Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 29 aprilie 2014


Berbec:

Marţi, 29 aprilie 2014, promisiunile fără acoperire vor crea confuzie. Probabil că membrii mai în vârstă ai familiei vor avea pretenţii exagerate în ceea ce te priveşte. Incertitudinile în legătură cu partenerul tău te vor răni.


Taur:

Poate că vei acorda o atenţie specială bagajelor dacă te gândeşti să pleci într-o călătorie. Vei fi prins într-o idilă romantică. Fii atent să nu devină mult prea strânsă!


Gemeni:

Astăzi, 29 aprilie 2014, pasiunea va fi singurul tău răspuns. Poate că partenerul tău doreşte să se certe un pic dar tu eşti atât de afectuos încât supărarea lui sau a ei va dispărea cu siguranţă.


Rac:

Atitudinile tale se schimbă rapid. Poate că acest lucru este cauza conflictelor şi a tensiunii de acasă. Încearcă să nu fii prea agresiv sau să-ţi critici partenerul atunci când vorbeşti cu el.


Leu:

Marţi, 29 aprilie 2014, aşteaptă-te să ai ceva probleme cu pielea, dinţii sau oasele dacă nu ai grijă de tine cum trebuie. Implicarea ta într-un colectiv va avea drept consecinţă creşterea respectului faţă de propria persoană.


Fecioară:

Fă schimbări în privinţa prietenilor pe care îi ai. Oricine care este mult prea insistent cu solicitările sale trebuie pus la locul lui sau dat la o parte. A venit timpul să faci curăţenie.


Balanţă:

Ascultă sfaturile date de ceilalţi. Vei fi puţin cam împrăştiat şi este posibil să comiţi câteva greşeli. Încercarea de a ajunge la o înţelegere cu partenerul tău nu va avea niciun rezultat, dimpotrivă te va răni şi mai mult.


Scorpion:

Ar trebui să participi la un program care să-ţi îmbunătăţească imaginea şi să te ajute să dai tot ce ai tu mai bun. Talentul de organizator te va ajuta atunci când vei dori să achiziţionezi diverse lucruri.


Săgetător:

Şansele de a întâlni un partener vor apărea din implicarea ta într-un grup sau o asociaţie. Atitudinea ta pozitivă şi modul elevat de abordare îi va atrage pe ceilalţi de partea ta.


Capricorn:

Vei întâlni o persoană care va deveni mai mult decât un bun prieten. Dragostea înfloreşte. Ai nevoie să faci schimbări care să-ţi aducă mai multă încredere în propria persoană, cum ar fi o nouă tunsoare sau o nouă imagine.


Vărsător:

Analizează-ţi puţin imaginea şi fă acele schimbări pe care le crezi necesare. Ieşi împreună cu prietenii şi distrează-te dar nu cheltui prea mult. Încearcă un grătar sau o zi la plajă.


Peşti:

Petrece mai mult timp cu copii şi evită situaţiile care să te facă să te simţi vinovat că i-ai neglijat pe cei iubiţi. Cei alături de care trăieşti s-ar putea să aibă probleme. Trebuie să încerci să-i ajuţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS