Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 3 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 3 mai 2014


Horoscop 3 mai, Berbec:

Sâmbătă, 3 mai 2014, probabil că azi la serviciu veţi căuta să dominaţi, să impresionaţi şi să pozaţi în ipostaze autoritare, lipsite de sens şi hilare chiar. În colectivul în care lucraţi, puteţi avea sentimentul că sunteţi superior, un individ ales ori unul de condiţie specială, că aveţi dreptul la lucruri care altora nu li se cuvin defel. Precipitat şi năvalnic, puteţi fi predispus la gafe şi la momente de ridicol în faţa şefilor direcţi.


Horoscop 3 mai, Taur:

Pot veni sugestii, propuneri de afaceri din cele mai neaşteptate direcţii, puteţi da curs unor dialoguri în care se pun în discuţie avantaje materiale destul de substanţiale. Ori puteţi să vă asumaţi un risc măsurat într-un demers ce se vrea profitabil financiar, să aveţi iniţiativa şi să întreprindeţi acte care să se lase cu câştiguri băneşti. Altfel, gustaţi probabil şi satisfacţii sentimentale, încetând a mai rezista unor tentaţii de seducţie.


Horoscop 3 mai, Gemeni:

Astăzi, 3 mai 2014, viaţa sentimentală poate decurge extrem de furtunos. Căutaţi probabil excesele cu orice preţ, vă pretaţi la un stil de viaţă periculos şi la relaţii afective paralele. Aveţi o bună ocazie de a vă afirma într-un cadru privat ori domestic, căci în cazul în care sunteţi dornic să preluaţi iniţiativa, puteţi constata că, la indicaţiile dumneavoastră, întreaga gospodărie se pune în mişcare în direcţia potrivită.


Horoscop 3 mai, Rac:

Este de aşteptat să beneficiaţi în planul carierei de satisfacţia că s-a făcut dreptate, că aţi fost răsplătit în sfârşit cum se cuvine pentru prestaţia, serviciul executat la locul de muncă. Puteţi fi apreciat corect şi obiectiv mai ales pentru seriozitatea şi sârguinţa, dăruirea şi pasiunea cu care lucraţi, cu care vă perfecţionaţi şi acumulaţi experienţă în câmpul muncii.


Horoscop 3 mai, Leu:

Sâmbătă, 3 mai 2014, oricât de riguros şi strict aţi fi azi, s-ar părea că socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Nu vă faceţi planuri prea mari de cheltuială, căci pot interveni o sumedenie de factori care să vă blocheze accesul la finanţele proprii, dar şi ale altora. Ţineţi-vă mai degrabă de treburile gospodăreşti şi de activităţile casnice, în rândul cărora puteţi da randament maxim fără prea multă bătaie de cap.


Horoscop 3 mai, Fecioară:

Probabil că în relaţia cu persoana iubită sunteţi destul de distant, de rece şi grav astăzi. Nu permiteţi celuilalt să intre în spaţiul dumneavoastră intim decât dacă face dovada că vă puteţi baza pe el, că ştie ce vrea şi vă vrea în mod hotărât pe dumneavoastră. Odată depăşite inhibiţiile emoţionale, comunicarea verbală decurge relaxat, coerent şi spontan. Discuţiile pe care le întreţineţi pot fi pline de haz, spirituale, aducându-vă chiar beneficii materiale.


Horoscop 3 mai, Balanţă:

Astăzi aţi putea realiza că trecutul nu e deloc subţire şi contează mult pentru dumneavoastră. Năpădit de amintiri şi de nostalgii, simţiţi nevoia să vă întoarceţi la rădăcini, la copilărie şi să strângeţi relaţiile cu părinţii. În plus, păreţi pus pe fapte mari şi vă arătaţi util în perimetrul casei părinteşti, disponibil să executaţi în forţă sarcini gospodăreşti, începând de la simplele achiziţii necesare până la ambiţioase planuri de redecorare.


Horoscop 3 mai, Scorpion:

Puteţi constata azi cu nemulţumire că datele problemei într-o chestiune de bani se tot schimbă în funcţie de interesele celor implicaţi. O astfel de instabilitate şi imprevizibilitate ar putea să vă neliniştească, să vă aducă grija zilei de mâine. Există însă o lege a compensaţiilor care funcţionează şi în cazul dumneavoastră: în plan sentimental, aflat sub vraja misterioasă a unei persoane de s#x opus, puteţi avea câştig de cauză.


Horoscop 3 mai, Săgetător:

Pot fi astăzi momente de nelinişte şi nesiguranţă emoţională, afectivă. Nu păreţi să fiţi mulţumit de viaţa dumneavoastră amoroasă, probabil nici nu vă mai e foarte clar ce vreţi, ce doriţi în iubire, motiv pentru care aţi avea nevoie de orientare, de o indicaţie şi de un reper emoţional care să vă poată pună în ordine. Dispuneţi de suficientă energie să puneţi ferm punct şi să luaţi lucrurile de la capăt dacă vi se cere.


Horoscop 3 mai, Capricorn:

Ar putea fi o zi în care ştiţi să vă faceţi plăcut la locul de muncă, să deveniţi agreabil şi popular printre colegii de serviciu, să fiţi persoana în măsură să aplaneze conflictele şi tensiunile ce plutesc în atmosferă. Este posibil să fiţi amabil, binevoitor şi concesiv, să le daţi câştig de cauză celorlalţi, ba mai mult, probabil că nu ştiţi să spuneţi nu solicitărilor lor. Evitaţi totuşi să vă luaţi în sarcină mai mult decât puteţi duce!


Horoscop 3 mai, Vărsător:

S-ar putea ca azi să nu vă intereseze consecinţele practice ale acţiunilor dumneavoastră, să nu acţionaţi în baza unei cunoaşteri pragmatice şi utile, care vă asigură subzistenţă şi vă ajută să obţineţi foloase imediate precum bani, funcţii, putere. Aveţi un tonus bun fizic, orice dezechilibru organic se regăseşte într-o fază de regres, vreţi să vă puneţi în valoare forţa şi energia. În prezenţa celor din familie reuşiţi să vă controlaţi spre a nu-i răni.


Horoscop 3 mai, Peşti:

Este posibil să simţiţi azi că aţi depăşit în iubire orice suferinţă. Chiar dacă aţi trecut prin momente grele, păreţi să le fi lăsat departe în urmă, străduindu-vă să vă concentraţi exclusiv pe ceea ce vă oferă clipa prezentă. Şi câtă vreme reuşiţi să nu vă mai lăsaţi confiscat de trecut şi amintiri, puteţi da curs unor dorinţe sentimentale noi, fragede. Tot azi se mai repară probabil câte ceva şi în plan financiar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS