Horoscop Urania zilnic: joi, 17 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 17 aprilie 2014


Berbec:

Joi, 17 aprilie 2014, va fi o zi relaxantă, de care trebuie să profitaţi din plin. Aveţi timp să vă faceţi ordine în viaţă şi să luaţi decizii importante. Se anunţă schimbări majore pe plan profesional, iar dumneavoastră aşteptaţi cu nerăbdare provocările viitoare. Seara vă găseşte mai fericit şi mai optimist ca niciodată. După o perioadă dificilă şi aglomerată, reuşiţi să vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.


Taur:

Este recomandabilă azi puţină precauţie în felul în care înţelegeţi să vă refugiaţi în vise sau vă construiţi o lume interioară, un univers de fantasme. S-ar putea să fie vorba de iluzii care să vă facă să întreţineţi o realitate care există doar în mintea dumneavoastră. Dacă este vorba însă de o poveste de iubire desfăşurată în parametri cât de cât realişti, iluziile s-a putea dovedi a fi productive, trăgându-vă înainte.


Gemeni:

Astăzi, 17 aprilie 2014, puteţi sesiza că se întâmplă ceva nefiresc şi nelalocul lui în relaţia cu persoana iubită. În cazul în care nu aveţi încă pe cineva, nici circumstanţele astrale nu sunt prea generoase şi nu vă predispun la o apropiere afectivă faţă de o persoană de s#x opus. Altfel, vă puteţi simţi bine cu dumneavoastră, încrezător şi energic, gata să faceţi o sumedenie de lucruri şi să nu cunoaşteţi măsura în nimic.


Rac:

Atenţie, ziua de azi s-ar putea dovedi a fi destul de solicitantă din punct de vedere financiar. S-ar putea ca săptămâna de lucru să se prelungească obositor şi în weekend, să fie nevoie de dumneavoastră la locul de muncă ori să fiţi nevoit să vă luaţi acasă unele lucrări cu termene foarte apropiate. Aveţi bateriile pe sfârşite şi, epuizat de efort, e rost de incidente ce să vă năruie planurile de vacanţă. În iubire însă sunteţi un învingător.


Leu:

Joi, 17 aprilie 2014, ziua poate sta sub semnul abundenţei materiale. Puteţi primi mici cadouri din direcţii surpriză, vă puteţi bucura profesional de bonusuri şi recompense peste măsura unui efort depus. Părinţii sau o persoană din cercul apropiat v-ar putea aduce într-o stare de iritare accentuată, de exasperare. În cazul unei eventuale suferinţe fizice, astăzi s-ar zice că ea cunoaşte o ameliorare de bun augur.


Fecioară:

S-ar putea să fie nevoie prioritar de o infuzie de noutate şi inedit în relaţia de cuplu. Ar putea fi vorba de uzură, de plictis sau pur şi simplu de oboseală, de o epuizare datorată unei suprasolicitări fizice. Orice activitate nouă, orice proiect comun incitant şi inedit care v-ar implica pe amândoi, desfăşurat la domiciliu sau în afara lui, poate consolida şi împrospăta legătura afectivă.


Balanţă:

Pregătiţi-vă pentru o zi de foc, cu numeroase conflicte profesionale şi schimbări neaşteptate. Pentru a trece cu brio peste tot ce se întâmplă, încercaţi să vă păstraţi calmul şi să îi lăsaţi pe ceilalţi să ia deciziile în locul dumneavoastră. O întâmplare nefericită vă poate schimba starea de spirit. Spre fericirea dumneavoastră, spre seară totul începe să revină la normal.


Scorpion:

Astăzi învăţaţi o lecţie – pentru a fi fericit, trebuie să vă împărţiţi între cele două lumi ale dumneavoastră, viaţa profesională şi cea sentimentală. După o discuţie importantă şi neaşteptată cu partenerul de cuplu, descoperiţi că v-aţi neglijat relaţia şi vi se oferă oportunitatea de a recupera timpul pierdut. Profitaţi de această şansă şi demonstraţi că vă pasă de fericirea dumneavoastră.


Săgetător:

Vă puteţi asuma azi cu maturitate şi implicare o serie de responsabilităţi şi sarcini care sunt aducătoare de profit. Ştiţi probabil cum să vă organizaţi priorităţile de ordin financiar, aveţi suficientă bunăvoinţă pentru a colabora deschis cu autorităţile în cazul în care aveţi un proiect ce necesită analize şi aprobări. În viaţa amoroasă mergeţi probabil mai puţin pe certitudini şi mai mult pe încredere, răbdare şi speranţă.


Capricorn:

V-aţi putea afla azi într-o dispoziţie romantică, emotivă şi iubitoare. Se pare că aveţi nevoie de linişte şi de siguranţă afectivă şi, drept urmare, probabil că veţi dori să vă vizitaţi casa părintească sau măcar să-i auziţi pe ai dumneavoastră la telefon. Deşi vă bucuraţi de o sensibilitate şi căldură sufletească aparte, este posibil să nu ştiţi să vă exprimaţi foarte iscusit afecţiunea faţă de cei dragi, să vă manifestaţi mai inflexibil şi mai brutal.


Vărsător:

În formă fizică de zile mari, energic şi încrezător, vă poate tenta azi frenezia de a trăi. Aveţi probabil dorinţe insaţiabile care se cer satisfăcute, sunteţi predispus la excese, ardeţi de nerăbdare şi nu vă găsiţi locul până nu daţi curs unor provocări riscante. În familie vă puteţi revolta împotriva unei decizii luate în absenţa dumneavoastră, puteţi reacţiona şi contesta o opţiune a unuia dintre părinţi. Sunt posibile mici recompense financiare.


Peşti:

Aveţi parte de o zi obişnuită, cu foarte puţine schimbări pe plan profesional. Dumneavoastră sunteţi singurul care poate face ceva pentru a vă schimba starea de dispoziţie. În cazul în care vreţi să vă relaxaţi, vă recomand o ieşire cu prietenii în oraş sau o plimbare prin parc alături de partenerul de cuplu. Mare atenţie la sănătate, pentru a vă asigura că totul este în regulă mergeţi la un control de rutină.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS