Horoscop Urania zilnic: joi, 8 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 8 mai 2014


Horoscop 8 mai, Berbec:

Iată o zi în care poţi da frâu liber, deşi în mod responsabil, satisfacerii de pofte şi plăcerilor vieţii. O masă copioasă sau un vin bun, un masaj relaxant pot fi câteva dintre ideile bune pentru a-ţi petrece ziua de azi la preaplinul ei, cu atât mai mult cu cât indicatorul de sănătate şi de vitalitate poate atinge şi el cote scăzute. Evită azi să te angajezi în activităţi care cer efort, consum mare de energie!


Horoscop 8 mai, Taur:

Nevoia de libertate, de exprimare autentică, conformă cu ceea ce tu eşti, te fac poate să încalci azi o serie de cutume şi legi de familie, altă dată inviolabile. Probabil te revolţi împotriva tradiţiilor, a obişnuinţelor domestice şi restricţiilor impuse de părinţi - poţi fi implicat direct într-un conflict între generaţii. Joi, lucrurile pot sta promiţător dacă se pune problema încheierii unui act de succesiune sau moştenire.


Horoscop 8 mai, Gemeni:

Joi, 8 mai 2014, o zi destul de promiţătoare din punct de vedere sentimental. Ai putea experimenta o stare de exaltare, de vibraţie afectivă, să simţi în preajma cuiva drag cum se creează un câmp, un fluid magnetic în atmosferă. Acasă sunt posibile mici satisfacţii de ordin administrativ. În rest, un tonus peste medie, un impuls puternic de vivacitate şi echilibru organic te poate pune energic în mişcare.


Horoscop 8 mai, Rac:

Cu un intelect astăzi bine instrumentat şi mobilat, o minte receptivă deci, iscoditoare şi ingenioasă, este de aşteptat să duci la bun sfârşit un demers financiar. Mai impulsiv şi brutal, poţi întâmpina unele dificultăţi de socializare, de interrelaţionare, concretizate printr-o lipsă de eleganţă şi rafinament în felul în care îi abordezi pe cei din jurul tău. Un singur sfat: gândeşte de două ori înainte să spui o dată un lucru!


Horoscop 8 mai, Leu:

E de aşteptat să întâmpini azi o serie de frustrări de ordin financiar: deşi te-ai dori învingător în toate, deşi ţi-ai dori faima, bani şi largheţe financiară, toate acestea sunt destul de dificil de materializat joi. Altfel, contează pentru tine cel puţin la fel de mult relaţiile bazate pe o puternică comuniune afectivă, fiind destul de probabil chiar să primeşti dovezile de iubire după care tânjeşti.


Horoscop 8 mai, Fecioară:

E de aşteptat să te mobilizezi exemplar pentru a pune în aplicare o strategie financiară ori un plan care să-ţi aducă bani, profit, bunăstare. Probabil că, în acest sens, alegi să-ţi reactivezi întreaga reţea de contacte sociale, reînvii relaţii de amiciţie şi prietenie mai vechi, aproape date uitării. Câştigurile pot veni fără cine ştie ce efort, competenţe şi perseverenţă, căci prezenţa de spirit şi intuiţia de moment contează.


Horoscop 8 mai, Balanţă:

S-ar zice că ai ieşit din starea de letargie şi că ai intrat într-un ritm de existenţă mai alert, mai viu. Sentimental te poţi simţi încolţit şi hăituit, urmărit şi studiat, te poate nemulţumi faptul că nu îţi este acordată o minimă doză de încredere pe care tu o oferi la rândul tău. Dacă vrei să te ştii în linişte şi siguranţă, te-ai putea retrage la casa părintească, unde atmosfera e probabil mai primitoare şi plăcută.


Horoscop 8 mai, Scorpion:

Ai putea cădea pradă azi melancoliei, unor amintiri revenite furios în actualitate sau doar unor scenarii imaginare care compensează ceea ce realitatea nu-ţi oferă. Poţi fi lipsit de un minim pragmatism şi realism, poţi să faci unele investiţii sau cheltuieli fără prea mare viziune, epuizând ultimele fonduri financiare de care dispui pentru a-ţi satisface capricii şi ambiţii înşelătoare.


Horoscop 8 mai, Săgetător:

E de aşteptat să trăieşti azi satisfacţii de ordin sentimental: sentimentele îţi sunt împărtăşite, te poţi dovedi un partener pe care se poate conta, devotat şi loial, căruia nu i se aprind călcâiele după altcineva. În familie te poţi bucura de admiraţia celor apropiaţi, părându-se că ţi-ai câştigat întru totul dreptul la autonomie şi libertate. Poţi chiar să-ţi permiţi, fără a deranja pe nimeni, accese de nonşalanţă şi răzvrătire.


Horoscop 8 mai, Capricorn:

Nu numai că dispui de mari resurse de originalitate şi inventivitate, ci e de aşteptat să-ţi pui în practică vasta cuprindere intelectuală şi talentele de ordin profesional, fapt care să-ţi aducă un profit financiar. Spiritul de solidaritate, camaraderie şi afinităţile intelectuale comune te-ar putea ajuta să treci mai uşor peste eventuale tensiuni în viaţa amoroasă, peste unele crize de gelozie sau de abuz afectiv.


Horoscop 8 mai, Vărsător:

Când vine vorba de bani, probabil adopţi un raţionament închis în convenţii, prejudecăţi şi stereotipuri. Fondurile băneşti de care dispui sunt sărăcăcioase, însă te arăţi prea sceptic că să dai curs şi unor sugestii de afaceri. Oricum ar fi, reglările de conturi se fac mai mult în familie, părinţii pot avea pretenţii asupra plăţii unei datorii. Multă energie fizică îţi poate da aparenţa unui leu greu de îmblânzit.


Horoscop 8 mai, Peşti:

Se vede treaba că e o zi în care poţi îndeplini mai uşor condiţia succesului. Poţi beneficia de comodităţile vieţii, în întreaga lor gamă, de la mica plăcere, prea căutatul confort material ori satisfacţia unui câştig bănesc. Bine înfipt cu picioarele-n pământ şi pragmatic, te descurci probabil în orice împrejurări şi, de regulă, mânuieşti mai bine banii decât cuvintele ori sentimentele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS