Horoscop Urania zilnic: duminică, 18 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 18 mai 2014


Horoscop 18 mai, Berbec:

Astăzi sunteţi dornic să faceţi noi achiziţii pentru locuinţa dumneavoastră. Din păcate, este posibil să întâmpinaţi câteva probleme legate de gestionarea banilor şi veţi ajunge să vă împrumutaţi la prieteni. Nu trebuie să vă speriaţi prea tare deoarece lucrurile se vor îndrepta de la sine în cel mai scurt timp posibil. Încercaţi să aveţi răbdare şi să fiţi mai prudent când vine vorba de cheltuieli.


Horoscop 18 mai, Taur:

Astăzi este momentul potrivit pentru a pune bazele unui proiect important. Veţi avea timp suficient să faceţi planuri şi să vă puneţi în practică ideile. Un prieten apropiat vă poate ajuta foarte mult pe acest nou drum, trebuie doar să îi cereţi ajutorul. Urmează o perioadă destul de aglomerată, însă beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 18 mai, Gemeni:

Duminică, 18 mai 2014, va trebui să renunţaţi la toate planurile pe care vi le-aţi făcut deoarece un membru al familiei vă cere ajutorul într-o problemă delicată. Veţi fi nevoit să faceţi mai multe drumuri pentru a rezolva tot ce v-aţi propus, însă spre seară veţi răsufla fericit că lucrurile au intrat pe făgaşul lor. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 18 mai, Rac:

O persoană importantă din viaţa dumneavoastră are nevoie de ajutor. Este vorba despre partenerul de cuplu sau un membru al familiei care vrea să înceapă un proiect amplu şi vine la dumneavoastră pentru susţinere şi sfaturi. Va trebui să faceţi mici sacrificii, însă veţi fi mai mult decât încântat să ajutaţi şi să faceţi planuri pentru ca afacerea să se extindă.


Horoscop 18 mai, Leu:

Astăzi, mai mult ca oricând, vă preocupă viitorul dumneavoastră în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. O persoană interesantă îşi face loc în viaţa dumneavoastră şi lucrurile încep să ia o întorsătură neaşteptată. Dacă lucrurile merg bine, este posibil să începeţi o nouă relaţie. Important este să aveţi răbdare şi să lăsaţi ca lucrurile să vină de la sine.


Horoscop 18 mai, Fecioară:

În viaţa de cuplu s-a instalat rutina şi vă simţiţi prins într-o cuşcă din care nu reuşiţi să scăpaţi. Partenerul de cuplu nu pare să aibă nicio problemă şi de aceea este indicat să aveţi o discuţie serioasă pentru a spune ce aveţi pe suflet. Nu aveţi motive de îngrijorare deoarece împreună puteţi face ca relaţia voastră să meargă.


Horoscop 18 mai, Balanţă:

Acesta nu este cel mai bun moment pentru certuri sau situaţii contradictorii. Încercaţi să staţi departe de discuţii care vă pot înfuria; pe plan sentimental, relaţia dintre dumneavoastră şi partenerul de cuplu devine tot mai frumoasă. Vă simţiţi împlinit şi simţiţi ca persoana de lângă dumneavoastră vă completează în cel mai frumos mod cu putinţă.


Horoscop 18 mai, Scorpion:

Pentru dumneavoastră această zi este mană cerească. După o perioadă destul de aglomerată şi plină de proiecte, nervi şi stres, reuşiţi să aveţi parte de o zi de relaxare şi linişte. Acum este timpul să vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu, a membrilor familiei sau a prietenilor apropiaţi. Spre seară este posibil să primiţi o veste neaşteptată.


Horoscop 18 mai, Săgetător:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie radicală cu privire la o problemă mai veche, care nu vă dă pace. Deşi este apăsător şi stresant, încercaţi să nu vă grăbiţi şi să analizaţi toate posibilităţile înainte de a lua hotărârea finală. În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, partenerul de cuplu vă poate asculta ideile şi vă poate ajuta cu o părere.


Horoscop 18 mai, Capricorn:

Nu aţi avut timp să vă ocupaţi de acest aspect important al vieţii dumneavoastră, însă acum a venit momentul adevărului. Dacă vreţi ca relaţia dintre dumneavoastră şi partenerul de cuplu să funcţioneze trebuie să faceţi mai multe compromisuri. Un membru al familiei poate veni în ajutorul dumneavoastră cu un sfat important, de care ar trebui să ţineţi cont.


Horoscop 18 mai, Vărsător:

Munciţi foarte mult şi de aceea astăzi nu aveţi chef de nimic. Programul din această săptămână a fost unul destul de aglomerat şi parcă aţi rămas fără putere. Deşi simţiţi nevoia să vă odihniţi, va trebui să participaţi la un eveniment de familie destul de important în cursul serii. Profitaţi de orele de prânz pentru a petrece puţin timp singur.


Horoscop 18 mai, Peşti:

Sunteţi încăpăţânat şi nu vă găsiţi drumul în viaţă. Aveţi nevoie de îndrumare, iar astăzi simţiţi nevoia să aveţi pe cineva alături. Este timpul să vă faceţi ordine în viaţa sentimentală şi să luaţi o decizie finală. Nu trebuie să neglijaţi oamenii dragi din viaţa dumneavoastră, însă de data aceasta încercaţi să luaţi singur deciziile în ceea ce priveşte viitorul dumneavoastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS