Horoscop Urania zilnic: miercuri, 14 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 14 mai 2014


Horoscop 14 mai, Berbec:

Astăzi primiţi câteva veşti neaşteptate, care vă pot schimba complet planurile. Din cauza stresului, trebuie să evitaţi pe cât posibil întâlnirile importante sau discuţiile contradictorii cu superiorii. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să nu intraţi în dispute. Partenerul de cuplu este alături de dumneavoastră şi vă ajută să treceţi peste aceste momente dificile.


Horoscop 14 mai, Taur:

Aţi avut parte de o perioadă dificilă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Acum este timpul ca lucrurile să revină la normal şi, spre bucuria dumneavoastră, relaţia cu partenerul de cuplu este mai frumoasă ca niciodată. Pe plan profesional, încă sunteţi pe gânduri dacă vreţi să începeţi sau nu un proiect amplu. Înainte de a lua o decizie finală, analizaţi toate opţiunile.


Horoscop 14 mai, Gemeni:

Miercuri, 14 mai 2014, intenţionaţi să vă afirmaţi pe plan profesional, iar astrele sunt de partea dumneavoastră. Latura creativă este foarte bine dezvoltată şi reuşiţi să veniţi cu soluţii inovative pentru a vă surprinde în mod plăcut partenerii. Este posibil să primiţi un proiect amplu, de care va trebui să vă ocupaţi îndeaproape. Trebuie să vă daţi toată silinţa pentru a finaliza tot ce v-aţi propus.


Horoscop 14 mai, Rac:

Astăzi puteţi avea foarte mult succes pe plan profesional. Sunteţi intuitiv şi reuşiţi să veniţi cu câteva oferte de noi proiecte neaşteptate, care vor aduce numeroase beneficii companiei la care lucraţi. Spre seară, trebuie să faceţi mai multe drumuri alături de o persoană dragă, pentru a rezolva câteva probleme mai delicate.


Horoscop 14 mai, Leu:

După o perioadă destul de lungă, în care aţi avut parte de reproşuri şi multe mustrări din partea celor dragi, acum este momentul ca lucrurile să revină la normal. O femeie mai în vârstă vă va ajuta cu câteva sfaturi valoroase. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc numeroase surprize frumoase în următoarea perioadă.


Horoscop 14 mai, Fecioară:

Astăzi vi se oferă posibilitatea de a vă rezolva problemele financiare. Aveţi încredere în dumneavoastră şi faceţi deciziile corecte; cunoaşteţi riscurile la care vă expuneţi şi reuşiţi să vă implicaţi într-un proiect important. Va fi o perioadă destul de dificilă, însă beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse. Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 14 mai, Balanţă:

Sunteţi prins în rutină şi simţiţi nevoia să faceţi ceva pentru a vă condimenta din nou viaţa. Consideraţi că cea mai bună modalitate de revigorare ar fi legată de schimbări în locuinţă. Aveţi un buget mic, însă nu duceţi lipsă de imaginaţie. Sunteţi foarte ingenios şi găsiţi singur resursele de care aveţi nevoie. Un prieten apropiat vă poate ajuta cu câteva păreri.


Horoscop 14 mai, Scorpion:

Astăzi reuşiţi să vă uimiţi superiorii. În timpul unei discuţii, veniţi cu câteva idei inovative şi primiţi un proiect, la care va trebui să lucraţi alături de o echipă. Veţi munci mai mult decât aţi crezut iniţial, însă beneficiile vor fi pe măsură. Partenerul de cuplu se simte neglijat, trebuie să acordaţi mai multă atenţie relaţiei de cuplu.


Horoscop 14 mai, Săgetător:

Treceţi prin momente dificile în ceea ce priveşte viaţa financiară. Spre norocul dumneavoastră, nu v-aţi pierdut optimismul şi reuşiţi să vă faceţi ordine în gânduri şi să veniţi cu câteva idei ingenioase pentru posibile proiecte. Spre surprinderea dumneavoastră, mai mulţi prieteni vor să vă ajute, dar nu este cazul să faceţi împrumuturi. În scurt timp, vă veţi reveni profesional.


Horoscop 14 mai, Capricorn:

Trebuie să luaţi o decizie radicală în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. O problemă din trecut trebuie rezolvată cât mai rapid, însă vă este teamă să nu răniţi persoane dragi. Trebuie să aveţi încredere în dumneavoastră şi să găsiţi puterea de a pune fericirea pe primul plan. Cei care vă iubesc vor fi alături de dumneavoastră indiferent de ceea ce alegeţi.


Horoscop 14 mai, Vărsător:

După o discuţie interesantă cu o persoană importantă pentru dumneavoastră, hotărâţi că este timpul să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională. Aveţi foarte multe planuri şi idei pe care vreţi să le puneţi în practică, iar acum este cel mai bun moment pentru asta. Va fi un drum lung, însă veţi reuşi să găsiţi singur soluţii iar satisfacţia va fi cu atât mai mare.


Horoscop 14 mai, Peşti:

Astrele vin cu o surpriză frumoasă pentru dumneavoastră. Astăzi întâlniţi o persoană care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Deocamdată este prea devreme pentru a vă da seama dacă va fi vorba despre o relaţie pur profesională sau despre ceva mai mult. Cert este ca o veţi avea mult timp alături, iar prezenţa ei vă va marca definitiv existenţa.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS