Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 10 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 10 mai 2014


Horoscop 10 mai, Berbec:

Astăzi trebuie să vă schimbaţi complet planurile; un prieten apropiat are nevoie urgentă de un sfat sincer. Trebuie să îi ascultaţi cu mare atenţie problemele deoarece va trebui să îl ajutaţi într-o chestiune extrem de importantă. Această persoană se bazează pe dumneavoastră, încercaţi să fiţi foarte deschis şi să luaţi această situaţie în serios.


Horoscop 10 mai, Taur:

Aceasta nu este cea mai bună perioadă pentru a face achiziţii importante. Mare atenţie la planul financiar, mai este mult până la următorul salariu iar lucrurile nu stau deloc roz în ceea ce priveşte bugetul dumneavoastră. În cazul în care vreţi să faceţi o investiţie, documentaţi-vă mai bine şi asiguraţi-vă că acesta este cel mai bun mod de a face rost de bani.


Horoscop 10 mai, Gemeni:

Sâmbătă, 10 mai 2014, după o perioadă mai complicată din punct de vedere sentimental, reuşiţi să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu. Trebuie să fiţi pregătit sufleteşte pentru acest moment deoarece veţi fi pus în faţa adevărului. Dacă vreţi ca relaţia să funcţioneze pe termen lung, încercaţi să nu judecaţi prea mult şi, cel mai important, să găsiţi puterea de a ierta.


Horoscop 10 mai, Rac:

Astăzi aveţi timp suficient pentru a rezolva câteva probleme mai vechi, care vă dau bătaie de cap. Păstraţi-vă calmul şi ocupaţi-vă cu eleganţă de aceste situaţii neplăcute. Viaţa sentimentală este mai frumoasă ca niciodată. Partenerul de cuplu se implică foarte mult şi face tot posibilul ca lucrurile să funcţioneze între voi.


Horoscop 10 mai, Leu:

Nu este cea mai bună perioadă pentru a începe noi afaceri sau a vă ocupa de proiecte importante. Încercaţi să amânaţi tot ce se poate pe plan profesional şi să vă ocupaţi mai mult de viaţa personală. Spre seară, este posibil să primiţi o invitaţie din partea prietenilor. Ar fi indicat să o acceptaţi deoarece nu veţi regreta – vă aşteaptă surprize plăcute.


Horoscop 10 mai, Fecioară:

Aţi avut o perioadă extrem de aglomerată, în care aţi făcut tot posibilul să vă rezolvaţi problemele profesionale. Spre surprinderea dumneavoastră, cu ajutorul echipei pe care aţi instruit-o excelent, reuşiţi să duceţi la bun sfârşit planurile unui proiect important. Sărbătoriţi acest eveniment cu superiorii şi colegii de muncă.


Horoscop 10 mai, Balanţă:

Începeţi ziua cu o mică ceartă la locul de muncă. Dacă nu vreţi ca ziua să fie compromisă trebuie să vă păstraţi calmul şi să faceţi tot posibilul să amelioraţi situaţia. În cursul serii reuşiţi să vă relaxaţi în compania prietenilor. Dacă nu aveţi încă o relaţie, acum aveţi şanse mari să cuceriţi pe cineva. Astrele sunt de partea dumneavoastră.


Horoscop 10 mai, Scorpion:

Aţi avut o perioadă extrem de stresantă, cu foarte multe proiecte şi puţin timp la dispoziţie pentru a rezolva totul. Daţi semne de oboseală şi vă va fi destul de greu să vă concentraţi. Acesta nu este un moment potrivit pentru a participa la şedinţe sau la întâlnirile de afaceri. Încercaţi să vă relaxaţi înainte de venirea weekendului.


Horoscop 10 mai, Săgetător:

Un coleg de muncă vine la dumneavoastră cu o propunere frumoasă, care vă va aduce numeroase beneficii financiare. Înainte de a da un răspuns final, încercaţi să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul pentru a vă asigura că şi el este de acord cu schimbările care urmează să aibă loc. Va urma o perioadă destul de aglomerată, cu modificări frumoase.


Horoscop 10 mai, Capricorn:

În această dimineaţă aveţi parte de o surpriză. Primiţi o sumă de bani dintr-o investiţie mai veche sau o datorie de care nu mai ştiaţi. Este un moment excelent pentru a vă pune în ordine planul financiar şi a face câteva achiziţii importante. Spre seară reuşiţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu şi a prietenilor apropiaţi.


Horoscop 10 mai, Vărsător:

Începeţi ziua cu mici schimbări la locul de muncă. Este posibil să fiţi transferat într-un alt departament, unde veţi lucra alături de o echipă la un proiect amplu şi important. Acum este cel mai bun moment să vă testaţi abilităţile de lider să vă dezvoltaţi pe plan profesional. Spre seară, un prieten apropiat vă cere ajutorul într-o problemă delicată.


Horoscop 10 mai, Peşti:

Aceasta nu este cea mai bună zi pentru schimbări profesionale. În cazul în care aveţi programate şedinţe cu superiorii sau întâlniri cu partenerii de afaceri, încercaţi să le amânaţi; în cazul în care nu este posibil, ocupaţi-vă de ele în cea de-a doua jumătate a zilei, când veţi fi mai relaxat şi mai calm. Nu faceţi cheltuieli care vă depăşesc bugetul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS