Horoscop Urania zilnic: miercuri, 7 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 7 mai 2014


Horoscop 7 mai, Berbec:

Astăzi este momentul să lăsaţi deoparte grijile şi să reflectaţi asupra vieţii dumneavoastră personale. Simţiţi că a venit momentul să faceţi câteva schimbări în relaţia cu partenerul de cuplu, însă încă vă este teamă de consecinţe. O discuţie sinceră şi matură cu persoana iubită vă poate ajuta să luaţi mai repede deciziile.


Horoscop 7 mai, Taur:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze. Sunteţi vesel şi emanaţi energie prin toţi porii, reuşind să îi contaminaţi cu o stare de bine şi pe cei cu care intraţi în contact. O ceartă neaşteptată între mai mulţi colegi se iveşte la locul de muncă. Daţi dovadă de maturitate şi profesionalism şi, spre surprinderea tuturor, reuşiţi să aplanaţi conflictul.


Horoscop 7 mai, Gemeni:

Miercuri, 7 mai 2014, aveţi şansa să întâlniţi noi persoane cu ocazia unui eveniment important. Mergeţi la o mică petrecere cu colegii de muncă sau sunteţi invitat de prieteni în oraş; cert este faptul că trebuie să profitaţi de acest moment pentru a vă relaxa şi destinde. Astrele vă pregătesc o surpriză, aveţi şansa să întâlniţi un posibil partener de cuplu.


Horoscop 7 mai, Rac:

Reuşiţi să rezolvaţi o problemă majoră cu privire la un proiect important la locul de muncă. Partenerii de afaceri rămân impresionaţi de iscusinţa dumneavoastră şi vă apreciază sprijinul. Spre seară, petreceţi câteva ore în compania partenerului de cuplu. Acum realizaţi cât de liniştită este viaţa dumneavoastră sentimentală şi ajungeţi la concluzia că sunteţi fericit.


Horoscop 7 mai, Leu:

În această dimineaţă, reuşiţi să vă rezolvaţi problemele financiare. Faceţi rost de o sumă de bani consistentă, care vă va ajuta să vă acoperiţi toate cheltuielile făcute în ultima perioadă. Mare atenţie la relaţia sentimentală, partenerul de cuplu se simte neglijat. Pentru ca lucrurile să reintre pe drumul normal, trebuie să acordaţi mai multă atenţie vieţii amoroase.


Horoscop 7 mai, Fecioară:

Miercuri sunteţi un om important pentru compania în care lucraţi. Superiorii profită de profesionalismul dumneavoastră pentru a îi ajuta în negocierea posibilelor colaborări. Aveţi abilităţi bune în probleme diplomatice şi veţi reuşi ceea ce vă propuneţi. După aceste evenimente, veţi primi un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 7 mai, Balanţă:

Dimineaţa vă găseşte într-o şedinţă importantă, alături de colegii de muncă. Veţi lucra la un proiect de amploare şi înainte de a începe trebuie să realizaţi un plan detaliat cu instrucţiuni pentru fiecare membru al echipei. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată din partea unui prieten mai vechi, care vine cu o veste frumoasă.


Horoscop 7 mai, Scorpion:

Astăzi astrele sunt de partea dumneavoastră. Sunteţi într-o formă foarte bună şi aveţi mare încredere în forţele dumneavoastră. Urmează să luaţi câteva decizii radicale, care vă pot schimba complet viaţa sentimentală. Aveţi încredere în dumneavoastră şi nu vă fie teamă de ceea ce urmează. Membrii familiei sunt alături de dumneavoastră şi vă susţin în aceste momente cruciale.


Horoscop 7 mai, Săgetător:

Vă începeţi ziua cu zâmbetul pe buze. Aveţi energie şi vreţi să terminaţi proiectul la care lucraţi până la sfârşitul programului de muncă. Daţi dovadă de profesionalism, vă organizaţi foarte bine şi reuşiţi să vă achitaţi de toate sarcinile dumneavoastră. Spre seară reuşiţi să vă relaxaţi în compania unui prieten foarte bun, cu care nu aţi mai vorbit de mult timp.


Horoscop 7 mai, Capricorn:

Vă bucuraţi de un succes răsunător pe plan profesional. Reuşiţi să puneţi bazele unui proiect dificil şi toţi colegii vin să vă felicite. Toată munca depusă vine cu un pachet de beneficii, care vă va asigura un trai frumos în viitorul apropiat. Veţi primi un bonus uriaş şi, dacă continuaţi în acelaşi ritm, superiorii vă pot oferi chiar şi o mărire de salariu.


Horoscop 7 mai, Vărsător:

Aţi aşteptat foarte mult timp acest moment. Miercuri aveţi şansa să vă dezvoltaţi pe plan profesional. Un posibil partener de afaceri vă propune o colaborare neaşteptată, de pe urma căreia veţi avea parte de beneficii incredibile. Va trebui, însă, să faceţi mici sacrificii cu care partenerul de cuplu nu va fi de acord. Nu luaţi această decizie singur, ci discutaţi mai întâi cu persoana iubită.


Horoscop 7 mai, Peşti:

Pentru prima dată în ultimele săptămâni sunteţi optimist cu privire la viaţa dumneavoastră personală şi începeţi să vă faceţi noi planuri. Reuşiţi să înţelegeţi că este timpul să vă dezlegaţi de trecut şi să mergeţi mai departe fără a vă uita în urmă. Membrii familiei au şi ei nevoie de ajutorul dumneavoastră, aşa că trebuie să fiţi puternic pentru ei şi să începeţi o nouă viaţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS