Horoscop Urania zilnic: luni, 7 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 7 aprilie 2014


Berbec:

Luni, 7 aprilie 2014, ar putea fi o zi în care să fie necesar să eliberaţi constructiv o mare acumulare de energii din ultima vreme. Cum aţi devenit probabil un recipient închis aflat sub maximă presiune, sunt posibile explozii turbulente de moment la nişte stimuli absolut inofensivi, unele izbucniri vulcanice pe motiv de ofensă nejustificată. În plus, în plan emoţional se pare că obţineţi încrederea cu destulă dificultate.


Taur:

Din punct de vedere sentimental s-ar părea că nu mai înotaţi în ape tulburi. Vă simţiţi probabil sincer admirat, iubit ori protejat. Puteţi clarifica cu uşurinţă probleme de ordin afectiv, nu vă mai bântuie îndoieli şi suspiciuni nejustificate legate de persoana iubită. Faptul că vă stăpâniţi vanităţile de moment şi bravada puerilă v-ar putea aduce în situaţia de a aduce în buzunarul propriu şi nişte beneficii financiare.


Gemeni:

Astăzi, 7 aprilie 2014, aţi putea constata că relaţia amoroasă care s-a născut sub aparenţe cuceritoare şi promiţătoare s-a alterat pe parcurs. Vă simţiţi probabil la răscruce de drum, este nevoie să vă faceţi socoteala cu acurateţe şi să decideţi dacă îi mai acordaţi încredere celuilalt. Faptul că sunteţi extrem excentric poate avea repercusiuni nefaste asupra buzunarului. Corpul vă slujeşte cu fidelitate, aşa că investiţi forţa fizică într-o activitate practică!


Rac:

Viaţa afectivă ar putea cunoaşte azi unele episoade de revigorare. Puteţi adopta un comportament seducător şi irezistibil, bazat pe unele tactici amoroase desăvârşite. Vă pot sluji cu fidelitate şi cuvintele, care par să se aşeze în înşiruirea ideală pentru a exprima exact ceea ce simţiţi pentru celălalt. Singura atenţionare face referire la unele accese de nerăbdare şi înfierbântare pripită.


Leu:

Luni, 7 aprilie 2014, veţi fi mai prietenos ca niciodată. O discuţie cu o persoană importantă vă poate schimba radical modul de a gândi în relaţiile sociale. În cazul în care sunteţi încă singur, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a trece la acţiune. Astrele sunt de partea dumneavoastră, trebuie doar să găsiţi momentul potrivit. Nu vă fie teamă şi îndrăzniţi să vă faceţi noi cunoştinţe.


Fecioară:

Probabil că în viaţa de cuplu se ajunge azi la un punct limită, critic în care să fiţi nevoit să rezolvaţi lucrurile care nu vă plac la dumneavoastră. Poate fi vorba de un incomod test de sinceritate cu dumneavoastră ori de un proces de conştiinţă sever care să presupună a vă accepta o serie de defecte sau de erori comise de-a lungul propriei istorii sentimentale. Nici financiar nu străluciţi, însă veşti bune ar putea veni dinspre familie, părinţi şi rude.


Balanţă:

Astăzi, 7 aprilie 2014, în sfârşit vă luaţi inima în dinţi şi sunteţi dispus să faceţi schimbările la care visaţi de luni întregi. Înainte de a lua o decizie finală, asiguraţi-vă că aţi analizat toate posibilităţile şi aţi pus în balanţă toate aspectele pro şi contra. În cazul în care vreţi să vă urmaţi visele, acesta este cel mai bun moment pentru a duce la îndeplinire toate planurile.


Scorpion:

Este interesant faptul că azi puteţi avea conştiinţa propriei valori, iar această încredere sporită în dumneavoastră şi siguranţa de sine v-ar putea conferi o aură de putere extrem de seducătoare. Puteţi da dovadă că sunteţi un caracter puternic atât în privinţa unor afaceri sau chestiuni care implică manevrarea unor sume de bani, bunuri sau valori, cât şi în viaţa personală afectivă ori cea de familie.


Săgetător:

Este probabil o zi nefastă pentru investiţii şi operaţiuni financiare, căci aţi putea dovedi proastă inspiraţie în mişcările pe care le faceţi. Ori puteţi fi pus pe acumulare compulsivă, pe un soi de conservare hapsână şi temătoare, intenţionând să adunaţi bunuri şi valori mult peste nevoile curente, să vă înconjuraţi de lucruri absolut inutile. Puteţi înregistra mici revigorări şi îmbunătăţiri ale stării de sănătate.


Capricorn:

Deşi poate fi vorba de o zi în care să socializaţi intens, în care aveţi ocazia să vă puneţi în valoare abilităţile comunicative şi vigilenţa intelectuală, nu sunt excluse nişte episoade zgomotoase, în care unele orgolii să fie brusc deranjate şi inflamate. Aflat probabil într-o stare fizică nu strălucită, probabil că sunteţi totuşi în măsură să salvaţi situaţiile mai încordate sau penibile printr-un simţ al umorului sănătos.


Vărsător:

Este de aşteptat ca azi să vă simţiţi fizic foarte sănătos, corpul să vă fie foarte ferm, să vă răspundă la comenzi, să fiţi foarte sigur de el. Cu atâta energie şi vigoare la bord s-ar putea vorbi azi de faptul că veţi fi tentat probabil să abordaţi tot ceea ce faceţi cu elanul începuturilor. Un consult medical vă poate aduce veşti bune, poate risipi o apăsare sau o îngrijorare inutilă.


Peşti:

Vă simţiţi singur şi vă este teamă să ieşiţi din lumea dumneavoastră şi să cunoaşteţi persoane noi. V-aţi închis în propria carapace şi nu vreţi să mai fiţi rănit. O intervenţie neaşteptată din partea persoanelor dragi vă va face să înţelegeţi că nu sunteţi singur. Prietenii şi familia vă sunt alături şi vă vor ajuta de fiecare dată când veţi avea nevoie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS