Horoscop Urania zilnic: luni, 21 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 21 aprilie 2014


Berbec:

Luni, 21 aprilie 2014, te-ai putea afla într-o destul de bizară stare de confuzie emoţională, de vitalitate scăzută şi indisponibilitate afectivă. Deşi poate prin natura preocupărilor tale profesionale sau a priorităţilor cotidiene te vezi nevoit să intri în contact cu multă lume, nu prea îţi face plăcere să te arăţi în societate. Şi totuşi, în cele din urmă, curiozitatea ar putea fi mai tare decât frica de nou sau indispoziţiile de moment.


Taur:

Astăzi nu-ţi mai doreşti să ieşi din orânduiala tradiţiei, să ignori trecutul, rădăcinile sau principiile de viaţă, educaţia primită în familie. Te simţi bine acasă, respectând regulile instaurate de către părinţi şi cerinţele, cândva restrictive, ale celor mai în vârstă decât tine. În iubire, pari să adopţi acelaşi comportament înţelegător şi binevoitor, fiind pasibil să obţii destule complimente de bună purtare.


Gemeni:

Astăzi, 21 aprilie 2014, poţi sesiza că se întâmplă ceva nefiresc şi nelalocul lui în relaţia cu persoana iubită. În cazul în care nu ai încă pe cineva, nici circumstanţele astrale nu sunt prea generoase şi nu te predispun la o apropiere afectivă faţă de o persoană de s#x opus. Altfel, te poţi simţi bine cu tine, încrezător şi energic, gata să faci o sumedenie de lucruri şi să nu cunoşti măsura în nimic.


Rac:

S-ar putea să te simţi azi mai dezorientat şi confuz ori să te simţi pus la zid, constrâns în faţa unei alegeri pe care nu ştii cum s-o dezlegi. Te pot încerca unele dileme şi contradicţii interioare, nelinişti şi imposibilităţi de exprimare, deficienţe de comunicare. Dincolo de toate acestea, rămâi totuşi o persoană bine intenţionată, perfect motivată să atingi, prin orice mijloace, armonia şi buna înţelegere cu ceilalţi.


Leu:

Luni, 21 aprilie 2014, este o zi în care poţi fi tentat să găseşti soluţii pragmatice la tot soiul de inconveniente şi neajunsuri materiale. Ideea e că azi te descurci în orice fel de circumstanţe, oricât de grele ar părea ele, că reuşeşti să aplici probabil cele mai profitabile strategii pentru a-ţi atinge scopurile. În plus, dispui de ambiţia, puterea şi voinţa necesară pentru a-ţi adjudeca mici victorii în plan financiar.


Fecioară:

Într-o zi ca cea de azi reacţionezi în mod special la trecut şi legendă, fiind posibil un act de patriotism. Te emoţionezi probabil cu uşurinţă la auzul unui fapt care ţine de trecutul tău ori te identifici cu mândrie cu seria gloriilor neamului din care faci parte. Dincolo de asta, e posibil să afli azi că iubirea nu e scutită de dezamăgiri şi vise spulberate. Totul e să nu te laşi copleşit şi epuizat de ele.


Balanţă:

S-ar putea ca azi să te cramponezi de bunurile şi lucrurile de valoare arhivate la domiciliu. Nu te simţi confortabil să împrumuţi cuiva un obiect de uz practic şi, în orice caz, înstrăinarea lui ţi-ar putea provoca neplăceri şi nelinişti. Pot creşte peste aşteptări cheltuielile de familie, e posibil să te străduieşti din greu să găseşti soluţii de ieşire dintr-un impas financiar care-i vizează în special pe părinţi.


Scorpion:

E posibil ca azi să nutreşti un ideal sentimental, să crezi în ceva anume din punct de vedere afectiv, să-ţi găseşti o busolă care să-ţi dea indicii preţioase în ce anume să-ţi investeşti întreaga gamă de trăiri, simţiri şi emoţii. Altfel, e de aşteptat că, în loc să le duci înspre răzbunare sau să le investeşti în furii disperate, să investeşti această forţă în plenitudinea şi intensitatea unei relaţii de iubire.


Săgetător:

Îţi poţi asuma azi cu maturitate şi implicare o serie de responsabilităţi şi sarcini care sunt aducătoare de profit. Ştii probabil cum să-ţi organizezi priorităţile de ordin financiar, ai suficientă bunăvoinţă pentru a colabora deschis cu autorităţile în cazul în care ai un proiect ce necesită analize şi aprobări. În viaţa amoroasă mergi probabil mai puţin pe certitudini şi mai mult pe încredere, răbdare şi speranţă.


Capricorn:

Este de aşteptat ca azi să ai interese, să te preocupe mai degrabă pricopseala şi agoniseala proprie şi, chiar în cazul în care iubeşti, să o faci bine cântărit, într-un fel studiat şi pragmatic. În principal însă, mare parte din energie este cheltuită în sectorul financiar, existând tendinţa de a te risipi, cu ambiţii crâncene şi de bravură, în tot soiul de mici demersuri, inutile despre care-ţi imaginezi că ţi-ar aduce profit.


Vărsător:

Probabil că azi eşti tentat să guşti mai cu poftă din aventura vieţii. Cum te poţi afla într-o pasă foarte energică şi întreprinzătoare, este puţin probabil să nu te foloseşti corespunzător de plenitudinea forţelor fizice, dar şi psihice. Autonom şi individualist, te bazezi doar pe capacităţile proprii, iar un act de voinţă dus cu perseverenţă până la capăt îţi poate aduce un profit de ordin material.


Peşti:

În sfârşit reuşeşti să înoţi în ape calme şi linişte. După o perioadă agitată, este timpul să îţi faci ordine în viaţă şi să te detaşezi de trecut. Încearcă să îţi ocupi timpul cu lucruri importante şi să nu te mai gândeşti la problemele prin care ai trecut. În relaţia cu membrii familiei eşti mai distant ca niciodată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS