Horoscop Urania zilnic: miercuri, 28 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 28 mai 2014


Horoscop 28 mai, Berbec:

Circumstanţele de astăzi cer disciplină şi diplomaţie. Vă veţi confrunta cu probleme destul de serioase la locul de muncă şi va trebui să luaţi decizii importante. Va trebui să vă ţineţi în frâu scăpările nervoase şi să rezolvaţi situaţiile dificile cu multă răbdare. Dacă vreţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi, încercaţi să fiţi mai liniştit şi discret.


Horoscop 28 mai, Taur:

Aţi avut o perioadă de odihnă, în care aţi reuşit să vă faceţi planuri pentru ceea ce vă aşteaptă din punct de vedere profesional. Acum este momentul să reveniţi la rutină; vă aşteaptă zile extrem de productive pe toate planurile. Sunteţi înarmat cu multă răbdare şi nu vă veţi abandona visurile indiferent de cât de dificile vor fi obstacolele pe care le veţi întâlni.


Horoscop 28 mai, Gemeni:

Miercuri, 28 mai 2014, nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii importante sau a discuta planuri de afaceri cu posibilii parteneri. Sunteţi agitat şi este posibil să rezolvaţi anumite probleme neprofesional. Dacă vreţi ca relaţia dumneavoastră cu superiorii să fie la fel de bună, încercaţi să vă lăsaţi colegii să se ocupe de sarcinile importante, măcar în prima perioadă a zilei.


Horoscop 28 mai, Rac:

Consideraţi că nu faceţi nimic productiv şi v-aţi săturat să tot aşteptaţi. Trebuie să înţelegeţi că paşii pe care îi faceţi sunt mici, însă extrem de importanţi pentru viaţa dumneavoastră profesională. Înzestraţi-vă cu multă răbdare şi încercaţi să nu fiţi prea dur cu dumneavoastră înşivă. Spre seară, pregătiţi-vă pentru o serie de întâlniri surpriză cu mai multe persoane dragi.


Horoscop 28 mai, Leu:

Este timpul să demonstraţi tuturor cât de important sunteţi în cadrul companiei. Astăzi va fi o zi crucială pentru dumneavoastră, cu numeroase sarcini şi responsabilităţi. Spre surprinderea tuturor, veţi reuşi să rezolvaţi toate problemele într-un timp record. Nu daţi atenţie colegilor de muncă, sunt doar invidioşi pe succesul dumneavoastră.


Horoscop 28 mai, Fecioară:

Astăzi va trebui să rezolvaţi mai multe probleme dificile la birou. Conjunctura astrală vă permite să luaţi decizii riscante şi să faceţi mai multe compromisuri fără a vă periclita situaţia financiară. Veţi fi nevoit să pregătiţi mişcări strategice şi să realizaţi un plan amănunţit deoarece urmează o perioadă încărcată la birou.


Horoscop 28 mai, Balanţă:

Ziua de astăzi va fi plină de schimbări importante pe plan profesional. Sunteţi constrâns să luaţi decizii importante într-un timp extrem de scurt şi este posibil să daţi greş. Aveţi nevoie de ajutorul unui coleg pentru a rezolva tot ce vă propuneţi. Nu este recomandat să preluaţi sarcini importante sau să vă ocupaţi de proiecte ample în prima jumătate a zilei.


Horoscop 28 mai, Scorpion:

Astăzi sunteţi mai mult forţat de anumite împrejurări pentru a vă face ordine în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Conjunctura astrală vine cu schimbări majore pe plan personal şi familial. O persoană dragă vă poate da un sfat important, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele şi să faceţi alegerile potrivite pentru dumneavoastră.


Horoscop 28 mai, Săgetător:

Planul profesional şi problemele financiare vor trece pe prima poziţie astăzi. Evenimentele şi obstacolele de care vă veţi lovi în cursul zilei vă vor face mai puternic şi vă vor ajuta să luptaţi mai mult pentru a rezolva toate problemele. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu are nevoie de atenţia dumneavoastră. Este posibil ca şi el să aibă o zi dificilă.


Horoscop 28 mai, Capricorn:

Dacă faceţi o greşeală, nu staţi ore întregi pentru a vă plânge şi a vă învinovăţi. Planurile dumneavoastră sunt măreţe şi trebuie să treceţi prin toate schimbările şi să faceţi toţi paşii necesari pentru a ajunge acolo unde vă doriţi cu adevărat. În scopul de a reduce la minim problemele pe care le aveţi, conturaţi-vă sarcinile şi ocupaţi-vă de ele.


Horoscop 28 mai, Vărsător:

Astăzi scăpaţi de rutină şi este posibil să vă simţiţi liber deoarece nu va trebui să vă ocupaţi de aceleaşi sarcini care vă sunt date mai mereu. Vi se oferă posibilitatea de a vă dezvolta profesional şi trebuie să profitaţi de ea. Este posibil să vă confruntaţi cu câteva probleme neprevăzute şi să întâmpinaţi mici obstacole, însă veţi trece peste toate aceste încercări cu brio.


Horoscop 28 mai, Peşti:

Este posibil să întâmpinaţi o problemă dificilă astăzi, din care veţi avea foarte multe de învăţat. Trebuie să aveţi mare încredere în dumneavoastră şi să daţi dovadă de maturitate. Cu cât sunteţi mai calm, cu atât veţi rezolva totul mult mai repede. Când aveţi momente grele, singura persoană pe care v-ar plăcea cel mai mult să o vedeţi alături de dumneavoastră nu va mai fi prin preajmă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS