Horoscop Urania zilnic: joi, 10 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 10 aprilie 2014


Berbec:

Joi, 10 aprilie 2014, sub rezerva de a vă controla micile accese de furie, de frustrare înăbuşită ori de orgoliu rănit, ziua se arată chiar promiţătoare în planul comunicării şi al interrelaţionării. Poate fi vorba de faptul că vă veţi manifesta unele talente de bun vorbitor, unele înzestrări oratorice ce se pot dovedi utile în cazul negocierii unui contract sau al recrutării unor clienţi importanţi pentru o afacere.


Taur:

Aţi putea fi mai ezitant şi temător azi, căci este de parcă aţi vrea să vă apăraţi, deşi nu vă e clar nici dumneavoastră de ce anume ar trebui să vă apăraţi. Puteţi fi în situaţia de a pleca departe de casă sau de domiciliu, iar asta vă poate crea o stare de nelinişte şi disconfort interior. În plus, este posibil să vă stârniţi atât de uşor amintirile, încât să fiţi tentat să vă întoarceţi în mod repetat la un trecut glorios al relaţiei de cuplu.


Gemeni:

Astăzi, 10 aprilie 2014, s-ar putea să constataţi ca atenţia s-a fixat anormal asupra cuiva de s#x opus, că aţi dezvoltat o anumită obsesie afectivă şi că persoana în cauză câştigă din ce în ce mai mult interesul dumneavoastră. Dacă sentimental vă puteţi afla cu totul în puterea altcuiva, în chestiunile pragmatice staţi probabil pe picioarele dumneavoastră, sunteţi raţional şi controlat. La domiciliu se anunţă posibile mici câştiguri financiare ori materiale.


Rac:

Într-o zi ca cea de azi vi s-ar putea oferi ocazia să vă îngrijiţi de partenerul de viaţă. Este de aşteptat ca acesta să vă surprindă, să vă facă spontan unele propuneri de călătorie sau să ia unele decizii ieşite din comun care să vă facă plăcere. În orice caz, relaţia cu acesta poate deveni extrem de dinamică, chiar explozivă, poate excela în noutate şi lucruri interesante. Totodată este posibilă o stare de slăbiciune fizică.


Leu:

Joi, 10 aprilie 2014, fie că vă propuneţi să faceţi nişte achiziţii materiale, fie că vă concentraţi mai degrabă pe economisire, planurile dumneavoastră pot fi încununate de succes şi se pot dovedi inspirate. În plan financiar se pare că vă aflaţi cam pe aceeaşi lungime de undă cu cineva din familie, o persoană care vă dă încredere că ştiţi ce să hotărâţi ca să fie de bun augur. În rest, puteţi fi energic şi optimist, ambiţios şi dornic de variate victorii personale.


Fecioară:

În viaţa amoroasă vi s-ar putea reproşa că acţionaţi de parcă nu ar mai conta ceea ce-şi doreşte persoana iubită, ci doar ceea ce vreţi dumneavoastră. Puteţi întâmpina dificultăţi când vine vorba să oferiţi afecţiune, să arătaţi că vă pasă, că puteţi împărtăşi cu celălalt o lume proprie de emoţii, vise şi idealuri. Este posibil să nu înţelegeţi ce anume se aşteaptă de la dumneavoastră sentimental, dar pare că nu aveţi nici răbdarea de a afla.


Balanţă:

Dacă până mai ieri viaţa sentimentală decurgea mai vulcanic şi tulburător, azi vă puteţi afla într-o poziţie mai conciliantă, nu vă mai ţineţi tare pe poziţii, ci vă arătaţi mai maleabil şi dispus să cedaţi în faţa persoanei iubite. Nişte cheltuieli neprevăzute vă pot pune să vă înhămaţi la împrumuturi financiare destul de împovărătoare. Pe de altă parte, în familie puteţi funcţiona împreună cu părinţii ca un cuplu de forţe imbatabile.


Scorpion:

Aţi putea avea azi revelaţia că, dacă vreţi să fiţi fericit în iubire, nu trebuie să scormoniţi prea mult şi nici să risipiţi orice umbră de mister care pluteşte asupra ei. În ciuda unor episoade de melancolie şi apăsare sufletească inexplicabilă, oferta dumneavoastră sentimentală faţă de persoana iubită pare nelimitată. Puteţi iubi în lumina unui ideal, a ceva măreţ, nu mai faceţi o pasiune pentru mărunţişuri şi fleacuri sentimentale.


Săgetător:

Înţelegând că funcţionăm cu toţii pe flux şi reflux, pe-o alternanţă de perioade faste şi mai puţin faste, azi s-ar spune că sunteţi pe creştere. Puteţi dovedi extrem de multă determinare şi ambiţie pentru a obţine o sumă de bani, un contract avantajos ori un bun de valoare în folosul întregii familii. Într-o relaţie de iubire este posibil să realizaţi că aţi îmbrăţişat o cauză pierdută şi să învăţaţi să acceptaţi ireparabilul.


Capricorn:

Sunt mari tentaţiile de a da curs azi unor sugestii şi sfaturi, aparente oportunităţi pentru a ajunge în posesia unor bunuri de valoare ori a unor sume de bani. Vă poate interesa aşadar cu precădere latura materială şi financiară a vieţii, numai că grabă şi impulsivitatea ar putea strica bunul mers al lucrurilor chiar în ultima clipă. Ideea ar fi să înţelegeţi că nu este nicio grabă, investiţiile şi cheltuielile pot suporta amânare.


Vărsător:

Poate fi una dintre acele zile în care să vă regăsiţi într-o stare de perplexitate şi exasperare, în care simţiţi că, orice ar face, ai dumneavoastră părinţi sunt pasibili să vă aducă pe pragul de a exploda, pe marginea unei nervozităţi extreme. Oricum, din punct de vedere fizic sunteţi în putere, apt de substanţial efort şi gata să interveniţi în forţă, în împrejurări de excepţie care chiar cer asta.


Peşti:

Astăzi aţi putea fi mişcat de un afect, de un sentiment care pare să vă angajeze pentru eternitate. Este posibil să aveţi impresia că aţi căzut pe întâlnirea vieţii dumneavoastră, că aveţi aproape o persoană importantă, capabilă să vă modifice viaţa. Într-o relaţie afectivă deja consacrată, într-un cuplu bătătorit de timp, pot apărea semnalele de romantism, duioşie şi tandreţe caracteristice unei iubiri mai aşezate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS