Horoscop Urania zilnic: vineri, 16 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 16 mai 2014


Horoscop 16 mai, Berbec:

Probabil că azi excelaţi în sentimentalisme şi investiţii sufleteşti. Poate fi ceva ce vine din adânc şi se cere a fi scos la suprafaţă: destăinuiri, mărturisiri şi declaraţii de iubire executate cu o sinceritate care poate dezarma. S-ar părea că nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru a convinge pe cineva de trăinicia sentimentelor dumneavoastră. Mici vanităţi îşi cer dreptul a fi satisfăcute, dar până la urmă ştiţi şi să lăsaţi de la dumneavoastră.


Horoscop 16 mai, Taur:

Iată o zi în care astrele stau deoparte, fără să vă restricţioneze ori să vă condiţioneze în vreun fel anume. S-ar zice că aveţi destulă libertate de gândire şi acţiune, sigur, toate astea sub rezerva de a vă asuma şi consecinţele faptelor dumneavoastră. Toate domeniile de viaţă sunt în mod egal evidenţiate şi favorizate, toate domeniile de interes ale existenţei pot deveni câmpuri benefice de învăţare şi experimentare.


Horoscop 16 mai, Gemeni:

Vineri, 16 mai 2014, faptul că adoptaţi o serie de atitudini extreme în mediul familial şi că nu găsiţi o cale moderată de a vă exprima sentimentele faţă de cei apropiaţi, ar putea crea premisele izbucnirii unui conflict în casă. Preocupările de ordin financiar urmărite cu atenţie şi consecvenţă pot da roade imediate. E pe punctul de a se declanşa un episod sentimental plăcut - unde pui că şi vigoarea fizică vă ajută să fiţi la înălţime.


Horoscop 16 mai, Rac:

Iubirile par destul de încurcate astăzi. Dragostea poate degenera cu uşurinţă şi-şi cere de îndată tributul. S-ar putea foarte bine că, dincolo de aparenţa hipnotizatoare de poleială şi strălucire a unei relaţii în doi, să descoperiţi în subteran tumultoase tare afective nerezolvate, temeri şi răni sufleteşti vii, micimi şi orgolii nesăbuite, neproductive.


Horoscop 16 mai, Leu:

S-ar zice că azi faceţi echipă bună cu unul dintre membrii familiei. Sunteţi probabil mai conservator şi mai prudent, vă puteţi simţi bine pe teritorii familiare şi binecunoscute, care vă oferă certitudine şi siguranţă. Altfel, vă puteţi simţi în deplinătatea forţelor fizice şi psihice, gata să vă asumaţi o serie de gesturi şi activităţi riscante care au drept scop direct consolidarea bugetului personal.


Horoscop 16 mai, Fecioară:

Critica, exigenţa şi elitismul gratuit pot îngreuna comunicarea cu cei dragi. Probabil că v-aţi dori ca acasă totul să se înscrie într-o ordine impecabilă, ca spaţiul domestic să se păstreze total curat şi aseptic. Orice deranj minuscul poate deveni prilej serios de ceartă, de indispoziţie şi nemulţumire. S-ar prea putea ca lucrurile să nu se lege mulţumitor nici în privinţa sporirii bugetului ori a buzunarului propriu.


Horoscop 16 mai, Balanţă:

E loc s-ar părea azi de complicaţii de ordin amoros, de relaţii duse-n paralel ori de efuziuni sentimentale greu de oprit. Poate fi vorba de o furtună emoţională care răscoleşte totul, care vă mai naşte o dată curat, vă face să simţiţi un om nou. În plan profesional vă puteţi dovedi o fire aprigă, pragmatică şi aplicată, care îşi cunoaşte interesul şi ştie cum să-şi atragă banii de partea sa.


Horoscop 16 mai, Scorpion:

Cu Luna aflată în propriul semn, radiaţi energia unui spirit jovial şi dornic de libertate, ceea ce la un moment dat vă poate face să vă simţiţi încorsetat de obligaţiile care ţin de casă şi familie. Optimizaţi această dispoziţie dând curs demersurilor creative, astăzi inspiraţia dumneavoastră putând atinge cote înalte. Faceţi-vă cunoscută originalitatea, deoarece vă puteţi convinge uşor partenerii.


Horoscop 16 mai, Săgetător:

Puteţi simţi azi că cineva vă confiscă atenţia, iar dumneavoastră deveniţi distant la orice altceva vă înconjoară, recunoscând în asta simptomul clasic al îndrăgostirii. Ori e posibil să resimţiţi un suflu de noutate într-o relaţie sentimentală cu vechime. În carieră însă mersul lucrurilor poate lăsa de dorit, căci reuşiţi cu mare greutate să vă puneţi în valoare şi să pretindeţi oarece recompense financiare mai consistente.


Horoscop 16 mai, Capricorn:

Poate astăzi nu veţi fi în forma fizică dorită, dar asta nu vă împiedică să vă dedicaţi studiului subiectelor dumneavoastră de interes. De fapt, recomandabil ar fi pentru astăzi un program de lucru acasă, unde să puteţi schimba idei cu cei apropiaţi din familie. Astfel, ei vă pot ajuta să găsiţi soluţii neaşteptate şi să vă ofere sprijin la cele mai comune probleme, inclusiv cele ce implică sectorul sănătăţii.


Horoscop 16 mai, Vărsător:

E de aşteptat să pocniţi de certitudini şi să acţionaţi în baza unei siguranţe de sine care vă poate pune într-o lumină favorabilă, mai ales în faţa unor persoane cu care negociaţi un profit financiar. Relaţiile afective se mai liniştesc, nu vă mai perpelesc, pare că aţi dobândit o doză în plus de certitudine. Departe de a fi lipsit de elan ori de a fi cuprins de o melancolie stupidă, vă simţiţi probabil pe val, stăpân pe acţiunile dumneavoastră.


Horoscop 16 mai, Peşti:

Astăzi sunteţi optimist privind evoluţia carierei dumneavoastră dar emoţiile vă pot influenţa uşor percepţia asupra detaliilor importante, creându-vă o viziune posibil distorsionată asupra realităţii. Sfaturile pertinente ale celor apropiaţi din familie vă pot furniza o imagine mai obiectivă, dar şi ocazia de a deveni brusc conştient de resursele dumneavoastră creative, profitabile din punct de vedere financiar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS