Horoscop Urania zilnic: joi, 27 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 27 februarie 2014


Berbec:

Joi, 27 februarie 2014, ceilalţi vor încearca să-ţi „şifoneze” imaginea cu atât mai mult cu cât tu încerci să scapi de ei. Fă-ţi auzită vocea, nu cu mânie dar la unison cu ceilalţi. Eşti fericit la locul de muncă şi eşti mulţumit în ceea ce priveşte direcţia în care se îndreaptă lucrurile. Nu vrei să schimbi locul cu nimeni.


Taur:

Astrele îţi fac viaţa nu tocmai uşoară. Dacă te-ai săturat să fii amabil, încearcă să nu forţezi nota. Poţi să fii tu însuţi fără să-i umbreşti pe ceilalţi.


Gemeni:

Astăzi, 27 februarie 2014, mulţi sunt curioşi să afle ce se ascunde în spatele măştii. Dacă faci parte din mulţime, asigură-te că toţi îţi respectă cerinţele. Dacă eşti în centrul atenţiei, vei controla buna dispoziţie din încăpere.


Rac:

Nevoile atât de puternice pe care le ai s-ar putea să ducă pe cineva departe, departe de tine. Rămâi calm chiar dacă nu te simţi în mediul tău natural. Felul tău copilăresc va intra în contradicţie cu lumea adulţilor.


Leu:

Joi, 27 februarie 2014, vei învăţa în mod constant noi lecţii de viaţă. Îţi plac provocările care te duc departe de preocupările zilnice. Stai aproape de prietenii de încredere care te pot ajuta să-ţi îmbogăţeşti experienţa.


Fecioară:

O înţelegere prietenească începe să se transforme într-o povară. Inima ta vrea să fie cu altcineva dar simţul datoriei nu te lasă să-ţi neglijezi slujba. Fii atent pentru ca o greşeală să nu-ţi complice viaţa mai departe.


Balanţă:

Astăzi, 27 februarie 2014, dialogul va continua. Fiecare are dreptul la o părere. Cu cât vei primi informaţiile mai repede cu atât mai repede vei înţelege sensul lor. Revelaţiile personale sunt favorizate.


Scorpion:

Vântul din martie te va face să simţi primăvara. Fii atent pe care drum apuci. Ca şi Balanţa, ai potenţialul generării unei experienţe de-a dreptul pozitive sau din contră, profund negative.


Săgetător:

Sfârşitul de lună te găseşte pe un front încins. În caz că ai uitat sentimentul de siguranţă din copilărie, te poţi întoarce. Lasă magia să-şi urmeze cursul, fără să cauţi explicaţii sau să faci analize.


Capricorn:

O încercare precum şi o abordare greşită necesită fără îndoială o atitudine pozitivă. Dacă eşti destul de înţelept, nu trebuie să o iei ca pe un eşec personal. Este mai sănătos să nu te îndopi până când nu mai poţi.


Vărsător:

Persoanele implicate în astronomie sau în ştiinţă sunt oameni precişi sau cel puţin destul de inspiraţi încât să se facă crezuţi de ceilalţi. Un model convingător propune o muncă care se bazează pe logică. Corectează-ţi mesajul şi vinde-l ca mijloc de distracţie.


Peşti:

Pe vremea asta mâine, vei fi în formă dacă nu chiar susţinut. Fă-ţi vise frumoase astfel încât să strălucească când le vei povesti şi celorlalţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS