Horoscop Urania zilnic: luni, 14 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 14 aprilie 2014


Berbec:

Luni, 14 aprilie 2014, simţiţi nevoia să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de această zi. Vă place rutina în care vă aflaţi şi nu aţi vrea să schimbaţi asta pentru nimic în lume. Spre seară, un shopping alături de partenerul de cuplu poate fi destul de reconfortant. De asemenea, o discuţie frumoasă cu un membru al familiei vă va ajuta să fiţi la curent cu ultimele întâmplări.


Taur:

Sunteţi prins într-un proiect important şi faceţi tot posibilul să îl terminaţi la timp. Staţi lipit de telefon şi verificaţi-vă constant mail-urile pentru ca partenerii de muncă să vă pună la curent cu ultimele detalii. Vreţi cu adevărat să vă impresionaţi superiorii şi vă aşteptaţi la o mărire de salariu consistentă. Astrele sunt de partea dumneavoastră, trebuie doar să aveţi încredere şi să nu vă daţi bătut.


Gemeni:

Astăzi, 14 aprilie 2014, a venit momentul să lăsaţi în spate trecutul şi să vă concentraţi asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru dumneavoastră. O discuţie serioasă cu partenerul de cuplu vă va schimba complet modul în care vedeţi relaţia. Este important să vă asiguraţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi să stabiliţi dacă există vreun viitor pentru voi doi.


Rac:

Aveţi nevoie de o scurtă pauză de la programul încărcat pe care l-aţi avut în ultima perioadă. Poate că este momentul să mergeţi într-o scurtă vacanţă pentru a vă reîncărca bateriile. Trebuie să ştiţi ce vreţi de la viaţă, să vă puneţi în ordine gândurile şi să vă faceţi planuri pentru viitor. Profitaţi de această zi pentru o scurtă plimbare prin parc sau pentru o ieşire în oraş alături de prietenii apropiaţi.


Leu:

Luni, 14 aprilie 2014, lucraţi foarte mult iar beneficiile sunt pe măsură. Se anunţă o mărire de salariu şi bonusuri frumoase în următoarea perioadă. Totuşi încercaţi să nu vă neglijaţi viaţa socială. În cazul în care sunteţi încă singur, acum este momentul să faceţi pasul pentru o posibilă relaţie. Spre seară, ieşiţi în oraş pentru a vă relaxa în compania prietenilor.


Fecioară:

Trebuie să ştiţi că uneori trebuie să puneţi pauză în viaţa profesională şi să vă concentraţi şi asupra vieţii sociale. Învăţaţi să vă relaxaţi mai des şi să vă bucuraţi de micile bucurii pe care le întâlniţi zi de zi. Partenerul de cuplu se simte neglijat, o plimbare lungă şi o discuţie serioasă vă pot ajuta să vă rezolvaţi problemele.


Balanţă:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă face noi cunoştinţe. Profitaţi de această zi deoarece există posibilitatea ca o parte din persoanele pe care le întâlniţi să vă fie de mare ajutor în proiectele de care vreţi să vă ocupaţi pe viitor. Totuşi nu vă neglijaţi sănătatea, aveţi mare atenţie la ce mâncaţi. Pentru a scăpa de toate problemele fizice, este important să aveţi un stil de viaţă mai sănătos.


Scorpion:

Vă pregătiţi de numeroase schimbări, care vă vor aduce numai beneficii în viitor. Din păcate, trebuie să faceţi anumite compromisuri şi vă este teamă să nu daţi greş. Trebuie să aveţi încredere în dumneavoastră, acesta este momentul în care demonstraţi tuturor că ştiţi ce vreţi de la viaţă. Totuşi, o discuţie cu partenerul de cuplu sau cu un membru al familiei vă poate ajuta foarte mult.


Săgetător:

Astăzi încercaţi să planificaţi o ieşire în oraş cu prietenii, mergeţi la o întâlnire sau organizaţi o petrecere. Vă daţi toată silinţa pentru ca totul să meargă perfect şi de aceea nu prea aveţi timp de altceva. Încercaţi să nu vă neglijaţi familia, în cazul în care nu reuşiţi să faceţi o vizită părinţilor, daţi-le un telefon, va fi mai mult decât suficient pentru a le arăta dragostea.


Capricorn:

Astăzi este un moment potrivit pentru a vă face ordine pe plan sentimental. Prima parte a zilei va fi benefică pentru a vă întâlni cu cineva sau, din contră, pentru a vă lua rămas bun de la un prieten apropiat. În cazul în care sunteţi încă singur, astrele sunt de partea dumneavoastră şi vă ajuta să cunoaşteţi un posibil partener de cuplu.


Vărsător:

Aceasta nu este o zi bună pentru a vă ocupa de activităţile profesionale. Încercaţi să vă dedicaţi ziua relaxării alături de familie şi de partenerul de cuplu. În cazul în care aveţi planuri stabilite sau aveţi plănuit întâlniri importante, încercaţi să vă ocupaţi de ele în prima parte a următoarei zile. Cea mai bună modalitate pentru a trece cu bine peste această zi este odihna.


Peşti:

Astrele sunt aliniate în aşa fel încât să faceţi alegerile de care aveţi nevoie pentru a fi fericit. Aceasta este ziua în care reuşiţi să vă lăsaţi ghidat de sentimente şi să vă bucuraţi de toate lucrurile mărunte din viaţa dumneavoastră. O discuţie cu partenerul de cuplu va consolida şi mai mult relaţia şi vă va ajuta să vă exprimaţi liber sentimentele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS