Horoscop Urania zilnic: marţi, 13 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 13 mai 2014


Horoscop 13 mai, Berbec:

Astăzi aveţi parte de numeroase surprize la locul de muncă. Aţi muncit enorm de mult pentru a demonstra superiorilor că ideile dumneavoastră sunt foarte bune. Spre fericirea dumneavoastră, astăzi vi se oferă posibilitatea de a dovedi abilităţile de lider. Primiţi un proiect important, de care va trebui să vă ocupaţi; veţi lucra alături de mai mulţi colegi, însă dumneavoastră veţi fi în fruntea echipei.


Horoscop 13 mai, Taur:

Din cauza unui conflict cu partenerul de cuplu, nu veţi reuşi să vă adunaţi gândurile şi veţi fi cu capul în nori întreaga zi. Este posibil să faceţi câteva greşeli cu privire la un proiect important, însă un coleg de muncă vine în ajutorul dumneavoastră şi vă scapă de mustrarea superiorilor. Spre seară, o discuţie cu persoana iubită va rezolva toate problemele sentimentale.


Horoscop 13 mai, Gemeni:

Marţi, 13 mai 2014, dumneavoastră vă ia mai mult timp să vă reveniţi după zilele de weekend. Nu sunteţi foarte bine dispus în această dimineaţă şi nici nu aveţi chef de muncă. Urmează o şedinţă importantă, aşa că trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare şi să vă mobilizaţi. Dacă vreţi să vă rezolvaţi problemele financiare, ar fi cazul să vă puneţi în aplicare ideile şi să începeţi noi proiecte.


Horoscop 13 mai, Rac:

Astăzi aveţi parte de o mică ceartă cu un coleg de muncă. Din cauza stresului şi oboselii acumulate, simţiţi nevoia să vă descărcaţi, însă reuşiţi să vă stăpâniţi. Daţi dovadă de maturitate şi aplanaţi conflictul, retrăgându-vă cu demnitate. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou incredibil, care vă va schimba complet starea de dispoziţie.


Horoscop 13 mai, Leu:

Aţi avut o perioadă dificilă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Acum sunteţi hotărât să schimbaţi ceva cu privire la acest aspect. În cursul acestei zile va trebui să luaţi o decizie radicală. În cazul în care sunteţi singur, acesta este cel mai bun moment pentru a începe o nouă relaţie. Spre seară, dacă acceptaţi o invitaţie în oraş, puteţi face o cucerire importantă.


Horoscop 13 mai, Fecioară:

Nu sunteţi în apele dumneavoastră astăzi şi nu reuşiţi să vă rezolvaţi problemele profesionale. Trebuie să aveţi mai multă încredere în dumneavoastră în ceea ce priveşte deciziile pe care vreţi să le faceţi; doar aşa veţi reuşi să finalizaţi ceea ce v-aţi propus. O discuţie cu un prieten apropiat sau cu un membru al familiei vă poate ajuta să vă adunaţi şi să prindeţi mai mult curaj.


Horoscop 13 mai, Balanţă:

Weekendul nu a fost unul liniştit pentru dumneavoastră. Începeţi ziua cu mai multe proiecte care vă vor da bătaie de cap. Nu reuşiţi să vă mobilizaţi şi este posibil să cereţi ajutorul unui coleg de muncă pentru a finaliza tot ce v-aţi propus pentru astăzi. Aveţi nevoie de odihnă, însă aveţi prea multe pe cap şi nu găsiţi timp pentru relaxare.


Horoscop 13 mai, Scorpion:

Sunteţi nesigur în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. Vreţi să faceţi următorul pas, însă vi se pare că este încă prea devreme şi nu ştiţi dacă persoana iubită îşi doreşte acelaşi lucru ca şi dumneavoastră. Înainte de a lua o hotărâre finală, încercaţi să analizaţi mai bine situaţia. O persoană dragă mai în vârstă vă poate veni în ajutor cu un sfat extrem de important.


Horoscop 13 mai, Săgetător:

Începeţi ziua cu schimbări frumoase pe plan profesional. Primiţi un proiect important şi pentru asta este posibil să fiţi transferat la un alt departament. Veţi avea mai multe sarcini şi îndatoriri, însă bonusurile vor fi pe măsura muncii depuse. Spre seară, un prieten mai vechi vă poate surprinde cu o vizită neaşteptată.


Horoscop 13 mai, Capricorn:

Aţi trecut prin multe probleme în ultima perioadă şi aţi hotărât că cel mai bine este să vă ţineţi gândurile şi sentimentele doar pentru dumneavoastră. V-aţi pierdut optimismul şi simţiţi că este capăt de linie pentru voi. Spre norocul dumneavoastră, sunteţi înconjurat de persoane care chiar vă iubesc şi care vor face tot posibilul pentru a vă ajuta să treceţi peste aceste momente dificile.


Horoscop 13 mai, Vărsător:

Aveţi încredere în dumneavoastră şi vreţi să faceţi schimbări majore pe plan profesional. Decideţi că este timpul să faceţi ceea ce vă place; acum este cel mai bun moment pentru a vă pune planurile în aplicare. Ştiţi care sunt riscurile afacerilor de care vreţi să vă ocupaţi, însă asta nu vă sperie ci din contră. Vreţi să le demonstraţi celor din jurul dumneavoastră cât de profesionist sunteţi.


Horoscop 13 mai, Peşti:

Continuaţi să trăiţi în trecut şi vă legaţi de toate amintirile. Oamenii dragi din viaţa dumneavoastră fac tot posibilul să vă ajute să vă recăpătaţi optimismul, însă totul depinde de dumneavoastră. Este timpul să mergeţi mai departe şi să începeţi un nou capitol. De aceea trebuie să vă adunaţi, să lăsaţi în urmă toată ura şi durerea şi să învăţaţi să o luaţi de la început.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS