Horoscop Urania zilnic: luni, 12 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 12 mai 2014


Horoscop 12 mai, Berbec:

Reuşiţi să aveţi parte de o dimineaţă relaxantă şi liniştită. Sunteţi foarte calm şi vă bucuraţi de clipele libere pe care le petreceţi singur. Spre prânz lucrurile încep să se schimbe. Un prieten apropiat sau chiar un membru al familiei vă poate surprinde cu un cadou impresionant – este vorba despre un obiect de care chiar aveaţi nevoie, însă pe care nu vi-l puteaţi permite.


Horoscop 12 mai, Taur:

Astăzi astrele sunt de partea dumneavoastră şi vă ajută să faceţi alegerile potrivite cu privire la viitorul dumneavoastră profesional. Sunteţi foarte concentrat şi vă doriţi să faceţi multe schimbări, însă nu ştiţi cu ce să începeţi. Trebuie să vă lăsaţi condus de intuiţie şi să încercaţi să nu vă grăbiţi. Încet, dar sigur, reuşiţi să faceţi ceea ce vă place.


Horoscop 12 mai, Gemeni:

Luni, 12 mai 2014, începeţi ziua cu o veste neaşteptată. Din această cauză veţi fi nevoit să vă anulaţi planurile şi să faceţi mai multe drumuri prin oraş. Este foarte important să nu vă epuizaţi toată energia în prima parte a zilei şi să încercaţi să faceţi şi pauze de relaxare. Spre seară va trebui să participaţi la un eveniment important alături de mai mulţi prieteni.


Horoscop 12 mai, Rac:

Hotărâţi ca ziua de astăzi să fie dedicată partenerului. Ultima perioadă a fost una extrem de dificilă şi aglomerată pentru dumneavoastră. Din cauza programului încărcat de muncă, v-aţi cam neglijat relaţia de cuplu. Acum este momentul să vă revanşaţi faţă de persoana iubită şi să vă bucuraţi de clipe frumoase şi relaxante.


Horoscop 12 mai, Leu:

Sunteţi o persoană extrem de norocoasă, viaţa dumneavoastră profesională s-a schimbat radical în ultima perioadă. Aţi muncit foarte mult, iar acum culegeţi roadele. Proiectele pe care aţi reuşit să le rezolvaţi v-au adus numeroase beneficii financiare. Este momentul să vă bucuraţi de tot ce aţi obţinut până acum. Hotărâţi să faceţi câteva achiziţii în locuinţă.


Horoscop 12 mai, Fecioară:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Sunteţi în căutare de noi proiecte, iar situaţia financiară nu este tocmai roz. Din fericire pentru dumneavoastră, nu v-aţi pierdut optimismul şi aveţi încredere că veţi reuşi să treceţi şi peste aceste momente grele. Prietenii şi familia sunt alături de dumneavoastră şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 12 mai, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte activ şi dornic de schimbări. Hotărâţi că este timpul să faceţi câteva modificări prin locuinţă; înainte de a vă apuca de treabă, cereţi sfatul partenerului de cuplu şi asiguraţi-vă că şi el este de acord cu ce vreţi să faceţi. Spre seară, aveţi parte de o vizită surpriză din partea unui prieten drag, cu care nu aţi mai vorbit de mult timp.


Horoscop 12 mai, Scorpion:

Este momentul să vă faceţi ordine în viaţa sentimentală. Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun, iar dumneavoastră sunteţi hotărât deja să treceţi la următorul pas. În cazul în care sunteţi încă singur, acum este cel mai bun moment pentru a face o nouă cucerire. O ieşire cu prietenii în oraş vă poate ajuta să întâlniţi un posibil viitor partener.


Horoscop 12 mai, Săgetător:

Programul de muncă încărcat nu vă mai permite să vă distraţi. Aţi intrat într-o rutină şi vă este teamă că nu vă bucuraţi suficient de viaţa pe care o aveţi. Începeţi ziua de astăzi cu o grămadă de planuri şi idei cu lucruri pe care vreţi să le faceţi. Aveţi multă energie şi vreţi să vă bucuraţi din plin de această zi. Partenerul de cuplu este fericit să vă vadă atât de activ.


Horoscop 12 mai, Capricorn:

Astrele favorizează astăzi relaţia cu persoanele de s#x opus. Sunteţi dispus să vă răsfăţaţi partenerul şi de aceea hotărâţi să petreceţi ziua doar în compania lui. Spre seară, primiţi un telefon neaşteptat de la o rudă apropiată. Veţi avea o discuţie lungă şi interesantă, care vă va face să aveţi o altă perspectivă asupra vieţii.


Horoscop 12 mai, Vărsător:

În ultima perioadă aţi fost prins în tot felul de proiecte şi nu aţi avut timp de absolut nimic. Astăzi reuşiţi să faceţi o scurtă pauză pentru a vă vizita membrii familiei. Va fi o zi frumoasă şi liniştită, în care veţi retrăi momente frumoase din trecut. Acum vă daţi seama câte aţi realizat în viaţă şi cât de fericit sunteţi.


Horoscop 12 mai, Peşti:

Sunteţi cu capul în nori, nu ştiţi pe ce drum să o apucaţi şi faceţi numai greşeli. Persoanele dragi din viaţa dumneavoastră fac tot posibilul să vă ajute, însă nu reuşiţi să vă calmaţi. Este foarte important să luaţi o pauză şi să vă desprindeţi de tot ce vă înconjoară, să vă ascultaţi gândurile şi să hotărâţi care este calea pe care vreţi să mergeţi. Un prieten important vă poate ajuta cu un sfat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS