Horoscop Urania zilnic: duminică, 25 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 25 mai 2014


Horoscop 25 mai, Berbec:

Astăzi vă treziţi cu o stea norocoasă în frunte. Astrele sunt de partea dumneavoastră şi vă pregătesc câteva surprize pe plan financiar. Primiţi o sumă de bani şi, culmea, nu va trebui să depuneţi prea mult efort pentru asta. Vi se oferă posibilitatea de a începe un proiect amplu şi important cu un prieten apropiat.


Horoscop 25 mai, Taur:

După o săptămână aglomerată şi obositoare, astăzi aveţi posibilitatea de a vă detaşa de toate problemele. Reuşiţi să vă faceţi timp pentru a petrece clipe frumoase alături de cei dragi. Spre seară va trebui să faceţi drumuri scurte sau să participaţi la un eveniment important. Deşi nu aveţi tragere de inimă, acceptaţi invitaţia şi vă bucuraţi de surprize frumoase de-a lungul serii.


Horoscop 25 mai, Gemeni:

Duminică, 25 mai 2014, vă treziţi cu zâmbetul pe buze şi extrem de optimist. Din păcate, vor apărea mici probleme care vă vor da bătaie pe cap şi pe care nu veţi reuşi să le rezolvaţi. Un conflict cu părinţii sau cu partenerul de cuplu vă va da planurile peste cap. Dacă vă păstraţi calmul şi rezolvaţi problema cu maturitate, ziua nu va fi compromisă.


Horoscop 25 mai, Rac:

Astăzi vă simţiţi pregătit să începeţi un nou capitol în viaţa dumneavoastră. Aveţi curajul de a vă urma visurile şi decideţi că este momentul potrivit pentru a face alegeri importante pe plan profesional. Partenerul de cuplu vă susţine şi vă oferă libertatea de care aveţi nevoie pentru a vă rearanja viitorul. Spre seară aveţi timp să vă relaxaţi.


Horoscop 25 mai, Leu:

Ziua de astăzi va aduce numeroase schimbări pe plan personal. Veţi fi nevoit să vă ocupaţi de o problemă sau un conflict care nu vă lasă să vă bucuraţi de ceea ce aţi realizat până acum. Spre norocul dumneavoastră, o femeie mai în vârstă din familie vine în ajutorul dumneavoastră cu un sfat important, care vă va face să vedeţi lucrurile cu alţi ochi.


Horoscop 25 mai, Fecioară:

Aţi făcut câteva investiţii în trecut şi acum adunaţi roadele. Spre surprinderea dumneavoastră, veţi primi o sumă de bani care vă va ajuta să vă rezolvaţi toate problemele financiare din ultima perioadă. Acum aveţi timp să vă faceţi ordine şi în viaţa sentimentală. În cazul în care sunteţi singur, o ieşire în oraş cu prietenii poate fi primul pas pentru a întâlni noi persoane.


Horoscop 25 mai, Balanţă:

Mare atenţie la alegerile pe care urmează să le faceţi. Este posibil să aveţi parte de o ceartă zdravănă cu partenerul de cuplu. Din cauza unei greşeli din trecut, puteţi aduce răul în relaţia dumneavoastră. Dacă vreţi ca lucrurile să se calmeze, încercaţi să aveţi o discuţie serioasă şi sinceră cu persoana iubită. Înzestraţi-vă cu multă răbdare şi învăţaţi să ascultaţi.


Horoscop 25 mai, Scorpion:

Ziua de astăzi nu este deloc bună pentru dumneavoastră. Dimineaţa primiţi o veste neaşteptată, care vă va face să vă schimbaţi complet toate planurile pe care le aveaţi pregătite. La cererea unei persoane dragi, veţi fi nevoit să petreceţi mai mult timp în compania unei cunoştinţe mai vechi, care are nevoie de ajutorul dumneavoastră.


Horoscop 25 mai, Săgetător:

Vă doriţi enorm să evadaţi din această rutină, însă din păcate este drum lung până la vacanţă. Profitaţi de această zi pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania persoanelor dragi. Spre surprinderea dumneavoastră, partenerul de cuplu are o veste frumoasă, care vă va face să uitaţi pentru un timp de planurile de concediu.


Horoscop 25 mai, Capricorn:

Astăzi aveţi parte de o neînţelegere în familie. Din păcate pentru dumneavoastră, veţi fi nevoit să faceţi câteva alegeri dureroase, care vă vor schimba foarte mult stilul de viaţă. Partenerul de cuplu vine în ajutorul dumneavoastră cu sfaturi şi susţinere. Contează foarte mult să analizaţi toate oportunităţile şi să vă asiguraţi că luaţi cele mai bune hotărâri.


Horoscop 25 mai, Vărsător:

După o perioadă aglomerată şi extrem de stresantă, aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de câteva clipe frumoase în compania persoanelor dragi din familia dumneavoastră. Spre seară, sunteţi invitat la un eveniment neaşteptat. Deşi nu aveţi dispoziţia necesară, va trebui să onoraţi invitaţia. Dacă sunteţi singur, aceasta este cea mai bună modalitate de a vă face noi cunoştinţe.


Horoscop 25 mai, Peşti:

Aveţi nevoie de puţin timp de singurătate pentru a învăţa să apreciaţi persoanele din jurul dumneavoastră. Astăzi primiţi o lecţie de viaţă de la un prieten apropiat. Vă hotărâţi că este timpul să faceţi o schimbare în viaţa dumneavoastră, însă vă este teamă de tot ce lăsaţi în urmă. Important este să ştiţi ce vă doriţi şi să învăţaţi să vă setaţi priorităţile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS