Horoscop Urania zilnic: luni, 19 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 19 mai 2014


Horoscop 19 mai, Berbec:

Sunteţi optimist în ceea ce priveşte alegerile pe care trebuie să le faceţi pentru viitor. Vă pregătiţi să luaţi o decizie importantă şi cereţi părerea unei persoane dragi, care vine în ajutorul dumneavoastră cu un sfat extrem de important. Viaţa sentimentală nu este tocmai cum vă aşteptaţi, însă dacă aveţi răbdare lucrurile se vor rezolva de la sine.


Horoscop 19 mai, Taur:

Poziţia de astăzi a planetelor vă permite să faceţi alegeri înţelepte pentru viitorul dumneavoastră profesional. O discuţie interesantă cu un prieten apropiat vă ajută să vă deschideţi noi orizonturi. Planurile pe care le-aţi făcut încep să prindă contur deşi sunteţi deja la început. Vă aşteaptă o perioadă foarte aglomerată, însă extrem de frumoasă şi plină de beneficii financiare.


Horoscop 19 mai, Gemeni:

Luni, 19 mai 2014, relaţia cu partenerul de cuplu a ajuns în acel punct în care nimic nu vă mai mulţumeşte. Este timpul să vă gândiţi serios la viitorul dumneavoastră şi la ceea ce vreţi să faceţi. Înainte de a lua o decizie finală vă recomand să purtaţi o discuţie serioasă cu persoana de lângă dumneavoastră pentru a afla dacă există o soluţie pentru problema voastră.


Horoscop 19 mai, Rac:

V-aţi maturizat foarte mult în ultima perioadă datorită partenerului de cuplu. Vă simţiţi norocos şi împlinit pe plan sentimental, iar relaţia cu persoana iubită decurge fără nicio problemă. Spre seară pot apărea mici discuţii contradictorii cu un bărbat din cadrul familiei, însă dacă vă păstraţi calmul aceste momente vor fi depăşite cu uşurinţă.


Horoscop 19 mai, Leu:

Astăzi vă simţiţi optimist şi reuşiţi să vă bucuraţi de o zi frumoasă. Începeţi să înţelegeţi că lucrurile mărunte sunt cele care vă fac cu adevărat fericit şi pentru prima dată în ultima perioadă vă simţiţi fericit. Este posibil să întâlniţi o persoană, care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră şi vă va ajuta foarte mult în viitor.


Horoscop 19 mai, Fecioară:

Nu reuşiţi să vă concentraţi şi vă simţiţi obosit deşi nu faceţi mai nimic întreaga zi. Profitaţi de această zi doar pentru a vă relaxa şi a petrece câteva clipe în singurătate. Spre seară va trebui să onoraţi o invitaţie la un eveniment important la care este obligatoriu să fiţi prezent. Vă aşteaptă câteva surprize frumoase, care vă vor schimba complet starea de dispoziţie.


Horoscop 19 mai, Balanţă:

Sunteţi hotărât să faceţi ceva cu privire la viaţa dumneavoastră personală. Astăzi, mai mult ca oricând, vreţi să vă concentraţi atenţia asupra planului sentimental şi să rezolvaţi problemele din trecut care nu vă dau pace. Vă aşteaptă o perioadă destul de dificilă, care vă va trezi sentimente greu de stăpânit însă într-un final veţi reuşi să respiraţi uşurat deoarece totul se va termina.


Horoscop 19 mai, Scorpion:

Astăzi sunteţi nevoit să rezolvaţi câteva probleme complicate şi urgente pe plan personal. Veţi trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoţional şi va trebui să vă pregătiţi sufleteşte pentru a face faţă. Persoanele dragi din viaţa dumneavoastră vă vor fi alături şi vă vor ajuta cu sfaturi, însă dumneavoastră veţi fi cel care va duce tot greul.


Horoscop 19 mai, Săgetător:

Astăzi puneţi la cale un plan important cu privire la un proiect de care urmează să vă ocupaţi. Un prieten apropiat este dispus să vă ajute pe partea financiară, iar acest lucru vă va fi de folos deoarece veţi reuşi să începeţi mai repede decât vă aşteptaţi. Pe plan sentimental, lucrurile între dumneavoastră şi partenerul de cuplu sunt mai frumoase ca niciodată.


Horoscop 19 mai, Capricorn:

Astăzi astrele nu sunt de partea dumneavoastră; o discuţie contradictorie cu o persoană apropiată vă va schimba complet starea de dispoziţie. Deşi vă păstraţi optimismul şi faceţi tot posibilul pentru ca lucrurile să revină la normal, acest lucru nu se va mai întâmpla. Această provocare va fi o lecţie de viaţă foarte importantă.


Horoscop 19 mai, Vărsător:

Relaţia dintre dumneavoastră şi membrii familiei este mai frumoasă ca niciodată. Acum este momentul să uitaţi de toate conflictele din trecut şi să încheiaţi acest capitol urât din viaţa dumneavoastră. Lucrurile încep să se aranjeze şi să revină la normal, iar asta vă bucură enorm. Pe plan profesional, începeţi o etapă dificilă, plină de provocări.


Horoscop 19 mai, Peşti:

Astăzi aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de compania celor dragi. Spre seară aveţi parte de o vizită surpriză din partea unei persoane care a jucat un rol extrem de important în viaţa dumneavoastră. Aceasta vă aduce o veste neaşteptată, care va cântări foarte mult în deciziile pe care urmează să le luaţi. Vă aşteaptă o perioadă frumoasă dacă ştiţi să alegeţi cu sufletul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS