Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 19 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 19 aprilie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 19 aprilie 2014, vă mobilizaţi şi faceţi tot posibilul să terminaţi un proiect recent. Se anunţă o perioadă dificilă, încărcată de parteneriate de lungă durată. Spre fericirea dumneavoastră, beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsurile emoţionale şi să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu.


Taur:

Astăzi sunteţi hotărât să faceţi paşi importanţi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Mai mult ca niciodată, aveţi curaj să vă luaţi soarta în mâini şi să faceţi alegerile care vă fac fericit. Nu trebuie să vă lăsaţi impulsionat de persoanele din jurul dumneavoastră, ci să faceţi aşa cum vă dictează inima. O discuţie serioasă cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să vă faceţi ordine în viaţa sentimentală.


Gemeni:

Astăzi, 19 aprilie 2014, ziua nu este profitabilă pentru schimbări pe plan profesional. Sunteţi pe punctual de a pierde profitul pe care v-aţi bazat până acum. Dacă faceţi prea multe greşeli financiare în următoarea perioadă, va trebui să recurgeţi la împrumuturi sau să fiţi extrem de atent la cheltuieli. Un sfat din partea unui membru al familiei vă poate ajuta foarte mult.


Rac:

Dimineaţa începe cu un conflict minor la locul de muncă. Din cauza unui conflict mai vechi cu unul dintre colegii de muncă, veţi ajunge să aveţi o discuţie serioasă cu superiorii. Este indicat să aveţi răbdare şi să vă stăpâniţi impulsurile nervoase; mai bine lăsaţi orgoliul deoparte şi treceţi peste această situaţie stânjenitoare.


Leu:

Sâmbătă, 19 aprilie 2014, relaţia cu partenerul de cuplu este în impas. Dacă vreţi să treceţi peste aceste momente dificile, încercaţi să aveţi o conversaţie matură cu persoana iubită. În cazul în care între voi există probleme de comunicare, atunci ar trebui ca acestea să fie rezolvate de urgenţă. O discuţie serioasă vă poate ajuta să ajungeţi la un compromis.


Fecioară:

Astăzi sunteţi tentat să luaţi alte drumuri pe plan profesional. Indiferent de ceea ce vi se oferă în alte locuri, încercaţi să rămâneţi constant în decizii. Terminaţi ce aveţi de rezolvat şi abia gândiţi-vă la schimbări. Nu vă pierdeţi timpul încercând să luptaţi cu morile de vânt. La sfârşitul zilei vă veţi relaxa în compania unui prieten mai vechi.


Balanţă:

Începeţi ziua cu numeroase provocări. Veţi reuşi să vă terminaţi proiectele şi să vă atingeţi obiectivele doar după ce veţi depăşi un număr de obstacole. Încercaţi să demonstraţi tuturor că sunteţi capabil să vă rezolvaţi problemele de unul singur, fără a avea nevoie de sfatul sau ajutorul celor din jur. Doar aşa vă veţi dovedi profesionalismul.


Scorpion:

Fără să vreţi, aveţi un argument cu un coleg de muncă. Dacă vreţi să treceţi peste aceste neînţelegeri, păstraţi-vă calmul şi încercaţi să aveţi o conversaţie matură. Până la finalul zilei va trebui să găsiţi o modalitate de a face pace. Fiţi pregătit pentru o perioadă dificilă, cu proiecte importante.


Săgetător:

În cazul în care sunteţi încă singur, acum este cel mai bun moment pentru o nouă cucerire. Încercaţi să vă faceţi ordine în viaţa profesională pentru a nu vă aglomera cu proiectele. Luptaţi cu teama şi nu vă fie teamă de schimbări. La sfârşitul zilei vi se va oferi o oportunitate de colaborare; acum este momentul să demonstraţi cât de bine pregătit sunteţi.


Capricorn:

Dedicaţi această zi pentru a medita şi a vă face ordine în gânduri şi în planuri. Dimineaţa primiţi o oportunitate de afaceri, pe care trebuie să o acceptaţi imediat. Colegii de muncă vor fi invidioşi şi vor încerca să vă pună beţe în roate. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun.


Vărsător:

Astăzi trebuie să munciţi pe rupte pentru a demonstra superiorilor cât de perseverent sunteţi. Nu lăsaţi ca emoţiile să interfereze cu viaţa profesională. Veţi înfrunta mici obstacole iar până la sfârşitul zilei îi veţi impresiona pe toţi cu abilităţile dumneavoastră de lider. Sărbătoriţi victoria alături de familie şi de partenerul de cuplu.


Peşti:

Aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă schimba drastic anumite aspecte din viaţa dumneavoastră privată. În cazul în care relaţia cu partenerul de cuplu nu mai funcţionează, este momentul pentru o discuţie serioasă şi sinceră. Nu vă lăsaţi influenţat de sfaturile prietenilor sau ale cunoştinţelor, ci încercaţi să vă lăsaţi condus de sentimente.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS