Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 20 aprilie 2014


Berbec:

Duminică, 20 aprilie 2014, aveţi poftă de viaţă şi faceţi tot posibilul să vă bucuraţi de această zi. Comunicarea pare a fi metoda pe care o folosiţi pentru a vă apropia de cei din jurul dumneavoastră. Vă înţelegeţi bine cu toată lumea, iar relaţia cu partenerul de cuplu este mai frumoasă ca niciodată. O idee genială vă poate ajuta să vă impresionaţi colegii de muncă.


Taur:

Aţi crezut că aceste zile libere vor fi dedicate relaxării. Din păcate pentru dumneavoastră, veţi avea foarte mult de muncă înainte de a vă bucura de odihnă. Nu veţi da randament şi vă veţi simţi plictisit, însă va trebui să vă terminaţi proiectele pentru a avea timp şi pentru liniştea după care tânjiţi atât de mult.


Gemeni:

Astăzi, 20 aprilie 2014, este cea mai bună perioadă pentru a întâlni persoane noi. Cel mai bine veţi interacţiona cu copiii sau adolescenţii. Din păcate veţi avea parte de câteva conflicte, în special cu colegii. În cazul în care vreţi să scăpaţi de aceste situaţii urâte, încercaţi să purtaţi o conversaţie matură şi civilizată.


Rac:

Horoscopul de astăzi anunţă o zi plină de evenimente frumoase în sânul familiei. După o perioadă aglomerată şi încărcată reuşiţi să vă faceţi timp pentru a petrece puţin timp alături de cei dragi. Profitaţi de aceste momente şi bucuraţi-vă de conversaţiile lungi, pline de momente plăcute şi amuzante. Încercaţi să nu vă neglijaţi partenerul de cuplu.


Leu:

Duminică, 20 aprilie 2014, perioada de tranziţie a început în viaţa dumneavoastră. Este timpul pentru un nou capitol plin de evenimente frumoase şi întâmplări minunate. Aveţi încredere în dumneavoastră şi lăsaţi-vă dus de sentimente. Petreceţi mai mult timp în compania prietenilor şi nu vă neglijaţi familia. Acesta este un moment bun pentru a vă arăta capacităţile intelectuale.


Fecioară:

Este indicat să renunţaţi la planurile pe care vi le-aţi făcut în privinţa vieţii sentimentale. Acum nu este cel mai bun moment pentru a începe o nouă relaţie. Şansele pentru ca dumneavoastră să întâlniţi persoana potrivită sunt minime şi, dacă nu vă retrageţi, veţi avea de suferit. O seară cu prietenii în oraş vă poate ajuta să vă destindeţi.


Balanţă:

Nu vă opriţi nici măcar pentru o secundă din muncă. Spre fericirea dumneavoastră, astrele sunt alături de Balanţe; în scurt timp veţi reuşi să vă puneţi în aplicare planurile. Aceasta este o zi perfectă pentru a combina relaxarea cu munca. Primiţi o ofertă interesantă din partea unui prieten, de care profitaţi fără a mai auzi termenii şi condiţiile.


Scorpion:

Sunteţi nerăbdător să faceţi schimbări majore în viaţa dumneavoastră, însă vreţi ca totul să se întâmple fără niciun plan de siguranţă. Încercaţi să aveţi răbdare şi să vă gândiţi foarte bine ce vă doriţi de la viitor. Viaţa profesională atârnă de un fir de aţă, este momentul să schimbaţi ceva la locul de muncă înainte de a nu fi prea târziu.


Săgetător:

Aveţi numeroase planuri şi vreţi să începeţi proiecte importante, însă nu aveţi timp să vă luaţi şi alte angajamente. O discuţie cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să vă faceţi ordine în gânduri şi să găsiţi cea mai bună soluţie pentru ceea ce urmează. Cu cât sunteţi mai nerăbdător să vă atingeţi obiectivele, cu atât va fi mai greu să treceţi peste obstacole.


Capricorn:

Trebuie să ştiţi că rutina în viaţa profesională poate fi chiar benefică pentru viitorul dumneavoastră financiar. Dacă sunteţi într-un colectiv prietenos, orele petrecute alături de ei nu vor mai fi atât de plictisitoare şi obositoare. Acesta este un moment excelent pentru a începe proiecte importante în domeniul artistic.


Vărsător:

O ieşire în oraş cu mai multe persoane vă va ajuta să vă faceţi noi cunoştinţe şi chiar posibili prieteni. Vă integraţi foarte bine în noul cerc şi reuşiţi să fiţi în centrul atenţiei datorită modului matur în care gândiţi problemele. Veţi reuşi să captaţi atenţia celor prezenţi, dând dovadă de profesionalism şi demnitate.


Peşti:

În ultima perioadă aţi făcut tot posibilul pentru a vă face ordine pe plan profesional şi v-aţi neglijat viaţa socială. Acum este momentul să reluaţi legătura cu vechii prieteni şi, dacă este posibil, să întâlniţi şi persoane noi. O ieşire în oraş vă va ajuta să fiţi la curent cu ce s-a întâmplat în perioada în care aţi lipsit din peisaj.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS