Horoscop Urania zilnic: joi, 22 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 22 mai 2014


Horoscop 22 mai, Berbec:

Ziua de astăzi va fi una destul de prolifică pentru dumneavoastră dacă reuşiţi să vă adunaţi şi să vă faceţi un plan pe care să îl urmaţi pas cu pas. Este posibil să vă loviţi de un obstacol neaşteptat cu privire la un viitor proiect. În cazul în care nu vă descurcaţi să rezolvaţi situaţia de unul singur, cereţi ajutorul colegilor de muncă; astfel veţi câştiga şi timp, şi vă veţi păstra şi energia pentru următoarele proiecte.


Horoscop 22 mai, Taur:

Aveţi idei foarte bune cu privire la proiectele de care vreţi să vă ocupaţi, însă vă este teamă să mergeţi pe acest nou drum. Trebuie să vă gândiţi foarte bine ce vreţi să faceţi pe viitor şi să lăsaţi inima să decidă pentru dumneavoastră. Pe plan sentimental, acesta este un moment bun pentru a vă face planuri de viitor alături de persoana iubită.


Horoscop 22 mai, Gemeni:

Joi, 22 mai 2014, vă aşteaptă o zi de foc, cu nenumărate şedinţe, întâlniri sau discuţii cu posibili parteneri de afaceri. Este posibil să primiţi mai multe proiecte, iar timpul nu este deloc de partea dumneavoastră. Trebuie să vă păstraţi optimismul, să vă împărţiţi foarte bine sarcinile şi să realizaţi un plan bine pus la punct, pe care să îl respectaţi cu stricteţe dacă vreţi să scăpaţi cu bine de această perioadă.


Horoscop 22 mai, Rac:

Sunteţi foarte energic încă de la primele ore ale dimineţii. Astăzi aveţi foarte multe drumuri de făcut şi trebuie să rezolvaţi toate sarcinile primite. Pe plan personal, aceasta este o zi foarte importantă pentru dumneavoastră. Reuşiţi să vă faceţi timp pentru a petrece câteva clipe alături de cei dragi; vă revine obligaţia să vă ocupaţi de cumpărarea unui cadou pentru un membru al familiei.


Horoscop 22 mai, Leu:

Ultima perioadă a fost una destul de dificilă pentru dumneavoastră, aţi avut parte de hopuri şi v-aţi lovit de multe probleme. Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare în viaţa dumneavoastră, în special în ceea ce priveşte planul sentimental. În cazul în care sunteţi singur, acesta este cel mai bun moment pentru a întâlni persoane noi. Vă va fi destul de uşor să faceţi noi cuceriri, sunteţi o persoană foarte plăcută.


Horoscop 22 mai, Fecioară:

Viaţa dumneavoastră sentimentală nu vă mai mulţumeşte. Rutina în care aţi intrat vă îndepărtează şi mai mult de partenerul de cuplu. În acest moment, relaţia dumneavoastră nu este tocmai roz. Nu sunteţi mulţumit de felul în care progresează lucrurile şi vă pregătiţi să faceţi o schimbare radicală. O discuţie cu o persoană mai experimentată vă poate ajuta să luaţi o decizie care să vă mulţumească.


Horoscop 22 mai, Balanţă:

Aţi avut o perioadă extrem de obositoare şi nu reuşiţi să vă adunaţi gândurile pentru a termina sarcinile pe care le-aţi primit. Treceţi printr-o perioadă de cumpănă în ceea ce priveşte viaţa profesională şi nu ştiţi dacă drumul pe care l-aţi ales este cel potrivit pentru dumneavoastră. O discuţie cu un coleg de muncă vă poate ajuta să vedeţi totul cu alţi ochi.


Horoscop 22 mai, Scorpion:

Dacă aveaţi planuri pentru astăzi, veţi fi nevoit să le amânaţi. Este posibil ca superiorii să aibă nevoie de dumneavoastră într-o şedinţă sau într-o negociere cu persoane importante. Acesta este momentul dumneavoastră; trebuie să vă păstraţi calmul, să daţi dovadă de profesionalism şi să vă asumaţi riscuri. Veţi reuşi să îi impresionaţi pe toţi cu ideile dumneavoastră.


Horoscop 22 mai, Săgetător:

Astăzi vă confruntaţi cu o problemă sentimentală, de care va trebui să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Este posibil ca după prânz să întâlniţi o persoană care va juca un rol primordial în viaţa dumneavoastră. Încă nu ştim dacă este vorba despre o posibilă relaţie sau doar o colaborare de muncă. Important este să staţi aproape de această cunoştinţă deoarece vă va aduce numai fericire.


Horoscop 22 mai, Capricorn:

Sunteţi optimist cu privire la această zi. Aveţi energie şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Superiorii sunt impresionaţi de modul dumneavoastră de muncă şi este posibil să vă surprindă cu un bonus frumos. Acum este o perioadă excelentă pentru a vă ocupa de o problemă mai veche, care nu vă dă pace. Un membru al familiei vă va ajuta cu un sfat important.


Horoscop 22 mai, Vărsător:

Aveţi foarte multe pe cap, însă reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Aveţi energie întreaga zi şi vreţi să vă implicaţi în mai multe proiecte. Va urma o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional, însă beneficiile de care vă veţi bucura la final vă vor ajuta să lucraţi cu multă dăruire şi pasiune.


Horoscop 22 mai, Peşti:

Sunteţi dornic de muncă şi aveţi foarte multă energie. Dacă vă ocupaţi de mai multe proiecte, nu veţi reuşi să rezolvaţi prea multe lucruri. Este indicat să rămâneţi la sarcinile dumneavoastră şi să încercaţi să vă axaţi asupra unui singur plan important pentru a vă bucura de rezultate. Pe plan sentimental, urmează o perioadă mai dificilă, însă lucrurile se vor rezolva de la sine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS