Horoscop Urania zilnic: marţi, 8 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 8 aprilie 2014


Berbec:

Marţi, 8 aprilie 2014, ar putea fi ziua destinată unui consiliu de familie. Probabil că veţi pune în discuţie autoritatea părinţilor, că veţi dori să vă manifestaţi liber, dincolo de regulile şi normele trasate prin tradiţie de către aceştia. În ciuda exceselor şi reacţiilor necontrolate, este necesar să ştiţi că dispuneţi de suficiente resurse de a spune ceea ce simţiţi într-un mod aşezat şi diplomatic.


Taur:

Este de aşteptat ca azi să nu mai fiţi copleşit de gânduri pesimiste, de scenarii imaginare negative, încărcate de tragism. Probabil că nu mai faceţi parte dintre acei oameni inclinaţi să aibă aşteptări rele, ci acţionaţi în baza unor stări entuziaste şi sunteţi plin de încredere şi speranţă. Şi s-ar putea foarte bine ca azi să atrageţi, atât în plan afectiv, cât şi financiar, exact ceea ce sunteţi.


Gemeni:

Astăzi, 8 aprilie 2014, maniera de a vă comporta faţă de persoana iubită ar putea lăsa de dorit, de vreme ce vă lăsaţi antrenat cu uşurinţă de furie şi frustrări acute. În plus, un soi de sinceritate brutală, lipsa de maniere ori îndrăzneala necizelată ar putea ofensa pe unul dintre părinţi. Vă bucuraţi, se pare şi de un tonus fizic excelent, ritmul zilei ar putea curge dinamic şi extrem de activ.


Rac:

S-ar zice că azi sunteţi un mare romantic, iar specialitatea dumneavoastră este melancolia şi visarea. Puteţi evada în universul imaginar al unor cărţi pe care le lecturaţi sau în lumea pe care v-o propune o operă de artă. Căutaţi probabil orice mod de apropiere de persoana iubită, fiind apt şi de ample şi convingătoare declaraţii de iubire. Totuşi, este recomandat să vă amintiţi că nerăbdarea şi graba strică treaba!


Leu:

Marţi, 8 aprilie 2014, iată o zi de bună vitalitate, de energie şi forţă fizică. În cazul în care aţi fost afectat de vreo suferinţă fizică, astăzi lucrurile se mai îndreaptă. Puteţi primi veşti bune de la doctori, tratamentele pot da rezultatele scontate şi puteţi constata faptul că parametrii unor analize efectuate se înscriu în limitele normale. Este o zi potrivită pentru activităţi energice şi tonice, pentru consum consistent de energie.


Fecioară:

Este posibil să aveţi un simţ crescut al oportunităţii, să legaţi relaţii sentimentale contabilizabile doar la palmaresul dumneavoastră de seducţie. Ori v-aţi putea ambiţiona să cuceriţi pe cineva, cu orice preţ şi oricum ar fi, deşi asta v-ar putea costa multă energie, linişte sufletească şi bani.


Balanţă:

Astăzi, 8 aprilie 2014, tema zilei poate repune pe tapet conflictul între generaţii. Vă poate nemulţumi atitudinea conservatoare, docilă şi supusă a părinţilor, care par să vă ţină în loc, să vă frâneze în ducerea la îndeplinire a unui proiect personal îndrăzneţ, riscant. În cazul în care sunteţi prea energic şi ţineţi musai să răspundeţi provocărilor şi să ieşiţi din rutină, vă puteţi angaja într-o serie de activităţi sportive ori de divertisment.


Scorpion:

Poate fi o zi în care să aveţi prilejul de a valorifica o serie de experienţe profesionale, dar şi personale importante, vii şi decisive. Vă puteţi simţi puternic, capabil de fapte mari de vitejie, iar acest comportament care denotă forţa interioară vă poate aduce pe aproape, în admiraţie totală, o persoană de s#x opus. Puteţi fi în măsură, de asemenea, să ţineţi bine şi sigur frâiele acasă, în familie ori la locul de muncă.


Săgetător:

Este posibil ca azi să vă simţiţi reţinut şi înfrânat în dorinţa de a face mari fapte de vitejie în sectorul financiar. Banii ar putea veni greu, cu întârziere şi în cantităţi reduse, iar puţinul de care dispuneţi pare destul de dificil de gestionat eficient. Cu atât mai puţin este de dorit să mizaţi pe câştiguri miraculoase, provenind din surse dubioase. Indicat ar fi să vă folosiţi energia, activismul temerar şi entuziast în alte direcţii.


Capricorn:

Poate fi vorba de o zi favorabilă oricărui tip de activitate intelectuală. Fie că este vorba de susţinerea unor examene, de înscrierea la un curs, fie de obţinerea unor facilităţi sau avantaje prin intermediul minţii, prestaţia mentală, logica şi raţiunea se află la cote dintre cele mai performante. Singura atenţionare se referă la eventuala inconsecvenţă, superficialitate, la risipirea în prea variate direcţii de interes.


Vărsător:

Poate fi o zi în care să simţiţi destul de clar felul în care pulsează viaţa şi în care să puteţi să vă mişcaţi în ritmul ei, fără să vă plângeţi sau să obosiţi. Puteţi fi într-o formă fizică de zile mari, aţi depăşit probabil plictisul de neînţeles şi leneveala, treceţi sigur pe dumneavoastră la acţiune. Tratamentele medicamentoase ori terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune, pot funcţiona surprinzător de eficient.


Peşti:

Aveţi parte de o zi agitată, în care nu ştiţi ce este cu dumneavoastră. Nu reuşiţi să vă regăsiţi şi fiecare decizie pe care o luaţi pare să fie greşită. Trebuie să vă gândiţi raţional, să fiţi mult mai încrezător în dumneavoastră şi, cel mai important, să vă păstraţi calmul. În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, colegii de muncă vor fi binedispuşi să vă îndrume şi să vă ofere sfaturi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS