Horoscop Urania zilnic: duminică, 4 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 4 mai 2014


Horoscop 4 mai, Berbec:

În ciuda unor dovezi palpabile de afecţiune primite, vă puteţi simţi copleşit de exasperări, de apăsări sufleteşti inexplicabile. Deşi partenerul de cuplu vă asigură de sentimentele sale sincere, o nemulţumire inexplicabilă v-ar putea determina să vă comportaţi când previzibil şi monoton, când capricios şi revoltat, nervos şi fără menajamente.


Horoscop 4 mai, Taur:

Este destul de probabil ca astăzi să vă dovediţi pragmatic, să nutriţi ambiţii practice, cât se poate de concrete. Este de aşteptat să remediaţi sau să îmbunătăţiţi o situaţie precară care vizează un loc de muncă, o ofertă de serviciu, o poziţie socială. Poate fi vorba de o serie de câştiguri nesperate, de o şansă providenţială care vă salvează dintr-o situaţie financiară penibilă sau extrem de nevoiaşă.


Horoscop 4 mai, Gemeni:

Astăzi, 4 mai 2014, aflat într-o formă fizică promiţătoare, s-ar părea că sunteţi în stare să răsturnaţi munţii. Tot ceea ce faceţi se bazează pe temperament, încredere în dumneavoastră şi pe o stare de spirit pozitivă, care-i contagiază şi pe alţii ori vă face imbatabil, sporindu-vă carisma. Din punct de vedere fizic, vă puteţi simţi sănătos şi în putere, iar suferinţele şi durerile putând lua calea amintirilor.


Horoscop 4 mai, Rac:

Probabil că vă impuneţi controlul şi supremaţia într-o chestiune ce vizează obţinerea unui venit financiar. Acasă înţelegeţi interdicţiile impuse de părinţi, toleraţi convenţiile, regulile, limitările. Sentimental puteţi acţiona cu exigenţă şi asprime, riscând nesăbuit alegeri abrupte, ce vă pot compromite idila. Cu ceva exerciţiu, puteţi descoperi că de fapt vă ating experienţele celuilalt şi că vă puteţi pune în locul lui.


Horoscop 4 mai, Leu:

Duminică, 4 mai 2014, puteţi descoperi că fondurile de care dispuneţi sunt insuficiente pentru câte necesităţi de maximă prioritate aveţi. Cum probabil este destul de dificil să vă împărţiţi puţinul şi lipsurile, se poate pune problema unui împrumut sau a solicitării unui ajutor de urgenţă. S-ar putea dovedi benefic financiar să intraţi într-un parteneriat afectiv ori să consultaţi o persoană de s#x opus pe teme financiare.


Horoscop 4 mai, Fecioară:

Aţi intrat într-o rutină destul de urâtă, iar ceea ce faceţi nu vă mulţumeşte deloc. Consideraţi că sunteţi capabil de multe, însă nu vi se oferă ocazia să demonstraţi asta. Încercaţi să veniţi cu o rezolvare cu privire la o problemă importantă, doar aşa veţi fi luat în serios.


Horoscop 4 mai, Balanţă:

Este posibil să fiţi azi martorul unui conflict izbucnit între părinţi şi persoana iubită. Fie că este vorba de o neînţelegere mai veche repusă pe tapet, fie că este vorba de o descărcare nervoasă spontană, vă puteţi vedea în situaţia de a media confruntarea şi a reface relaţiile compromise. Partea frumoasă este că aveţi suficientă vitalitate şi energie pentru a vă implica într-un demers de pacificare.


Horoscop 4 mai, Scorpion:

Astăzi vi se oferă posibilitatea de a întâlni noi persoane şi a lega prietenii frumoase. O cunoştinţă mai veche vă invită la un eveniment important. Chiar dacă nu aveţi dispoziţia necesară, vă sfătuiesc să acceptaţi invitaţia deoarece vi se pregăteşte o surpriză. În cazul în care sunteţi încă singur, puteţi face o cucerire importantă.


Horoscop 4 mai, Săgetător:

Aţi putea afişa azi un aer înfloritor şi energic, forţă şi vitalitate. Este de aşteptat să vă simţiţi în putere să faceţi anumite schimbări care cer curaj şi încredere. Altfel, este posibil să folosiţi cuvinte pătrunzătoare, cu o puternică încărcătura afectivă care să mişte şi să disloace rezerve uriaşe de afecţiune ale unei persoane iubite. În orice caz, iubirile curg probabil astăzi în profunzime, cu pretenţii de totul sau nimic.


Horoscop 4 mai, Capricorn:

S-ar părea că azi sunteţi destul de coleric şi exuberant, acţionaţi indiscret, inoportun şi riscant, vă place jocul cu focul. Puteţi fi o persoană viscerală, care să dea curs tentaţiei corpului, puteţi cădea în capcana unei senzualităţi excesive. Încercaţi să vă detaşaţi, să fiţi vigilent şi să înţelegeţi raţional ceea ce vi se întâmplă, să valorificaţi la momentul oportun o şansă de câştig financiar!


Horoscop 4 mai, Vărsător:

S-ar zice că azi este total compromisă ideea de înăvuţire şi îmbogăţire. Puteţi pierde bani acolo unde vă aşteptaţi cel mai puţin, puteţi fi escrocat de indivizi cu aparenţa cea mai onestă. Cum există un risc maxim de daună şi pierderi, este de preferat să vă ţineţi departe de afaceri sau investiţii financiare. În plus, vă puteţi simţi atât de energic şi în putere încât nebuniile să vi se pară mai recomandate decât orice înţelepciune.


Horoscop 4 mai, Peşti:

Astăzi vă descurcaţi de minune în cadrul unei incinte familiare. Treburile gospodăreşti decurg conform regulamentului de ordine interioară, conform regulilor instituite de către părinţi sau importanţi membri ai familiei. Atmosfera de acasă poate fi una lipsită de tensiuni şi evenimente neplăcute, pot fi înregistrate la domiciliu mici satisfacţii, noroace şi câştiguri care să vă uşureze şi bucure viaţa domestică.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS