Horoscop Urania zilnic: miercuri, 9 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 9 aprilie 2014


Berbec:

Miercuri, 9 aprilie 2014, v-aţi putea face remarcat printr-o sensibilitate excesivă, prin câteva episoade de romantism exacerbat, de iluzionare fantezistă. Viaţa de cuplu ar putea decurge tumultuos, căci aşteptările faţă de oferta de sentimente a partenerului sunt atât de mari încât să fie cu greu atinse. Ar fi mai indicat să vă relaxaţi, să învăţaţi să vă lăsaţi surprins de ceea ce vi se oferă afectiv, chiar dacă într-o formă nouă, neaşteptată.


Taur:

S-ar zice că azi nu vă mai propuneţi absolutul - şi nimic altceva mai puţin - într-o relaţie de iubire. Dragostea poate deveni într-adevăr un motiv de euforie, dar poate fi vorba de un entuziasm realist, bazat pe un schimb evident, cert de sentimente şi emoţie, nu de o plăsmuire afectivă a minţii dumneavoastră. Puteţi întâlni azi o persoană care vă mişcă adânc emoţional sau pot fi soluţionate diverse dereglaje survenite în viaţa partenerială.


Gemeni:

Astăzi, 9 aprilie 2014, pare fi o zi mai zbuciumată la nivel afectiv. Totul se petrece în salturi şi are titlu de provizorat: când vă simţiţi iubit şi admirat, când vă năpădesc dubiile şi nesiguranţa, teama şi frământările. Cum dispuneţi de rezerve bune de energie, nu este exclus să vă bateţi pentru a bifa financiar nişte obiective, să vă hărniciţi să puneţi în practică o serie de planuri care privesc buna gospodărire a casei sau a împrejurimilor.


Rac:

Este de aşteptat să fugiţi azi de însingurare şi să vă simţiţi probabil în elementul dumneavoastră printre prieteni şi amici. Vă puteţi simţi mai nobil şi generos, mai preocupat de soarta celor defavorizaţi sau mai puţin norocoşi, puteţi simţi nevoia să sprijiniţi o cauză de întrajutorare. Probabil refaceţi o relaţie de prietenie compromisă ori să aveţi revelaţia unui mod eficient de a lucra în slujba unui ideal. Evitaţi investiţiile financiare consistente!


Leu:

Miercuri, 9 aprilie 2014, este de aşteptat să dispuneţi de un spirit sistematic, precaut şi organizat, să nu vă puteţi mişca într-o atmosferă de haos. Cum ştiţi bine ce urmăriţi şi care vă sunt interesele şi nevoile imediate, acţionaţi implicat şi hotărât pentru a ajunge unde ţintiţi. Aveţi toate şansele ca încrederea pe care o aveţi în dumneavoastră şi atitudinea pozitivă, de luptător înnăscut, să vă aducă beneficii diverse, în special materiale.


Fecioară:

Impresia pe care o puteţi experimenta întreaga zi de azi ar putea fi aceea că în iubire lucrurile stau într-un echilibru extrem de fragil. Întâmplări diverse, incidente, gafe ori certuri neprevăzute ar putea arunca în aer o legătură afectivă în care aţi investit răbdare şi energie. Atmosfera din familie se poate arăta mai puţin efervescentă şi tensionată, lângă părinţi putându-vă simţi constant şi bine protejat.


Balanţă:

Astăzi, 9 aprilie 2014, cum nu este chiar o zi de prosperitate financiară şi belşug, este de aşteptat să fiţi mai atent la cheltuielile de necesitate zilnică, să le restrângeţi la minimum posibil al lor. De asemenea, faptul că acasă se pot defecta obiecte, bunuri de utilitate imediată pe care contaţi vă poate face să clacaţi nervos şi să vă descarcaţi nemulţumirea şi frustrarea pe cei apropiaţi. Cheltuiţi-vă energia fizică acumulată ieşind în natură!


Scorpion:

Astăzi vă simţiţi mai creativ şi mai norocos ca niciodată şi de aceea faceţi tot posibilul să puneţi în aplicare planurile pe care le-aţi gândit până la ultimul detaliu. Viaţa dumneavoastră profesională se va schimba radical şi în bine în următoarele săptămâni, trebuie doar să aveţi răbdare şi să aveţi încredere în forţele proprii. Partenerul de cuplu este alături şi vă susţine.


Săgetător:

Poate fi o zi de mici victorii în plan profesional şi financiar. S-ar părea că azi ştiţi ce să faceţi cu timpul dumneavoastră, că reuşiţi să faceţi cum trebuie ceea ce vi s-a dat de făcut, că vă puteţi concentra eficient pe pătrăţica dumneavoastră, iar rezultatele nu întârzie să apară: un bonus frumuşel, o avansare în funcţie, o recompensă de orice altă natură. Altfel, în viaţa sentimentală vă puteţi afla într-un soi de aşteptare neliniştită, de veghe curioasă.


Capricorn:

Este o zi în care excesele şi lipsa de măsură v-ar putea afecta serios situaţia materială. Puteţi fi tentat să vă construiţi aparenţa unui ipostaze de prea plin şi belşug personal, să comiteţi unele extravaganţe sau să faceţi achiziţii de lux cu preţul unor privaţiuni financiare mai puţin înţelepte. Îndemnul ar fi la prudenţă, căci sunt şanse să obţineţi nişte sume de bani, dar ele sunt destul de modeste şi uşor de risipit.


Vărsător:

V-ar putea cuprinde azi febra activităţii ori impulsul puternic de a vă rezolva toate restanţele, indiferent de natura lor. Faptul că puteţi avea un bun control asupra propriului corp şi că aveţi se pare energie cât pentru o mie, vă poate conferi o dârzenie ieşită din comun. Echipat corespunzător pentru luptă, nu capitulaţi repede şi vă aruncaţi în competiţii. Se prognozează mici victorii în plan financiar.


Peşti:

Astrele v-au pregătit o zi cu adevărat productivă. Vă ocupaţi de toate problemele care până acum nu aveau rezolvare, vă plătiţi datoriile şi rezolvaţi situaţiile conflictuale pe care le aveaţi cu câţiva dintre prietenii apropiaţi. În cazul în care sunteţi singur, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă pune ordine şi în viaţa sentimentală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS