Horoscop Urania zilnic: joi, 29 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 29 mai 2014


Horoscop 29 mai, Berbec:

Munciţi mult şi sunteţi consistent – acesta pare să fie mottoul după care vă ghidaţi în această perioadă. Planurile dumneavoastră sunt bine puse la punct, aveţi energie şi vă îndreptaţi uşor către succes. Sunteţi hotărât să demonstraţi tuturor că sunteţi capabil să avansaţi şi să aveţi un statut important nu doar în cadrul companiei, ci şi în cercurile profesionale pe care le frecventaţi.


Horoscop 29 mai, Taur:

Ziua de astăzi va fi una plină de succes pentru dumneavoastră. Reuşiţi să vă concentraţi şi să vă ocupaţi în special de afacerile private şi de munca administrativă. Cercetaţi terenul, vă asumaţi riscuri şi faceţi planuri noi şi amănunţite, pe care vreţi să le urmaţi pas cu pas. Partenerul de viaţă vă susţine şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie în această perioadă.


Horoscop 29 mai, Gemeni:

Joi, 29 mai 2014, conjunctura astrală vă ajută foarte mult în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Acesta este cel mai bun moment pentru a face o nouă cucerire sau a întâlni persoane alături de care să vă distraţi. Vă va fi destul de uşor să intraţi în discuţie cu persoane de s#x opus datorită stilului dumneavoastră original şi relaxat.


Horoscop 29 mai, Rac:

Relaţia dintre dumneavoastră şi partenerul de cuplu este mai frumoasă ca niciodată. Vă gândiţi serios că este timpul pentru următorul pas şi aveţi emoţii gândindu-vă la cât de mult se va schimba viaţa dumneavoastră odată cu această decizie. Mare atenţie la planul financiar, nu faceţi mai multe cheltuieli decât suportă buzunarul dumneavoastră.


Horoscop 29 mai, Leu:

Astăzi este momentul schimbărilor în ceea ce priveşte cariera dumneavoastră profesională. Este posibil să primiţi mai multe sarcini şi taskuri în cadrul companiei sau chiar să fiţi mutat într-un alt departament pentru a lucra alături de o echipă mai mare. Vor fi foarte multe lucruri noi de învăţat, însă sunteţi foarte optimist în ceea ce priveşte această nouă etapă din viaţa dumneavoastră.


Horoscop 29 mai, Fecioară:

Sunteţi foarte activ încă de la primele ore ale dimineţii. Vă propuneţi ca până în prânz să terminaţi toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat pentru astăzi pentru ca mai târziu să vă puteţi ocupa de o problemă personală. O persoană dragă va veni în ajutorul dumneavoastră cu un sfat extrem de important, care vă va schimba mult modul de gândire.


Horoscop 29 mai, Balanţă:

Aveţi energie şi vă doriţi să vă ocupaţi de mai multe lucruri deodată, însă este posibil să fugiţi după doi iepuri şi să nu prindeţi niciunul. De aceea cel mai bine este să încercaţi să vă focusaţi asupra unei singure probleme; vă recomand planul financiar. Acesta este un moment bun pentru a vă plăti datoriile şi a face noi investiţii.


Horoscop 29 mai, Scorpion:

Astăzi va trebui să luaţi o decizie extrem de importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Veţi avea numeroase întâlniri de afaceri, unde veţi primi mai multe propuneri de colaborări. Decizia pe care urmează să o luaţi vă poate schimba radical viaţa. Încercaţi să analizaţi toate oportunităţile şi să nu luaţi o hotărâre în grabă.


Horoscop 29 mai, Săgetător:

Afacerile personale merg mai bine ca niciodată, iar acest lucru vă bucură enorm. În cursul zilei de astăzi urmează să primiţi sume de bani importante din mai multe surse de venit. Dacă proiectele dumneavoastră se dezvoltă, vă recomand să folosiţi aceşti bani pentru a învesti în ele pentru a performa în businessul dumneavoastră.


Horoscop 29 mai, Capricorn:

Ziua de astăzi se anunţă una extrem de obositoare pentru dumneavoastră. Deja sunteţi în urmă cu sarcinile pe care le aveţi de rezolvat şi urmează să primiţi şi alte taskuri. Sunteţi îngropat în muncă şi vă este teamă că nu reuşiţi să terminaţi tot ce vă propuneţi. Cel mai bine este să vă păstraţi calmul şi să realizaţi un plan amănunţit, de care să vă ţineţi.


Horoscop 29 mai, Vărsător:

Succesul dumneavoastră este în concordanţă cu abilitatea de a vă concentra asupra ceea ce trebuie să faceţi astăzi. Veţi avea mai multe posibilităţi de a vă face remarcat şi de aceea trebuie să daţi dovadă de maturitate, seriozitate şi multă disciplină. Spre seară, întâlniţi o persoană dragă din familia dumneavoastră, care vă dă un sfat important cu privire la o problemă personală.


Horoscop 29 mai, Peşti:

Ziua de astăzi nu ar trebui să fie una de relaxare. Încercaţi să fiţi mai atent în ceea ce priveşte discuţiile pe care le aveţi cu cei din jurul dumneavoastră. Scăpaţi de lene şi concentraţi-vă asupra lucrurilor cu adevărat importante – cariera. Ar trebui să fiţi mai perseverent în ceea ce priveşte viaţa profesională dacă vreţi să nu mai faceţi datorii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS