Horoscop Urania zilnic: luni, 26 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 26 mai 2014


Horoscop 26 mai, Berbec:

Eraţi pregătit să petreceţi o perioadă singur, însă iată că astrele nu vă ajută cu privire la acest sens. Este posibil să primiţi vizitatori sau să fiţi nevoit să vă întâlniţi cu un prieten apropiat, care are mare nevoie de părerea dumneavoastră cu privire la o problemă. În orice caz, reuşiţi să vă bucuraţi de o zi frumoasă în compania persoanelor dragi.


Horoscop 26 mai, Taur:

Astăzi aveţi parte de multe surprize plăcute din partea familiei. Spre norocul dumneavoastră, problemele conflictuale şi-au găsit rezolvare, iar acum vă puteţi bucura de momente liniştite alături de cei dragi. Spre seară, va trebui să faceţi un scurt drum pentru a întâlni o persoană foarte dragă. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu evoluează frumos.


Horoscop 26 mai, Gemeni:

Luni, 26 mai 2014, relaţia cu partenerul de cuplu scârţâie, iar dumneavoastră nu mai sunteţi mulţumit de modul în care evoluează lucrurile. Vă doriţi foarte mult să faceţi o schimbare cu privire la acest lucru, însă nu găsiţi momentul potrivit pentru asta. Nu luaţi o decizie radicală rapidă deoarece este posibil ca mai târziu să regretaţi. Analizaţi bine situaţia şi gândiţi-vă la ce vreţi să faceţi.


Horoscop 26 mai, Rac:

Astăzi reuşiţi să vă faceţi un plan strict cu privire la viaţa profesională; ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi şi faceţi tot posibilul să nu vă mai abateţi de la el. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, astrele sunt foarte darnice cu dumneavoastră. Este posibil ca spre seară să primiţi un cadou neaşteptat din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 26 mai, Leu:

Sunteţi destul de agitat astăzi şi vă grăbiţi deoarece aveţi mai multe probleme de rezolvat. Încercaţi să staţi departe de discuţii contradictorii pentru a nu vă strica starea de spirit. Dacă vreţi ca această zi să nu fie compromisă, amânaţi orice decizie importantă şi petreceţi următoarea perioadă relaxându-vă sau bucurându-vă de compania prietenilor.


Horoscop 26 mai, Fecioară:

Nu staţi deloc bine cu planul financiar şi de aceea este indicat să nu ieşiţi la cumpărături sau să încercaţi să redecoraţi. Aşteptaţi până când lucrurile se îndreaptă şi apoi puteţi face investiţii pe care vi le doriţi. Spre seară, este posibil să primiţi un telefon din partea unui membru al familiei, care vă va cere părerea cu privire la o problemă personală.


Horoscop 26 mai, Balanţă:

Trebuie să luaţi o decizie importantă cu privire la viaţa sentimentală, însă vă este teamă de judecata celor din jur. Apelaţi la un prieten de încredere sau la un membru al familiei care vă va înţelege. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să faceţi ce credeţi de cuviinţă. Viaţa dumneavoastră depinde de drumul pe care alegeţi să mergeţi.


Horoscop 26 mai, Scorpion:

Astăzi nu este o zi favorabilă pentru a face investiţii majore sau a lua decizii importante. Cel mai bine este să amânaţi aceste situaţii pentru zilele viitoare. Profitaţi de această zi pentru a vă relaxa în compania prietenilor. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu are nevoie de ajutorul dumneavoastră cu privire la o problemă delicată.


Horoscop 26 mai, Săgetător:

În ultima perioadă aţi fost foarte focusat pe carieră; au fost multe schimbări care v-au adus numeroase beneficii şi aţi lucrat la proiecte extrem de importante. Deşi viaţa profesională contează foarte mult pentru dumneavoastră în acest moment, încercaţi să nu vă neglijaţi şi celelalte planuri. Membrii familiei se pot simţi neglijaţi.


Horoscop 26 mai, Capricorn:

Aveţi încredere în dumneavoastră şi vreţi să vă faceţi ordine în viaţa sentimentală. Acesta este cel mai bun moment pentru a începe o nouă etapă; sunteţi calculat şi daţi dovadă de maturitate în discuţiile pe care le aveţi cu alte persoane. Deşi este un pas dureros, vreţi să treceţi cât mai repede de aceste momente şi să respiraţi uşurat că totul s-a terminat.


Horoscop 26 mai, Vărsător:

Sunteţi destul de nerăbdător şi instabil în deciziile pe care urmează să le faceţi. Cel mai bine este să vă amânaţi planurile de afaceri pentru următoarele zile şi să profitaţi de această zi liberă. Vă puteţi relaxa în compania membrilor familiei sau a prietenilor. Spre seară, o persoană apropiată vă va cere sfatul cu privire la un conflict interior.


Horoscop 26 mai, Peşti:

Dimineaţa aveţi timp să vă relaxaţi şi să petreceţi puţin timp singur. Urmează să primiţi o invitaţie la o petrecere sau întâlnire cu mai multe persoane. Dacă sunteţi singur, vă sfătuiesc să o acceptaţi deoarece este posibil să întâlniţi pe cineva de care vă veţi îndrăgosti pe loc.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS