Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 17 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 17 mai 2014


Horoscop 17 mai, Berbec:

E de aşteptat să simţiţi nevoia de implicare afectivă maximă. Cu iubirea, cu sentimentele pare că nu e de glumit, vă interesează să vă dăruiţi sufleteşte, să vă contopiţi cu ceilalţi, să intraţi în comuniune cu ei. Oricât de tensionat şi frustrat aţi fi, vă poate preocupa viaţa interioară în aşa măsură încât, meditativ şi introspectiv, să găsiţi în dumneavoastră răspunsurile cele mai potrivite dilemelor care vă încearcă.


Horoscop 17 mai, Taur:

Într-o zi ca cea de azi indicaţiile din astral sunt mai puţin restrictive ori presante. Vă puteţi mişca destul de liber în împrejurări dintre cele mai diferite, puteţi acţiona bazându-vă pe raţionamente logice şi cerebrale, dar şi pe intuiţii rapide, de moment. Fixaţi-vă obiective concrete şi aplicate, de mică anvergură ori ţinte cu bătaie scurtă, punctaţi decizii importante doar formal, în măsura în care ele fuseseră deja luate!


Horoscop 17 mai, Gemeni:

Sâmbătă, 17 mai 2014, e de aşteptat ca azi să trăiţi mai în defensivă, să vă arătaţi o natură introvertită, care-şi ascunde timidităţile, care caută să se retragă într-un spaţiu singuratic. E posibil ca atmosfera vivace şi aglomerată de acasă să nu vă permită însingurarea de care aveţi nevoie. În privinţa unei afecţiuni fizice se întrevăd îmbunătăţiri notabile - de asemenea duioşia şi melancolia pot fi mai prezente azi în relaţia de cuplu.


Horoscop 17 mai, Rac:

Deşi astăzi vă pot asalta melancolii, doruri fără nume ori vă poate încerca visarea şi nostalgia, ceea ce arătaţi celorlalţi nu este totuşi o sensibilitate sau emotivitate aparte, ci mai degrabă un soi de afecţiune extravagantă, colerică şi furtunoasă. Îndârjirea e sesizabilă mai ales în relaţia de cuplu, unde nu găsiţi un mod optim de a vă face înţeles sau vă pierdeţi în dueluri verbale gratuite, în minciuni, zvonuri sau intrigi.


Horoscop 17 mai, Leu:

Astăzi aţi putea excela în diplomaţie, amabilitate şi precauţie în afirmaţii, aţi putea fi în măsură să-i îmbrobodiţi pe alţii şi să rostiţi judecăţi echivoce, aprecieri cu du-te vino, care vă îngăduie la nevoie să scăpaţi cu faţa curată. Asta îi poate ţine aproape pe cei din familie, dar şi pe cel pe care îl iubiţi. Altfel, ştiţi să vă organizaţi cum se cuvine existenţa concretă, să vă puneţi ordine în priorităţile materiale şi financiare.


Horoscop 17 mai, Fecioară:

Iată o zi în care vă puteţi afla într-o situaţie urgent necesară de a regla o serie de datorii, de obligaţii mai vechi în relaţie cu apropiaţii din familie. Probabil că vor fi repuse pe tapet unele discuţii mai vechi nesoluţionate, prin care se dorea să se atribuie fiecărui membru în mod oficial, o sarcină şi o responsabilitate casnică. E timpul, totodată, pentru plata unor dări, impozite sau restanţe financiare.


Horoscop 17 mai, Balanţă:

Se prea poate ca azi să daţi semne de nervozitate şi vigilenţă sporită, să aveţi un ochi atent la defectele persoanei iubite, să fiţi aspru şi critic, să sancţionaţi orice act aparent în dezacord cu ceea ce vă doriţi. În plus, cum dispuneţi de putere de muncă şi nu lăsaţi nimic la întâmplare profesional, aţi putea face impresie bună şi încasaţi răsplata pentru efortul depus în mod însutit.


Horoscop 17 mai, Scorpion:

Astăzi vă puteţi simţi foarte încrezător în resursele dumneavoastră personale, fapt ceea ce vă poate predispune la unele extravaganţe atât financiare cât şi în sfera relaţională. Totuşi, entuziasmul vă poate fi apreciat la locul de muncă, unde ideile cele mai bune vor fi cele care reuşesc să integreze în detaliu viziunile inovative la soluţiile deja cunoscute a fi funcţionale.


Horoscop 17 mai, Săgetător:

În chestiunile pragmatice şi de bani vă aflaţi într-o dispoziţie de impulsivitate năvalnică, ce vă poate determina să luaţi decizii pripite şi neavenite care să afecteze starea bugetului personal. În viaţa de cuplu păreţi mai aşezat şi cumpătat, mai aplecat spre compromis şi colaborare, nu ştiţi să hotărâţi nimic fără să-i acordaţi credit celui de lângă dumneavoastră. Încercaţi să cheltuiţi energia de care dispuneţi în direcţii constructive!


Horoscop 17 mai, Capricorn:

O zi cu mai puţină implicare în activitatea publică vă poate scuti de eventuale contradicţii cu cei de la serviciu. Nici atenţia la detalii nu pare să fie punctul dumneavoastră forte, aşa că axaţi-vă mai mult pe activităţi care vă relaxează sau care vă permit clarificarea unor subiecte legate de familie. Aveţi încredere în experienţa celor dragi şi folosiţi-o pentru a medita la noi abordări.


Horoscop 17 mai, Vărsător:

Astăzi vă puteţi simţi bine din punct de vedere fizic, păreţi un om viu şi binedispus. E de aşteptat să vă direcţionaţi elanul şi energia spre priorităţile de ordin profesional, a căror soluţionare grabnică şi promiţător calitativă poate aduce cu sine un beneficiu material. Altfel, e rost de pasiuni amoroase: puteţi găsi că cineva deosebit de seducător tocmai pentru că vă rezistă şi vă fierbe.


Horoscop 17 mai, Peşti:

Astăzi puteţi ajunge uşor în atenţia tuturor şi atrage simpatii prin felul optimist şi binevoitor în care abordaţi toate problemele. Totuşi, e bine să ştiţi că veţi fi predispus să vă aplecaţi mai mult către trivialităţi şi că sunt şanse că deciziile dumneavoastră să intre în contradicţie cu dorinţele sufleteşti. Abordările îndrăzneţe vă pot aduce rapid câştiguri dar şi pierderi pe măsură, deci, evitaţi orice speculaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS