Horoscop Urania zilnic: joi, 15 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 15 mai 2014


Horoscop 15 mai, Berbec:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi nu reuşiţi să vă adunaţi. Dacă vreţi să terminaţi tot ce v-aţi propus, trebuie să vă faceţi un plan al zilei, pe care să îl respectaţi şi după care să vă ghidaţi. Încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile importante după orele prânzului deoarece atunci veţi avea mai multă răbdare şi veţi negocia mult mai bine.


Horoscop 15 mai, Taur:

Astăzi sunteţi axat pe afaceri. Aveţi parte de o discuţie extrem de interesantă cu şefii şi colaboratorii. Acum realizaţi că părerea lor despre dumneavoastră este una foarte bună şi că sunteţi un membru foarte important în cadrul companiei. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos, pe care vi-l doreaţi de mult timp.


Horoscop 15 mai, Gemeni:

Joi, 15 mai 2014, este timpul să vă maturizaţi şi să învăţaţi să vă faceţi un rost în viaţă. O discuţie extrem de serioasă cu partenerul de cuplu vă poate readuce cu picioarele pe pământ. Este posibil să vă doriţi să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională, însă înainte de asta trebuie să ştiţi ce vreţi să faceţi şi, cel mai important, care este jobul de care nu v-aţi plictisi niciodată.


Horoscop 15 mai, Rac:

Veţi avea parte de o zi plină de provocări. Deşi aveţi planuri mari în ceea ce priveşte viaţa dumneavoastră profesională, vă veţi lovi de multe probleme pe acest drum. Este important să aveţi încredere în dumneavoastră şi să nu vă pierdeţi optimismul deoarece în scurt timp lucrurile vor reveni pe făgaşul lor normal, iar dumneavoastră veţi începe să vedeţi rezultatele muncii proprii.


Horoscop 15 mai, Leu:

Dacă până acum lucrurile păreau a fi incerte, iată că soarele începe să apară şi pe strada dumneavoastră. Viaţa sentimentală devine din nou o prioritate pentru dumneavoastră; începeţi să aveţi mai multă grijă de relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu şi să fiţi mai romantic. Dacă sunteţi singur, astrele vă surâd şi vă ajută să găsiţi persoana potrivită.


Horoscop 15 mai, Fecioară:

Astăzi declanşaţi un mic conflict la locul de muncă. Din cauza încăpăţânării, ajungeţi să aveţi o discuţie contradictorie cu un coleg de muncă. Din fericire, vă daţi seama de greşeala făcută şi vă retrageţi înainte de a fi prea târziu. Partenerul de cuplu vă poate ajuta cu un sfat important, după care vă puteţi ghida în viaţă.


Horoscop 15 mai, Balanţă:

Sunteţi într-un moment prioritar în cariera dumneavoastră. Sunteţi hotărât să faceţi tot posibilul pentru a demonstra superiorilor ca dumneavoastră sunteţi persoana potrivită pentru postul liber pe care l-au pus la bătaie. Lucraţi la mai multe proiecte, staţi peste program şi rezolvaţi probleme importante doar pentru a dovedi că meritaţi să fiţi promovat în cadrul companiei.


Horoscop 15 mai, Scorpion:

Este timpul să luaţi câteva decizii importante dacă vreţi să fiţi fericit. Vă este teamă de consecinţe şi pentru asta tot amânaţi momentul. Dumneavoastră sunteţi singurul care poate schimba ceva şi de aceea trebuie să vă îmbărbătaţi pentru a face aceste schimbări. Membrii familiei sunt alături de dumneavoastră şi vă sunt aproape în aceste momente dificile.


Horoscop 15 mai, Săgetător:

Astăzi aveţi parte de o ceartă zdravănă cu partenerul de cuplu. Pentru a rezolva acest conflict, trebuie să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să aveţi o discuţie serioasă şi extrem de sinceră. Urmează o perioadă dificilă, însă dacă ţineţi cu adevărat la persoana de lângă dumneavoastră, veţi reuşi să depăşiţi acest moment. Mare atenţie la sănătate, ar fi indicat să mergeţi la un control de rutină.


Horoscop 15 mai, Capricorn:

Astăzi este un moment extrem de important în viaţa dumneavoastră financiară. Urmează să primiţi o sumă mare de bani, care vă va asigura un viitor frumos. Veţi reuşi să vă rezolvaţi toate problemele, vă veţi plăti datoriile şi vă va rămâne şi de pus deoparte pentru zilele negre. Vă pregătiţi pentru activităţi noi şi proiecte dificile la locul de muncă.


Horoscop 15 mai, Vărsător:

Aţi avut multe pe cap în ultima perioadă. Proiectele de la muncă v-au obosit şi simţiţi nevoia să vă relaxaţi. Nu vă obosiţi mai mult decât trebuie; profitaţi de această zi pentru a face o mică pauză, în care să vă încărcaţi bateriile şi să vă faceţi ordine în gânduri. Partenerul de cuplu este alături de dumneavoastră şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 15 mai, Peşti:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze şi binedispus. Primiţi o veste neaşteptată de la un prieten drag, care vă poate schimba complet planurile pe care vi le-aţi făcut pentru astăzi. Dacă aveţi lucruri importante de rezolvat, încercaţi să vă ocupaţi de ele în prima parte a dimineţii. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS