Horoscop Urania zilnic: miercuri, 2 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 2 aprilie 2014


Berbec:

Miercuri, 2 aprilie 2014, este cea mai bună perioadă pentru a vă ocupa de viitorul dumneavoastră. Este momentul să puneţi în aplicare planurile şi visele. În cazul în care lucraţi într-un domeniu artistic, astrele sunt de partea dumneavoastră. Vă simţiţi creativ şi sunteţi inspirat de tot ce se întâmplă în jur. Mare atenţie la problemele din viaţa sentimentală, partenerul de cuplu trece printr-un moment dificil şi are nevoie de susţinerea dumneavoastră.


Taur:

Se anunţă schimbări majore pe plan profesional, aşa că aceasta este cea mai bună perioadă pentru a demonstra că sunteţi persoana de care superiorii dumneavoastră au nevoie. Aveţi încredere în forţele proprii, sunteţi un angajat important, care se descurcă de minune într-o situaţie stresantă. Este posibil să fiţi nevoit să vă asumaţi anumite riscuri în ceea ce priveşte programul de muncă.


Gemeni:

Astăzi, 2 aprilie 2014, trebuie să aveţi mare grijă în ceea ce priveşte relaţiile cu persoanele din jurul dumneavoastră. Un conflict neaşteptat cu o persoană la care ţineţi, vă poate schimba complet părerea despre cercul de prieteni în care sunteţi. Spre fericirea dumneavoastră, partenerul de cuplu vă este alături şi vă ajută să depăşiţi această dezamăgire. Seara vă găseşte făcându-vă planuri pentru viitor.


Rac:

Aveţi parte de o zi extrem de ocupată, în care pauzele vor lipsi cu desăvârşire. Însă toate lucrurile merg spre bine. Cu cât vă doriţi mai mult să deveniţi o persoană importantă în domeniul în care activaţi, cu atât vă afundaţi şi mai mult în muncă. Mare atenţie însă la viaţa sentimentală, partenerul de cuplu nu trebuie să fie neglijat din cauza programului încărcat pe care îl aveţi la muncă.


Leu:

Miercuri, 2 aprilie 2014, se anunţă un început de lună cu adevărat promiţător. Astăzi pare a fi ziua dumneavoastră norocoasă, veţi avea parte de numeroase surprize pe toate planurile. Veţi reuşi să duceţi la împlinire toate planurile pe care vi le-aţi făcut în ultima perioadă şi nu veţi întâmpina niciun obstacol în îndeplinirea viselor dumneavoastră. Este important să faceţi ceea ce iubiţi şi ce vă face fericit.


Fecioară:

Alegerile pe care le faceţi în viaţă vă definesc ca persoană şi vă conturează originalitatea. Trebuie să ştiţi că dumneavoastră deţineţi cheia fericirii voastre. Contează foarte mult să faceţi ceea ce vă doriţi şi să găsiţi drumul către o viaţă liniştită şi frumoasă. Vă pregătiţi să luaţi o decizie importantă, care vă poate schimba viitorul. Asiguraţi-vă că aţi analizat toate oportunităţile şi consultaţi-vă cu partenerul de cuplu.


Balanţă:

Astăzi, 2 aprilie 2014, nu este cea mai bună zi pentru dumneavoastră. Dimineaţa vă găseşte îngândurat, cu numeroase întrebări la care nu puteţi găsi răspunsul. Un proiect dificil la locul de muncă vă poate da peste cap planurile pe care le aveţi pentru viitorul apropiat. În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, puteţi apela la un coleg. Dacă lucraţi împreună, veţi găsi mult mai repede soluţia problemei.


Scorpion:

Este timpul să vă faceţi ordine în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Aveţi nevoie de susţinere în următoarele proiecte la care veţi lucra, iar familia şi prietenii nu vă pot fi tot timpul aproape. În cazul în care sunteţi singur, acum este cel mai bun moment pentru a vă căuta un partener. Astrele sunt de partea Scorpionilor, însă dumneavoastră sunteţi cel care trebuie să facă primul pas.


Săgetător:

Vă simţiţi mai bine ca niciodată şi sunteţi hotărât să faceţi schimbările pe care vi le doreaţi de ceva timp. Sunteţi sigur pe dumneavoastră şi vă simţiţi mai norocos şi mai optimist ca niciodată. Astrele sunt aliniate în favoarea Săgetătorilor, aşa că vă sugerez să vă grăbiţi. Pe plan sentimental sunteţi gata pentru următorul pas. Partenerul de cuplu pare persoana potrivită pentru dumneavoastră şi nu vreţi să mai aşteptaţi.


Capricorn:

Aveţi parte de o zi obositoare, cu numeroase capcane, care vă pot strica buna dispoziţie. Trebuie să fiţi atent şi să nu aveţi încredere în nimeni astăzi. Colegii de muncă vă pot pune beţe în roate în ceea ce priveşte proiectul pe care tocmai l-aţi primit. Totuşi, o discuţie amiabilă şi matură poate rezolva rapid problema. Partenerul de cuplu se simte neglijat, trebuie să vă faceţi timp şi pentru viaţa sentimentală.


Vărsător:

Astăzi sunteţi pregătit să preluaţi frâiele vieţii dumneavoastră şi să puneţi în aplicare planurile pe care le-aţi făcut în ultima perioadă. Vă simţiţi optimist şi deja vedeţi oportunităţile care vă pot aduce schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa profesională. Partenerul de cuplu este alături de dumneavoastră, vă susţine şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie pentru a vă îmbunătăţi cariera.


Peşti:

În ciuda determinării şi a discuţiilor avute cu prietenii apropiaţi, încă trăiţi într-o lume plină de fantezii. În curând se anunţă schimbări majore pe plan profesional, trebuie să vă treziţi la realitate şi să demonstraţi că sunteţi capabil de mult mai mult la locul de muncă. O discuţie cu superiorii vă poate readuce cu picioarele pe pământ.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS