Horoscop Urania zilnic: marţi, 15 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 15 aprilie 2014


Berbec:

Marţi, 15 aprilie 2014, indiferent de vacarmul de evenimente şi întâlniri în care v-aţi putea trezi aruncat, filtrul raţiunii şi al lucidităţii rămâne probabil destul de puternic. Poate fi vorba de o tendinţă de a oscila între irascibilitate, orgolii exacerbate şi visare excesivă, retragere în amintiri, evadare într-un trecut confortabil. Probabil veţi fi nevoit să învăţaţi să apreciaţi mai mult să trăiţi la timpul prezent.


Taur:

S-ar părea că sunteţi un partener destul de înţelegător azi. Spuneţi da cu uşurinţă şi probabil că vă daţi consimţământul, că agreaţi orice propunere venită din partea unei persoane dragi. Probabil că ştiţi să renunţaţi la capricii şi toane personale, că nu vă mai urmaţi firea şi impulsurile negândite, că ştiţi să vă abandonaţi şi să vă dăruiţi necondiţionat persoanei iubite.


Gemeni:

Astăzi, 15 aprilie 2014, este posibil ca partenerul de cuplu să joace un joc periculos, să se arate mai dispus la flirt şi frivolităţi afective, ceea ce ar putea declanşa reflexul geloziei şi al posesivităţii. Aţi putea fi într-atât de devotat familiei, aţi putea să vă doriţi atât de mult să vă ştiţi într-un mediu stabil şi sigur încât să trageţi înspre casă şi să vă simţiţi foarte răsfăţat printre ai dumneavoastră, emoţional dar şi financiar.


Rac:

Destul de multă animaţie azi în viaţa dumneavoastră. Este posibil să căutaţi cu înfierbântare compania persoanelor dragi dumneavoastră, numai că, odată ajunse în preajma lor, dialogul poate curge greu şi anevoios, cu opinteli dese şi ofense reciproce nejustificate. Poate că simţiţi nevoia, sub presiunea unor frustrări şi tensiuni curente, să faceţi unele mărturisiri, dar nu reuşiţi să găsiţi nici cuvintele, nici tonalitatea potrivită.


Leu:

Marţi, 15 aprilie 2014, s-ar putea să manifestaţi un exces de generozitate. Puteţi trăi cu senzaţia că aveţi tot ce vă trebuie, ba chiar mai mult şi lăsaţi de la dumneavoastră, fără prea multe insistenţe din partea celorlalţi. Vă simţiţi darnic şi puteţi face cadouri celor apropiaţi, din familie, mici atenţii care vor fi apreciate cum se cuvine. În plus, starea de sănătate poate fi mulţumitoare, un motiv în plus să vă simţiţi bine şi să faceţi risipă de bani.


Fecioară:

Azi poate prima importanţa unei lecţii de însuşit în viaţa sentimentală. Gradul de instabilitate emoţională poate fi destul de ridicat ori s-ar putea să fiţi prea închis în prejudecăţi, temeri şi angoase proprii pentru a manifesta disponibilitate către un tip nou sau un alt fel de partener afectiv. Retragerea într-un soi de comoditate prea cuminte v-ar putea aduce în situaţia de a pierde o ofertă amoroasă promiţătoare.


Balanţă:

Este posibil să aveţi o fire nemulţumită, nervoasă şi frământată de suspiciuni şi neîncredere. Fie vă aventuraţi negândit şi vă cheltuiţi fondurile pe un lucru supraestimat ca valoare, fie vă temeţi să daţi drumul banilor să circule şi îi ţineţi la saltea. În cazul unei pierderi materiale severe, părinţii sunt cei ce vă menajează probabil, vă protejează şi vă susţin. Faceţi o cură de sport, o să vă prindă de minune!


Scorpion:

Mare atenţie la alegerile pe care urmează să le faceţi. Vi se oferă posibilitatea de a experimenta noi activităţi la locul de muncă. Astăzi va fi o zi de foc pentru dumneavoastră şi va trebui să demonstraţi de ce sunteţi în stare. Totuşi, încercaţi să nu vă lăsaţi păcălit şi dus de val, analizaţi cu mare grijă toate propunerile pe care le primiţi din partea colaboratorilor.


Săgetător:

Ascultaţi-vă cu atenţie vocea interioară! Intuiţia vă poate spune, furniza o idee care vă poate furniza profit financiar sau un câştig binevenit. Sugestii privind o modalitate de a vă pricopsi şi mări avuţia personală pot veni şi din partea unor rude sau apropiaţi din familie. Din punct de vedere afectiv, poate interveni o aşteptare neliniştită, un soi de speranţă într-o schimbare spre bine a relaţiei cu persoana iubită.


Capricorn:

Chestiunile de inimă şi suflet pot descrie, într-o zi ca cea de azi, un parcurs sinuos. Este posibil să iubiţi intens, cumva vijelios şi mai sălbatic, să simţiţi nevoia să exprimaţi tot ceea ce a fost ascuns, înfrânat sau dorit. Probabil că vă aflaţi într-o imposibilitate de a face compromisuri sau de a comunica foarte clar şi explicit ceea ce simţiţi, deşi vânaţi instinctiv compania şi tovărăşia persoanelor de s#x opus.


Vărsător:

Această zi promite să fie extrem de interesantă încă de dimineaţă. Primiţi un telefon de la un prieten mai vechi, care vă dă o veste neaşteptată. Pe plan profesional, veţi avea parte de numeroase provocări şi oportunităţi. Din păcate, din cauza problemelor nerezolvate încă, nu veţi putea beneficia de bonusurile proiectelor din ultima perioadă.


Peşti:

Viaţa sentimentală a fost lăsată pe plan secund. Trebuie să ţineţi pasul cu schimbările în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu. În momentul în care nu vă simţiţi confortabil, încercaţi să aveţi o discuţie sinceră şi matură. Pentru a fi fericit, trebuie să învăţaţi arta compromisului, să fiţi alături de partener şi să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS