Horoscop Urania zilnic: miercuri, 21 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 21 mai 2014


Horoscop 21 mai, Berbec:

Dacă v-aţi pregătit ziua de astăzi, veţi fi nevoit să anulaţi sau să amânaţi toate planurile. Este foarte posibil să intraţi într-o şedinţă de lungă durată cu mai mulţi parteneri de afaceri sau să mergeţi într-o călătorie de scurtă durată. Cert este că lucrurile încep să se schimbe pe plan profesional, iar rezultatele muncii dumneavoastră vor fi vizibile în scurt timp.


Horoscop 21 mai, Taur:

Vă pregătiţi să faceţi investiţii cu privire la câteva proiecte de lungă durată şi de aceea faceţi tot posibilul să economisiţi bănuţii. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, lucrurile încep să fie tot mai frumoase. În cazul în care mai aveaţi dubii, acesta este un moment excelent pentru a vă face planuri de viitor alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 21 mai, Gemeni:

Miercuri, 21 mai 2014, nu este cea mai bună zi pentru a începe noi proiecte şi a face schimbări majore pe plan profesional. În cazul în care trebuie să participaţi la şedinţe importante sau întâlniri de afaceri, încercaţi să le amânaţi. Spre seară, aveţi parte de o surpriză neaşteptată – persoane dragi, pe care nu le-aţi mai văzut de mult timp, vă fac o vizită.


Horoscop 21 mai, Rac:

Nu vă faceţi planuri pentru astăzi deoarece lucrurile sunt deja aranjate pentru dumneavoastră. Veţi fi nevoit să plecaţi într-o călătorie neaşteptată pentru a fi prezent la un eveniment important. Trebuie să vă încărcaţi cu multă răbdare şi să fiţi cât mai calm cu putinţă deoarece vă aşteaptă o zi obositoare şi foarte stresantă.


Horoscop 21 mai, Leu:

Nu este cea mai bună perioadă pentru dumneavoastră în ceea ce priveşte bugetul financiar. Aveţi noroc, astrele par să fie de partea dumneavoastră şi vă ajută în această problemă. După o discuţie cu colegii de muncă, acceptaţi să vă ocupaţi de un proiect mai amplu, care vă va aduce resurse băneşti în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 21 mai, Fecioară:

Ziua de astăzi nu este deloc bună pentru dumneavoastră. Sunteţi agitat şi nervos, iar cei din jur nu reuşesc să vă fie pe plac. Dacă aveaţi planificate întâlniri de afaceri sau negocieri, cel mai bine ar fi să rugaţi un alt coleg de muncă să se ocupe de ele. În cazul în care este necesară prezenţa dumneavoastră, încercaţi să le amânaţi către prânz, când vă mai calmaţi.


Horoscop 21 mai, Balanţă:

Hotărâţi că este timpul să faceţi ceva cu privire la viaţa dumneavoastră profesională. Lucrurile în cadrul companiei nu vă mulţumesc deloc şi simţiţi că sunteţi ţinut în loc. Aceasta este cea mai bună perioadă pentru a face schimbări majore. Trebuie să aveţi încredere în dumneavoastră şi să vă urmaţi visurile. Lăsaţi-vă condus de ce vă dictează inima şi încercaţi să faceţi ceea ce vă place.


Horoscop 21 mai, Scorpion:

Aceasta nu este o zi bună pentru dumneavoastră. Veţi fi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, care vă vor pune la încercare răbdarea. Trebuie să fiţi diplomat şi să daţi dovadă de profesionalism în discuţiile pe care urmează să le aveţi. Spre seară, reuşiţi să vă destindeţi în compania prietenilor apropiaţi sau a partenerului de cuplu.


Horoscop 21 mai, Săgetător:

Aţi amânat foarte mult acest aspect al vieţii dumneavoastră, iar acum sunteţi nevoit să vă ocupaţi de urgenţă de el. Trebuie să luaţi o decizie radicală cu privire la planul sentimental, însă vă este teamă să îi răniţi pe cei dragi. Este foarte important să faceţi ce vă cere inima dacă vreţi să readuceţi liniştea şi fericirea în viaţa dumneavoastră.


Horoscop 21 mai, Capricorn:

Din păcate pentru dumneavoastră, această zi va fi una extrem de dificilă. Vă veţi confrunta cu o problemă majoră la locul de muncă, pe care sunteţi nevoit să o rezolvaţi cât mai repede cu putinţă. Din păcate, sunteţi singur în această situaţie, iar colegii de muncă nu vă pot ajuta. Este un moment delicat şi de aceea trebuie să daţi dovadă de mult tact.


Horoscop 21 mai, Vărsător:

Astrele vă sunt favorabile astăzi, în special în ceea ce priveşte viaţa personală. Acum este o perioadă foarte bună pentru a rezolva probleme din trecut sau a vă ocupa de relaţiile pe care le aveţi cu cei din jurul dumneavoastră. O discuţie cu un bărbat mai în vârstă vă poate ajuta să luaţi o decizie dificilă, pe care aţi tot amânat-o până acum.


Horoscop 21 mai, Peşti:

Este posibil să intraţi într-un conflict cu un coleg de muncă. Pentru ca lucrurile să nu iasă de sub control, trebuie să ştiţi când să vă retrageţi. Pe plan personal, partenerul de cuplu dă semne că este nemulţumit de cum decurg lucrurile. Nu aveţi motive serioase de îngrijorare însă, pentru a sta liniştit, încercaţi să aveţi o discuţie matură şi sinceră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS