Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 24 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 24 mai 2014


Horoscop 24 mai, Berbec:

Astăzi vă pregătiţi de o zi extrem de dificilă, însă care vă va aduce numeroase beneficii financiare. Vi se oferă posibilitatea de a începe un proiect de lungă durată, la care veţi lucra alături de o echipă de oameni profesionişti. Acum este momentul să demonstraţi că sunteţi o persoană importantă în cadrul companiei.


Horoscop 24 mai, Taur:

Sunteţi nevoit să vă ocupaţi de foarte multe probleme la locul de muncă. Urmează o perioadă aglomerată pentru dumneavoastră şi de aceea faceţi tot posibilul să ajungeţi la timp cu sarcinile profesionale. Spre seară va trebui să faceţi un drum mai lung pentru un eveniment special. Aveţi posibilitatea să petreceţi câteva clipe frumoase alături de persoane importante pentru dumneavoastră.


Horoscop 24 mai, Gemeni:

Sâmbătă, 24 mai 2014, se anunţă o zi destul de tensionată pentru dumneavoastră în ceea ce priveşte viaţa personală. O problemă dificilă va dă bătăi de cap şi vă este teamă de alegerile pe care urmează să le faceţi. Nu vreţi ca persoanele din jurul dumneavoastră să sufere şi de aceea vreţi să faceţi anumite sacrificii sentimentale. Un prieten apropiat vă poate ajuta să alegeţi ce este mai bine pentru dumneavoastră.


Horoscop 24 mai, Rac:

După o perioadă dificilă şi aglomerată, lucrurile încep să revină pe făgaşul lor normal. Astăzi aveţi timp să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. Pe plan sentimental, lucrurile sunt tot mai frumoase între dumneavoastră şi partenerul de cuplu. Poate că este timpul să vă gândiţi la următorul pas.


Horoscop 24 mai, Leu:

Aţi intrat într-o rutină şi vă este foarte greu să ieşiţi din zona dumneavoastră de confort. Vă doriţi foarte mult să schimbaţi ceva cu privire la viaţa dumneavoastră personală însă, în acelaşi timp, vă este teamă că deciziile pe care le luaţi să nu fie greşite. O discuţie cu o persoană în vârstă, mai experimentată, vă poate ajuta foarte mult în acest sens.


Horoscop 24 mai, Fecioară:

Aveţi parte de numeroase schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională. Primiţi câteva proiecte de care trebuie să vă ocupaţi singur, iar dumneavoastră vă simţiţi mai mult decât pregătit pentru această provocare. Vă aşteaptă o perioadă destul de aglomerată, cu ore peste program şi multe şedinţe cu partenerii de afaceri, însă beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 24 mai, Balanţă:

Astrele sunt de partea dumneavoastră astăzi, în special în ceea ce priveşte viaţa profesională. Veţi reuşi să treceţi cu brio peste teste sau examene; este posibil ca în a doua jumătate a zilei să primiţi o ofertă de muncă sau să aflaţi de o posibilă colaborare cu un partener important. Înainte de a lua o decizie finală, este indicat să vorbiţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 24 mai, Scorpion:

Astăzi reuşiţi să rezolvaţi mai multe probleme în ceea ce priveşte viaţa profesională. Urmează să primiţi o ofertă de colaborare, care vă va deschide noi orizonturi în carieră. Nu staţi pe gânduri şi acceptaţi imediat propunerea; acesta este momentul în care soarta dumneavoastră se va schimba radical în bine.


Horoscop 24 mai, Săgetător:

Vă simţiţi norocos şi decideţi să vă încercaţi norocul cu un proiect profesional. Este posibil să aveţi foarte mult succes astăzi, indiferent dacă ne referim la tranzacţii sau negocieri. De asemenea, pe plan financiar, urmează să primiţi o sumă de bani pe care o aşteptaţi de foarte mult timp. Mare atenţie la invesţiile pe care vreţi să le faceţi.


Horoscop 24 mai, Capricorn:

Partenerii de muncă vă pun beţe în roate şi profită de neatenţia dumneavoastră. Dacă vreţi să fiţi luat în serios în cadrul companiei, trebuie să daţi dovadă de profesionalism tot timpul şi să lăsaţi deoparte glumele, chiar şi în perioada pauzelor. Pe plan sentimental, lucrurile evoluează frumos între dumneavoastră şi partenerul de cuplu.


Horoscop 24 mai, Vărsător:

Astrele vă sunt favorabile astăzi, în special pe plan profesional. Aveţi foarte mult succes cu privire la un proiect pe care l-aţi primit recent şi reuşiţi să rezolvaţi toate sarcinile până la sfârşitul programului. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită sau un telefon de la o persoană foarte dragă, de care nu aţi mai auzit de mult timp.


Horoscop 24 mai, Peşti:

Problemele pe care le aveţi cu colegii de muncă vă dau bătaie de cap. Trebuie să fiţi precaut în relaţiile pe care vi le formaţi în cadrul companiei şi să nu credeţi tot ce vi se spune. Important este să aveţi răbdare şi să fiţi calm deoarece lucrurile se vor rezolva de la sine. În viaţa sentimentală, astrele par să fie de partea dumneavoastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS