Horoscop Urania zilnic: luni, 5 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 5 mai 2014


Horoscop 5 mai, Berbec:

Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră şi cel mai simplu mod prin care puteţi vedea această schimbare este locuinţa. Hotărâţi că este timpul să vă achiziţionaţi noi piese de mobilier şi să transformaţi casa dumneavoastră într-una de vis. Înainte de a merge la cumpărături, încercaţi să vă faceţi o listă pentru a nu lua mai mult decât este necesar.


Horoscop 5 mai, Taur:

Munca exagerată la birou v-a acaparat viaţa sentimentală, iar dumneavoastră nu vă daţi seama. Partenerul de cuplu este nemulţumit de această situaţie şi din această cauză pot apărea certuri serioase. Încercaţi să vă faceţi mai mult timp liber şi să fiţi mai flexibil atunci când vine vorba de relaţia dumneavoastră. Viaţa profesională nu trebuie să pună stăpânire pe Tauri.


Horoscop 5 mai, Gemeni:

Astăzi, 5 mai 2014, astrele favorizează viaţa socială. Vi se oferă posibilitatea de a merge la un eveniment important şi trebuie să profitaţi de aceasta. Veţi putea întâlni persoane noi, alături de care puteţi lega prietenii de durată. În relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile stau atât de bine încât vă gândiţi serios să treceţi la pasul următor.


Horoscop 5 mai, Rac:

Nu vă permiteţi să vă relaxaţi. Aveţi foarte multe idei pe care vreţi să le puneţi în aplicare, însă aveţi nevoie de planuri detaliate înainte de a vă apuca de treabă. Veţi fi productiv întreaga zi şi veţi da dovadă de perseverenţă şi optimism. Partenerul de cuplu vă susţine şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 5 mai, Leu:

Aţi avut foarte multe probleme pe cap în ultima perioadă şi aţi lăsat ca munca să vă controleze întreaga viaţă. Din cauza proiectelor care v-au fost oferite, nu aţi mai avut timp de nimic altceva. Acum este momentul să vă revanşaţi în faţa familiei şi a prietenilor. Seara se poate încheia cu o vizită neaşteptată din partea unui prieten.


Horoscop 5 mai, Fecioară:

Vă doriţi să schimbaţi foarte multe lucruri în viaţa dumneavoastră, însă vă grăbiţi şi este posibil să încurcaţi şi mai mult lucrurile. Înainte de a lua decizii importante trebuie să analizaţi mai întâi toate posibilităţile şi să vă asiguraţi că asta vă doriţi. Învăţaţi să fiţi calm şi să aveţi răbdare în viaţă; doar aşa veţi reuşi să faceţi ordine pe toate planurile.


Horoscop 5 mai, Balanţă:

Lucrurile pe plan sentimental nu stau tocmai aşa cum vă aşteptaţi. Vă macină o problemă dificilă, la care nu reuşiţi să găsiţi rezolvare. Totul este încă neclar şi nu ştiţi pe ce drum să o apucaţi. Trebuie să aveţi încredere în dumneavoastră şi să vă lăsaţi condus de intuiţie. În cazul în care sunteţi încă nesigur, un sfat din partea unui prieten vă poate fi de folos.


Horoscop 5 mai, Scorpion:

Aceasta este o zi excelentă pentru a face ordine pe plan personal. Astrele sunt de partea dumneavoastră şi vă pregătesc drumul pentru noi schimbări sentimentale, care vă vor readuce fericirea. În cazul în care sunteţi încă singur, norocul dumneavoastră se poate schimba. Spre seară, vi se oferă posibilitatea de a face o cucerire importantă.


Horoscop 5 mai, Săgetător:

Începeţi ziua cu o discuţie interesantă cu partenerul de cuplu, care vă ajută să realizaţi cât de împlinit sunteţi pe plan sentimental. O vizită surpriză din partea unui prieten mai vechi vă va da toate planurile peste cap, însă veţi avea posibilitatea să vă bucuraţi de o companie interesantă şi să retrăiţi amintiri frumoase.


Horoscop 5 mai, Capricorn:

Astăzi trebuie să rămâneţi la activităţile de rutină. Deşi vă doriţi asta foarte mult, încă nu sunteţi capabil şi nu aveţi putere să luaţi decizii importante în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. O discuţie interesantă cu un prieten apropiat poate fi o lecţie importantă pentru dumneavoastră. Veţi învăţa să preţuiţi mai mult ce aveţi şi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte.


Horoscop 5 mai, Vărsător:

Aveţi foarte multe lucruri pe cap şi sunteţi extrem de stresat. Nu sunteţi în apele dumneavoastră, iar astrele nu vă ajută deloc, ci din contră. Veţi avea stări amestecate astăzi şi nu veţi reuşi să faceţi nimic din ceea ce v-aţi propus. Încercaţi să vă calmaţi şi să aveţi răbdare; nu luaţi decizii importante pentru a nu complica şi mai mult lucrurile.


Horoscop 5 mai, Peşti:

Astăzi trebuie să renunţaţi la toate planurile pe care vi le făcuseşi deoarece va trebui să găsiţi o soluţie rapidă cu privire la o problemă de familie. Veţi da dovadă de maturitate în rezolvarea conflictului şi veţi reuşi să vă mobilizaţi extrem de repede. Prietenii apropiaţi sunt alături de dumneavoastră şi vă pot ajuta cu sfaturi importante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS