Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 mai 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 mai 2013
Berbec:

Miercuri, 1 mai 2013, poţi simţi o stare de agitaţie fără să ai un scop anume. Ai mult de muncă până să ajungi acolo unde ţi-ai propus, cel puţin din punct de vedere profesional.
Taur:

Astăzi, 1 mai 2013, te alegi cu dureri de cap, de dinţi, de ochi, de spate. Astăzi nu mai poţi trece cu vederea ceea ce te nemulţumeşte.
Gemeni:

Miercuri, 1 mai 2013, explorează dacă nu cumva îţi cam place să te victimizezi. Izbucnirile emoţionale şi capriciile se manifestă în familie, acolo unde ai şi cele mai mari aşteptări.
Rac:

Astăzi, 1 mai 2013, nu te lăsa copleşit de frustrări emoţionale, pentru că o să-ţi scadă inclusiv încrederea în tine. Astăzi eşti impulsiv!
Leu:

Miercuri, 1 mai 2013, pot exista discuţii care ajung într-un impas, înţelegeri care pică, contracte care se desfac. Nu uita să pui în balanţă volumul de muncă şi câştigul.
Fecioară:

Astăzi, 1 mai 2013, vezi cum poţi să te afirmi prin ceea ce eşti şi ştii să faci! Provocarea zilei constă în a-ţi asuma reacţiile şi a nu le mai atribui celorlalţi.
Balanţă:

Miercuri, 1 mai 2013, parcă ai ceva de împărţit cu toată lumea şi te simţi rănit, atacat. E posibil să ai de-a face cu rivalităţi, gelozii şi invidii.
Scorpion:

Astăzi, 1 mai 2013, foloseşte timpul liber pentru recreere, nu pentru grijile legate de sarcini nerezolvate. E posibil să constaţi că unele investiţii emoţionale ţi-au adus pagube materiale.
Săgetător:

Miercuri, 1 mai 2013, trebuie să priveşti lucrurile realist şi să nu faci o dramă din orice. Treaba ta e doar să recunoşti drumul care te inspiră.
Capricorn:

Astăzi, 1 mai 2013, stai destul de prost la capitolul încredere în sine. Se întâmplă tot felul de lucruri frumoase în zona sentimentală, dar parcă nu-ţi vine să crezi că e adevărat.
Vărsător:

Miercuri, 1 mai 2013, parcă nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu lumea. E posibil să-ţi dai seama că în unele relaţii n-ai făcut decât să onorezi circumstanţe şi să te complaci.
Peşti:

Astăzi, 1 mai 2013, eşti pus faţă în faţă cu ceva de care nu erai deloc sigur. Idealismul tău ar putea să aibă de suferit.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 30 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 30 aprilie 2013
Berbec:

Marţi, 30 aprilie 2013, te poţi învârti ca un titirez fără să ştii nici tu precis cum, de ce şi încotro. Exagerările şi imprudenţele ar trebui evitate.
Taur:

Astăzi, 30 aprilie 2013, odihna este lucrul de care ai nevoie cel mai mult. Aspectele sunt favorabile, eşti bine susţinut, însă încearcă să renunţi la ideile fixe.
Gemeni:

Marţi, 30 aprilie 2013, eşti pus în situaţii în care trebuie să împaci şi capra şi varza. Nu e exclus să te hotărăşti să pleci într-o călătorie.
Rac:

Astăzi, 30 aprilie 2013, poţi avansa nişte propuneri care să nu fie acceptate. Afacerile cu prieteni sunt de evitat sau de cântărit bine.
Leu:

Marţi, 30 aprilie 2013, îţi vine să pleci peste mări şi ţări, să fugi fără să te mai uiţi în urmă. Cei din jur ar trebui să renunţe de pe acum la orice aşteptare care te vizează.
Fecioară:

Astăzi, 30 aprilie 2013, trebuie să meditezi foarte serios dacă nu cumva te-ai bazat prea mult pe alţii. E posibil să ai îndoieli cu privire la unele iniţiative sau obiective.
Balanţă:

Marţi, 30 aprilie 2013, dă voie celorlalţi să se manifeste aşa cum cred ei de cuviinţă. Verifică acurateţea veştilor pe care le primeşti astăzi, înainte să tragi concluzii.
Scorpion:

Astăzi, 30 aprilie 2013, problemele de sănătate te pândesc după colţ. Evită să abuzezi de bunăvoinţa celorlalţi sau să forţezi mâna cuiva.
Săgetător:

Marţi, 30 aprilie 2013, s-ar putea să te simţi exclus, neiubit, neapreciat. Tinzi să laşi sarcinile zilnice în plan secund şi probabil vei suporta şi nişte consecinţe din acest motiv.
Capricorn:

Astăzi, 30 aprilie 2013, te concentrezi exclusiv pe ceea ce se întâmplă acasă. Astăzi ai noroc în demersuri care necesită bani sau alte resurse materiale.
Vărsător:

Marţi, 30 aprilie 2013, tot ce planifici are un element surpriză încorporat. Principiile şi convingerile familiei nu se potrivesc cu atitudinea ta sau cu alegerile pe care intenţionezi să le faci.
Peşti:

Astăzi, 30 aprilie 2013, chiar dacă accentul este pus pe muncă, nu e o problemă pentru tine. Anumite planuri se pot spulbera.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 29 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 29 aprilie 2013
Berbec:

Luni, 29 aprilie 2013, s-ar putea să îţi doreşti să repari anumite greşeli. Atenţie mare la riscul de a cheltui în mod exagerat, pentru că de aici se poate aprinde scânteia.
Taur:

Astăzi, 29 aprilie 2013, te poţi bucura de binefacerile activităţilor de grup. Ai de dat explicaţii, indicaţii, de răspuns la telefoane şi la mesaje.
Gemeni:

Luni, 29 aprilie 2013, poţi avea parte de propuneri inedite din partea unor persoane din anturaj. Ai grijă ce efecte stârneşti!
Rac:

Astăzi, 29 aprilie 2013, eşti idealist, ceea ce nu poate fi rău deloc. Nu este exclus să dai la o parte definitiv din anturaj oameni care nu fac decât să-ţi consume energia.
Leu:

Luni, 29 aprilie 2013, totul vine spre tine şi nu trebuie decât să primeşti ceea ce ţi se oferă. Ai parte de o creştere de imagine şi de o consolidare a poziţiei.
Fecioară:

Astăzi, 29 aprilie 2013, faci o impresie excelentă şi intri în rezonanţă cu oamenii care contează cu adevărat în viaţa ta. Dacă există un iubit, relaţia poate să se înnoiască.
Balanţă:

Luni, 29 aprilie 2013, poţi avea de beneficiat de pe urma familiei sau asociaţilor. Lucrurile s-ar putea să ţi se pară că merg ca pe roate.
Scorpion:

Astăzi, 29 aprilie 2013, poţi trece uşor de la o dispoziţie la alta. Eşti provocat să-ţi aperi o poziţie şi să accepţi o schimbare pe care nu o poţi controla.
Săgetător:

Luni, 29 aprilie 2013, ai puterea să-ţi surprinzi partenerul de viaţă şi copii. Poţi obţine venituri din alte surse ori poţi schimba natura activităţii pe care o prestezi.
Capricorn:

Astăzi, 29 aprilie 2013, comunicarea şi negocierile sunt punctele tale forte. Fii atent la relaţia cu partenerul de viaţă, căruia e bine să-i acorzi atenţie şi sprijin.
Vărsător:

Luni, 29 aprilie 2013, s-ar putea să apară certitudini legate de anumite proiecte. Practicarea iertării te ajută să îţi uşurezi sufletul.
Peşti:

Astăzi, 29 aprilie 2013, nu te sfii să te arăţi aşa cum nu te-ai mai arătat până acum. Poţi fi pus în situaţia de a te adresa unui grup sau de a lupta pentru o cauză.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 28 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - duminică, 28 aprilie 2013
Berbec:

Duminică, 28 aprilie 2013, prinde din zbor orice idee despre cum ai putea să-ţi creşti veniturile. Te paşte o schimbare de statut social, în avantajul tău.
Taur:

Astăzi, 28 aprilie 2013, ai priză la public, aşa că ceilalţi ar trebui să fie ochi şi urechi la tine. Devii deschis la oameni şi atitudini noi.
Gemeni:

Duminică, 28 aprilie 2013, captezi uşor atenţia celorlalţi. Eşti provocat să-ţi etalezi cunoştinţele şi să transmiţi şi altora din valoarea ta.
Rac:

Astăzi, 28 aprilie 2013, eşti extrem de receptiv la nevoile partenerului de viaţă. E posibil să fii nevoit să faci un cadou sau să cheltui pentru o reuniune.
Leu:

Duminică, 28 aprilie 2013, imaginea publică se aliniază la o nouă linie de start. Sunt zile bune pentru tine să te mişti din loc, să nu mai accepţi oameni şi situaţii care îţi fac rău.
Fecioară:

Astăzi, 28 aprilie 2013, evenimentele pe care le traversezi acum te pot convinge că eşti iubit. Găseşti noi modalităţi de exprimare şi îţi manifeşti creativitatea cu dezinvoltură.
Balanţă:

Duminică, 28 aprilie 2013, cei dragi sunt alături de tine şi te susţin cu forţe depline. Dintr-o dată, se arată posibilitatea să ţi se ia o greutate de pe inimă.
Scorpion:

Astăzi, 28 aprilie 2013, voinţa ta de fier te poate purta spre atingerea unor obiective care până mai ieri păreau de neatins. Ai ocazia de a obţine un angajament ferm din partea omului din viaţa ta.
Săgetător:

Duminică, 28 aprilie 2013, viaţa profesională poate să facă un salt aproape spectaculos. Fii pregătit să primeşti surprize, cadouri sau complimente neaşteptate.
Capricorn:

Astăzi, 28 aprilie 2013, ai o putere de concentrare care poate muta munţii din loc. Poate apare la orizont cineva care-ţi face o propunere de colaborare pe linie profesională.
Vărsător:

Duminică, 28 aprilie 2013, familia ta se bucură acum de o stare de bine. Nu încerca să te ascunzi de oameni şi de solicitările lor.
Peşti:

Astăzi, 28 aprilie 2013, ai o forţă de convingere spontană şi reuşeşti să coalizezi orice grup în jurul ideilor tale. Sunt semne de transformare în relaţia cu colegii.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Taur, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 2128 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Rac, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Leu, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Vărsător, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 28 aprilie - 4 mai 2013

 
Horoscop Urania Pești, 28 aprilie - 4 mai 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, 28 aprilie - 4 mai 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 27 aprilie 2013
Berbec:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, e bine să amâni deciziile majore, pentru că dispoziţia ta este destul de conflictuală. Eşti destul de sensibil la stimulii din exterior.
Taur:

Astăzi, 27 aprilie 2013, munca este pentru tine terapie curată. Eşti suspicios, ai îndoieli cu privire la unele relaţii, ţi se pare că oamenii nu spun ce au de spus cu adevărat.
Gemeni:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, o serie de revelaţii ar putea să te lase cu gura căscată. Relaţiile de prietenie se triază serios în această perioadă, dar partea bună este că apar oameni noi în viaţa ta.
Rac:

Astăzi, 27 aprilie 2013, poţi trăi un moment de cotitură într-o relaţie sau chiar în mai multe. Un prieten joacă un rol major în aşezarea lucrurilor pe un făgaş favorabil.
Leu:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, ai trăit cu impresia că eşti pe o poziţie privilegiată şi imbatabilă şi iată că structura se prăbuşeşte sub ochii tăi. E necesar să renunţi la pesimism şi neîncredere.
Fecioară:

Astăzi, 27 aprilie 2013, contextul astral desenează un culoar cu risc de pierdere. Aşadar, fii atent la informaţiile şi mesajele care ajung la tine.
Balanţă:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, te cramponezi de oameni şi situaţii, respingi ceea ce ţi se întâmplă, te revolţi. E necesar să renunţi la orice aşteptare sau plan şi să te adaptezi la schimbări.
Scorpion:

Astăzi, 27 aprilie 2013, relaţiile de muncă şi colaborările sunt cel mai puţin avantajate. Contextul astral de astăzi te provoacă să exersezi răbdarea şi acceptarea prezentului aşa cum este.
Săgetător:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, ai de dat explicaţii şi de argumentat negru pe alb. Activează-ţi relaţiile, apelează la oamenii care deţin pârghiile necesare, fă tot ce simţi pentru a-ţi atinge scopurile.
Capricorn:

Astăzi, 27 aprilie 2013, trebuie să abordezi oamenii şi situaţiile în primul rând cu mai multă blândeţe. Nu strică să asculţi ce au de spus apropiaţii.
Vărsător:

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, e bine să te forţezi să faci exerciţii de cinste, de sinceritate şi de integritate. E posibil, însă, să apară elemente noi, neprevăzute.
Peşti:

Astăzi, 27 aprilie 2013, nişte planuri se pot nărui acum aproape din senin. Astăzi, fericirea oamenilor dragi este cea mai importantă pentru tine.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 26 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - duminică, 10 martie 2013
Berbec:

Vineri, 26 aprilie 2013, petreci momente agreabile cu prietenii. Poate vrei să aduci un suflu nou sau să te rupi de o conjunctură care nu te mai mulţumeşte.
Taur:

Astăzi, 26 aprilie 2013, ideile tale vor fi ascultate şi însuşite de către persoanele din anturaj sau din familie. Ajungi la oamenii de care ai nevoie, găseşti sprijinul dorit.
Gemeni:

Vineri, 26 aprilie 2013, poţi găsi o soluţie pe care o aştepţi demult la o problemă administrativă. Nu e momentul să rişti, aruncându-te în proiecte despre care nu ştii nimic.
Rac:

Astăzi, 26 aprilie 2013, găseşti răspunsuri la o serie de întrebări legate de un parteneriat. Dacă apar evenimente neprevăzute în zona profesională, fii gata să le abordezi cu creativitate.
Leu:

Vineri, 26 aprilie 2013, toată lumea pare să vrea un sfat de la tine, o părere, o informaţie. Vor veni tot felul de stări şi emoţii, încearcă să stai în ele, să le trăieşti.
Fecioară:

Astăzi, 26 aprilie 2013, ai spor, eşti eficient şi creativ. Este o zi a conexiunilor, schimbului de informaţii şi derulării eficiente a unor proiecte.
Balanţă:

Vineri, 26 aprilie 2013, ţi-e foarte uşor să te exprimi aşa cum simţi, să cooperezi cu cei din jur. Atenţia ta va fi îndreptată către relaţiile cu şefii.
Scorpion:

Astăzi, 26 aprilie 2013, este o zi excelentă pentru a-ţi pune casa în ordine. Te gândeşti mult la viitor, la unele aspiraţii şi dorinţe.
Săgetător:

Vineri, 26 aprilie 2013, eşti în căutare de senzaţional, de informaţii noi. Poţi rezolva o problemă financiară care persistă de multă vreme.
Capricorn:

Astăzi, 26 aprilie 2013, fii atent la ideile care-ţi vin, mai ales dacă vizează valorificarea unui talent. Fii prezent şi receptiv la tot ce se întâmplă în jur.
Vărsător:

Vineri, 26 aprilie 2013, nu este exclus ca o persoană din anturaj să te coopteze într-un nou proiect. Astăzi poţi primi o sumă de bani binemeritată, în urma unor eforturi susţinute şi de lungă durată.
Peşti:

Astăzi, 26 aprilie 2013, este o zi pe care ar fi bine să o foloseşti pentru odihnă. O zi cu stări schimbătoare şi intense, sentimente puternice şi dorinţă de schimbare.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 25 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - joi, 25 aprilie 2013
Berbec:

Joi, 25 aprilie 2013, cadourile şi recompensele pot fi frecvente. Este o zi a iertării, reconcilierii şi conversaţiilor agreabile.
Taur:

Astăzi, 25 aprilie 2013, sunt posibile neînţelegeri, reproşuri din partea celorlalţi. Zona finanţelor este astăzi în centrul atenţiei.
Gemeni:

Joi, 25 aprilie 2013, componenţa educaţională este accentuată de astre. Farmecul personal este atuul pe care-l poţi folosi în orice faci.
Rac:

Astăzi, 25 aprilie 2013, aspectele băneşti alcătuiesc tema principală pentru tine. Poţi avea parte de o revelaţie sau de surprize frumoase în sfera profesională.
Leu:

Joi, 25 aprilie 2013, orice situaţie neplăcută ivită se poate rezolva cu succes. Astăzi poţi să-ţi ordonezi ideile care te-au tot bântuit în ultima vreme.
Fecioară:

Astăzi, 25 aprilie 2013, te gândeşti doar la activităţile de la serviciu. Lasă temerile şi grijile, renunţă la a despica firul în patru şi bucură-te de orice experienţă trăită.
Balanţă:

Joi, 25 aprilie 2013, cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte. Nivelul de percepţie asupra evenimentelor şi asupra vieţii în general se schimbă.
Scorpion:

Astăzi, 25 aprilie 2013, relaţiile cu membrii familiei fluctuează destul de mult. Ar fi bine să te ocupi mai îndeaproape de sufletul tău şi să eviţi grijile legate de serviciu.
Săgetător:

Joi, 25 aprilie 2013, evită discuţiile contradictorii şi ţine cont şi de dorinţele celorlalţi. Nu ezita să-ţi asumi unele proiecte sau colaborări!
Capricorn:

Astăzi, 25 aprilie 2013, sufletul tău tânjeşte după aventuri şi iubire. Fii atent la o oportunitate care poate părea nesemnificativă la prima vedere, dar poate avea un impact favorabil asupra evoluţiei în carieră.
Vărsător:

Joi, 25 aprilie 2013, ai mult chef de viaţă şi o mare dorinţă de a te ocupa de tot şi toate. Primeşte ce ţi se oferă şi fii recunoscător pentru această ocazie.
Peşti:

Astăzi, 25 aprilie 2013, eşti destul de obosit şi nu prea ai chef de ceilalţi. Este o zi în care unele lucruri se pot aşeza, corecta, stabiliza.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 24 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 24 aprilie 2013
Berbec:

Miercuri, 24 aprilie 2013, nu da prilej de bârfe, încearcă să te expui cât mai demn! Unele relaţii sunt provocate, tocmai pentru a deveni mai strânse.
Taur:

Astăzi, 24 aprilie 2013, răsfaţă-i pe ceilalţi, dar răsfaţă-te în primul rând pe tine! Eşti mult prea indulgent în cheltuieli şi tinzi să-i risipeşti pe tot felul de lucruri inutile.
Gemeni:

Miercuri, 24 aprilie 2013, nimeni nu poate să iasă în evidenţă mai mult decât tine. Simţi să fii în compania prietenilor, în cercuri extinse.
Rac:

Astăzi, 24 aprilie 2013, ar trebui să începi să faci ordine în priorităţi. E posibil să ai îndoieli cu privire la susţinerea unei persoane din anturaj.
Leu:

Miercuri, 24 aprilie 2013, spune stop frământărilor şi învaţă să te bucuri de semnificaţia acestor zile! Ziua de astăzi se anunţă dinamică, plină de mesaje.
Fecioară:

Astăzi, 24 aprilie 2013, ai timp să faci un acord fin în relaţia cu persoana iubită şi cu copiii. E bine să eviţi deciziile importante, mai ales dacă ele sunt dictate de frustrări.
Balanţă:

Miercuri, 24 aprilie 2013, poţi pune din nou temelia unor relaţii care s-au clătinat. Provocarea zilei constă în a învăţa să te detaşezi de părerile dezaprobatoare ale celorlalţi.
Scorpion:

Astăzi, 24 aprilie 2013, dacă nu iei nimic prea în serios, poţi vedea acum că viaţa are şi micile ei pete de aventură. Este o zi frumoasă, în care intuiţia şi spiritul de observaţie te ajută să afli pe cine poţi conta.
Săgetător:

Miercuri, 24 aprilie 2013, dragostea la prima vedere te pândeşte după colţ. Dacă formezi deja un cuplu, s-ar putea să vă gândiţi chiar acum să vă aruncaţi săgeţi şi să clarificaţi nişte neînţelegeri.
Capricorn:

Astăzi, 24 aprilie 2013, e bine să-ţi reprimi orice tentativă de a-i pune la punct pe cei dragi. Încearcă să îmbini mobilitatea şi spontaneitatea cu răbdarea şi disciplina.
Vărsător:

Miercuri, 24 aprilie 2013, e important să fii creativ, să găseşti metode mai puţin costisitoare prin care să le arăţi celor din jur că-ţi pasă de ei. Sunt zile minunate să ieşi în decor, să stai pe tuşă, să fii cuminte.
Peşti:

Astăzi, 24 aprilie 2013, risipa e posibil să fie acum pentru tine un mod de a fi. Astăzi eşti nevoit să arbitrezi nişte stări conflictuale sau să te detaşezi de tensiunile apărute.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 23 aprilie 2013
Berbec:

Marţi, 23 aprilie 2013, ai puterea de a te face simpatic şi de a coaliza oamenii în jurul tău. Este o zi în care intenţiile curajoase cu iz de schimbare se materializează rapid.
Taur:

Astăzi, 23 aprilie 2013, poţi accepta acum mai uşor tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta. E posibil ca astăzi să primeşti un ajutor providenţial.
Gemeni:

Marţi, 23 aprilie 2013, bucură-te de compania oamenilor cu care poţi face schimb de experienţă şi de idei. Este o perioadă a schimbărilor de direcţie în ce priveşte aspiraţiile.
Rac:

Astăzi, 23 aprilie 2013, pregăteşte-te psihic pentru critici şi reacţii negative. Te afli într-un punct în care îţi sunt disponibile foarte multe posibilităţi de creştere şi evoluţie.
Leu:

Marţi, 23 aprilie 2013, atenţie la ce şi cât mănânci. Este un moment favorabil pentru toţi cei care au curajul acum să păşească pe căi nebătătorite.
Fecioară:

Astăzi, 23 aprilie 2013, te bucuri de un confort pe care ceilalţi se străduiesc să ţi-l ofere. Cineva poate pune o vorbă pentru tine undeva sau îţi pune la dispoziţie resursele proprii.
Balanţă:

Marţi, 23 aprilie 2013, trebuie să laşi de la tine dacă vrei, în primul rând, armonie în familie. Poţi primi daruri, ţi se fac nişte concesii sau beneficiezi de avantaje de tot felul.
Scorpion:

Astăzi, 23 aprilie 2013, comunică-ţi intenţiile, nu-i pune pe ceilalţi în faţa faptului împlinit! Deloc de neglijat sunt şi aspectele care vizează zona muncii şi a finanţelor.
Săgetător:

Marţi, 23 aprilie 2013, ai o chemare interioară spre independenţă, o dorinţă de a fi lăsat în pace. Nu mişti un deget fără să ştii care pot fi beneficiile sau câştigurile.
Capricorn:

Astăzi, 23 aprilie 2013, ai puterea de a vedea lucrurile în perspectivă şi cu detaşare. Este o perioadă în care reînveţi să te bucuri de lucruri simple.
Vărsător:

Marţi, 23 aprilie 2013, ai tendinţa de a fugi de lume, de a evada, de a te însingura. Contextul astral de astăzi te poate inspira să te apropii de familie.
Peşti:

Astăzi, 23 aprilie 2013, eşti cam de neoprit în privinţa dărniciei. Peştii au acum ocazia să descopere noi culoare de manifestare.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 22 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 22 aprilie 2013
Berbec:

Luni, 22 aprilie 2013, e posibil să primeşti informaţii valoroase, care să-ţi fie de folos. Eşti pus zilele acestea în faţa unor proiecte de la care nu prea poţi să te sustragi.
Taur:

Astăzi, 22 aprilie 2013, aşteaptă-te la cadouri, beneficii, avantaje. Îndrăzneşte să dai startul acolo unde nu credeai că ai vreo şansă!
Gemeni:

Luni, 22 aprilie 2013, te poţi trezi că se dau peste cap nişte planuri. Ai de vindecat nişte suferinţe fizice, dar şi răni interioare.
Rac:

Astăzi, 22 aprilie 2013, partenerul de viaţă, asociaţii şi colaboratorii îţi solicită întreaga atenţie. Fii pregătit pentru o petrecere sau întâlnire.
Leu:

Luni, 22 aprilie 2013, aşteaptă-te să găseşti soluţii creative la probleme de ultimă oră! Ai o bună imagine, iar poziţia ta socială se consolidează.
Fecioară:

Astăzi, 22 aprilie 2013, casa are nevoie de curăţenie, de reparaţii, de reamenajare. Te simţi un fel de justiţiar, simţi nevoia să-i aperi pe alţii sau lupţi pentru o cauză.
Balanţă:

Luni, 22 aprilie 2013, nu face o obsesie din timpul care nu ţine cu tine! Este timpul să fii recunoscător pentru tot ceea ce ai!
Scorpion:

Astăzi, 22 aprilie 2013, s-ar putea să fii nevoit să dai socoteală în faţa unui şef. E foarte important să-ţi păstrezi luciditatea şi să nu îţi creezi iluzii!
Săgetător:

Luni, 22 aprilie 2013, s-ar putea să resimţi o senzaţie acută de limitare, de constrângere. E bine să acorzi atenţie stării de sănătate, să consulţi un medic şi să te tratezi.
Capricorn:

Astăzi, 22 aprilie 2013, va trebui să te adaptezi din mers oricărei provocări şi să găseşti soluţii originale. E momentul să ieşi din stagnare, să renunţi la obişnuinţe.
Vărsător:

Luni, 22 aprilie 2013, poţi primi lecţii prin care să-ţi tempereze orgoliul. Eşti mai hotărât ca niciodată să impui condiţii acasă.
Peşti:

Astăzi, 22 aprilie 2013, te ocupi de nevoile persoanelor apropiate şi dăruieşti după cum îţi dictează sufletul. Oamenii care îţi ies acum în cale ai impresia că îţi sunt trimişi.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 21 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - duminică, 21 aprilie 2013
Berbec:

Duminică, 21 aprilie 2013, ţi se dă un răgaz astral să-ţi mai tragi sufletul. Banii care intră în posesia ta vin din munca proprie, dar şi din surse colaterale.
Taur:

Astăzi, 21 aprilie 2013, începi să te simţi în formă şi în putere. E timpul asumării unor iniţiative, ai de învăţat să renunţi la ezitare şi să treci la acţiune.
Gemeni:

Duminică, 21 aprilie 2013, a sosit timpul să culegi roade ale unor gesturi şi acţiuni pe care le-ai semănat pe durata ultimelor luni. Ai de acceptat situaţii şi de iertat oameni din viaţa ta.
Rac:

Astăzi, 21 aprilie 2013, planurile tale încep să prindă contur. Ai mare noroc la oameni, nimereşti în cele mai avantajoase combinaţii şi anturaje.
Leu:

Duminică, 21 aprilie 2013, ai încredere în capacităţile tale şi dă curs propunerilor menite să te propulseze social. S-ar putea să primeşti propuneri datorită unor oameni care te recomandă.
Fecioară:

Astăzi, 21 aprilie 2013, vei fi din ce în ce mai interesat să asimilezi cunoştinţe noi. Prin urmare te tentează studiile, cursurile sau lectura.
Balanţă:

Duminică, 21 aprilie 2013, ai tot timpul să meditezi asupra gesturilor şi acţiunilor tale. E important să şi dăruieşti, mai ales să oferi acum de pomană, să faci acte de caritate.
Scorpion:

Astăzi, 21 aprilie 2013, poţi începe colaborări avantajoase, te însoţeşti la drum cu parteneri care te reprezintă. Fii realist şi priveşte oamenii fără să-i idealizezi!
Săgetător:

Duminică, 21 aprilie 2013, viaţa profesională se revigorează. Eşti foarte eficient, aşa că e şi păcat să nu valorifici orice moment în avantajul tău.
Capricorn:

Astăzi, 21 aprilie 2013, norocul trece de partea ta. Priveşte acum viaţa cu ochi de copil, joacă-te, ieşi puţin din tiparele obişnuite!
Vărsător:

Duminică, 21 aprilie 2013, eşti tot mai lucid şi poţi face o selecţie a prietenilor. Se pune problema unei schimbări în locuinţă sau de locuinţă.
Peşti:

Astăzi, 21 aprilie 2013, comunici tot mai uşor, iar argumentele tale îşi ating ţinta. Ai şansa de a relansa nişte înţelegeri şi contracte, de a semna acte oficiale.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Taur, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Rac, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Leu, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Vărsător, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 21-27 aprilie 2013

 
Horoscop Urania Pești, 21-27 aprilie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, 21-27 aprilie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 20 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 20 aprilie 2013
Berbec:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, e posibil să primeşti veşti neaşteptate dar favorabile. Astăzi ai sentimentul că munca ta nu este valorizată.
Taur:

Astăzi, 20 aprilie 2013, nu este exclus să ai parte de daruri sau de un ajutor providenţial. Este un moment bun pentru a-ţi evalua resursele, atât materiale cât şi energetice.
Gemeni:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, sunt posibile rupturi dar şi împăcări spectaculoase. Probabil că astăzi vor veni şi critici, dar şi cuvinte de laudă.
Rac:

Astăzi, 20 aprilie 2013, fii atent la propunerile şi veştile pe care le primeşti. Merită efortul şi toată energia consumată, pentru că în curând se vor arăta şi roadele.
Leu:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, poţi avea sentimentul că totul pluteşte în confuzie, că se dau peste cap multe credinţe. Foloseşte această zi pentru a crea ceva, pentru a face ce-ţi spune inima.
Fecioară:

Astăzi, 20 aprilie 2013, e nevoie să fii flexibil, deschis la nou şi receptiv la schimbare. Atmosfera astrală de astăzi şi din această perioadă vorbeşte despre necesitatea de a asculta cu atenţie.
Balanţă:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, e necesar să renunţi la aerul de superioritate şi la tendinţa de a lua totul personal. E foarte important să selectezi doar informaţiile adevărate şi folositoare.
Scorpion:

Astăzi, 20 aprilie 2013, este posibil să se ivească o ocazie de a-ţi valorifica un talent. Este o zi în care prietenii te pot motiva, chiar fără să-şi dea seama.
Săgetător:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, ar fi bine să-ţi temperezi impulsivitatea, mai ales în relaţiile cu superiorii. Simţul aventurii este foarte accentuat.
Capricorn:

Astăzi, 20 aprilie 2013, e bine să ţii informaţiile pentru tine, să stai şi să priveşti de pe margine. Este posibil să apară noi motive de îngrijorare şi probleme de rezolvat.
Vărsător:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, e posibil să intre oameni noi în viaţa ta sau să schimbi felul în care-i priveşti pe unii prieteni mai vechi. E bine să accepţi invitaţiile la evenimente.
Peşti:

Astăzi, 20 aprilie 2013, s-ar putea să-ţi convingi şefii în privinţa unor idei de creştere a eficienţei. Evită compromisurile şi foloseşte-ţi judicios resursele.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 19 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - vineri, 19 aprilie 2013
Berbec:

Vineri, 19 aprilie 2013, faci nişte calcule, un fel de bilanţ, mai ales în ce priveşte posesiunile materiale. Configuraţia astrală de azi predispune la nonconformism, chef de schimbare.
Taur:

Astăzi, 19 aprilie 2013, aşteptările nu-ţi aduc niciun beneficiu, ci dimpotrivă. Schimbările continuă însă la nivel de conştiinţă şi suflet.
Gemeni:

Vineri, 19 aprilie 2013, ideile tale sunt bine primite de către cei din jur şi pot fi chiar recompensate cu un bonus. Este o zi minunată pentru relaţii sau cunoştinţe noi.
Rac:

Astăzi, 19 aprilie 2013, este un moment bun pentru a planifica o călătorie. E posibil ca zona de activitate în care intri să fie diferită de ceea ce ai cunoscut până acum.
Leu:

Vineri, 19 aprilie 2013, activităţile gospodăreşti sunt desfăşurate cu spor şi eficienţă. Dacă ai de făcut cumpărături consistente, ziua de astăzi este potrivită şi pentru asta.
Fecioară:

Astăzi, 19 aprilie 2013, afli tot ce ai nevoie, transmiţi mesaje puternice. Primeşte darurile pe care ţi le fac alţii şi să te bucuri de resursele pe care ţi le pun la dispoziţie.
Balanţă:

Vineri, 19 aprilie 2013, fii atent la orice idee îţi vine şi ia în calcul noi mijloace de a atrage bunăstarea în viaţa ta. Contextul astral de astăzi poate întoarce lucrurile la 180 grade într-un parteneriat.
Scorpion:

Astăzi, 19 aprilie 2013, îţi poţi manifesta pasiunea în raport cu un proiect care te inspiră foarte mult. Astăzi lucrurile se întorc brusc în favoarea ta, prin rezolvarea neaşteptată a unui blocaj.
Săgetător:

Vineri, 19 aprilie 2013, conservă-ţi energia şi meditează în linişte la dorinţele tale cele mai aprinse. Este o zi a bucuriei de viaţă, a renaşterii şi iubirii.
Capricorn:

Astăzi, 19 aprilie 2013, o zi frumoasă, cu multă emoţie, provocată de întâlniri agreabile. Este vremea înfloririi unor proiecte care au stagnat până acum.
Vărsător:

Vineri, 19 aprilie 2013, poţi fi surprins de efectul pe care-l vei avea asupra unor decizii ale şefilor sau partenerilor de afaceri. În următoarele săptămâni poţi realiza cu succes o schimbare de domiciliu.
Peşti:

Astăzi, 19 aprilie 2013, este un moment favorabil pentru a participa la un curs sau la o conferinţă. Această zi îţi poate aduce surprize financiare, răsturnări de situaţie într-o afacere sau în relaţia cu un şef.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 18 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - joi, 18 aprilie 2013
Berbec:

Joi, 18 aprilie 2013, este posibilă o discuţie decisivă cu partenerul de viaţă. Îţi revine tonusul, eşti pus pe fapte şi decizii mari şi te poţi face auzit.
Taur:

Astăzi, 18 aprilie 2013, eşti hotărât să îţi schimbi atitudinea faţă de muncă şi implicaţiile acesteia. Găseşti exact omul de care ai nevoie pentru reuşita unor demersuri legate de dezvoltarea unui proiect.
Gemeni:

Joi, 18 aprilie 2013, sunt posibile discuţii contradictorii sau schimbări de atitudine în relaţia părinte-copil. Simţi nevoia să te vezi cu cât mai mulţi oameni, să participi la întâlniri şi evenimente.
Rac:

Astăzi, 18 aprilie 2013, poţi face curăţenii generale, reamenajări de decor. Intuiţia te ajută să ajungi la oamenii şi informaţiile de care ai nevoie.
Leu:

Joi, 18 aprilie 2013, relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi pot cunoaşte turnuri deosebite. Aproape tot ce-ţi propui se realizează, ideile tale ajung pe teren favorabil.
Fecioară:

Astăzi, 18 aprilie 2013, aspectele financiare te preocupă întreaga zi. Spre seară, o surpriză de proporţii rupe complet ritmul.
Balanţă:

Joi, 18 aprilie 2013, s-ar putea să decizi să te retragi dintr-un proiect sau o relaţie mai veche. O problemă partenerială sau juridică se poate rezolva cât ai clipi.
Scorpion:

Astăzi, 18 aprilie 2013, sănătatea fluctuează destul de mult. Astăzi fă ce-ţi place şi permite-ţi să fii în voia curentului şi a inimii.
Săgetător:

Joi, 18 aprilie 2013, unele relaţii se pot sfârşi, dar altele noi pot apărea la orizont. Astăzi eşti dispus să oferi, să te pui în slujba familiei, să fii factorul de echilibru între cei dragi.
Capricorn:

Astăzi, 18 aprilie 2013, sunt posibile răsturnări de situaţie în carieră. Ziua de joi aduce o agitaţie constructivă, în sensul că vin idei de schimbare şi înnoire.
Vărsător:

Joi, 18 aprilie 2013, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Fără să faci un efort prea mare, pur şi simplu atragi ocazii favorabile şi propuneri avantajoase.
Peşti:

Astăzi, 18 aprilie 2013, primeşti un cadou spectaculos, ori o sumă de bani necesară nevoilor tale actuale. Ţi se oferă contextul potrivit pentru a aduce armonia într-o relaţie.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 aprilie 2013
Berbec:

Miercuri, 17 aprilie 2013, oamenii pe care îi ai în preajmă îşi cam dau arama pe faţă. Astăzi e posibil să ierţi pe cineva, să accepţi mai uşor o serie de gesturi cu care nu eşti de acord.
Taur:

Astăzi, 17 aprilie 2013, e bine să-ţi găseşti liniştea şi să faci cât mai mult autotratament prin meditaţie. Astăzi ţi se oferă prilejul unor reconcilieri şi împăcări.
Gemeni:

Miercuri, 17 aprilie 2013, s-ar putea să ai impresia că tu nu ai parte de suficientă iubire în viaţa ta. Contextul astral de astăzi îţi conferă înţelepciune şi flexibilitate.
Rac:

Astăzi, 17 aprilie 2013, dacă-ţi merge bine în carieră, parcă se deteriorează lucrurile acasă. Fii atent la mesajele primite, mai ales la cele de dincolo de cuvinte şi planul vizibil.
Leu:

Miercuri, 17 aprilie 2013, vehiculele se pot defecta, aşa că ţine aproape numărul mecanicului! Dacă eşti în pană la nivel decizional, ia-ţi un răgaz şi cere sfatul cuiva!
Fecioară:

Astăzi, 17 aprilie 2013, din moment ce îţi reprimi calităţile şi darurile pe care le ai, îţi interzici singur acesul la bunăstare. Poţi primi o veste bună sau o propunere interesantă.
Balanţă:

Miercuri, 17 aprilie 2013, tot ce trebuie să faci pentru a aduce liniştea în viaţa ta şi în viaţa celor din jur este să accepţi totul aşa cum e. Astăzi ştii să te pui în slujba celor din jur.
Scorpion:

Astăzi, 17 aprilie 2013, pot apărea dureri de spate, de cap, de oase. Fă gesturi generoase faţă de oamenii pe care-i iubeşti şi vei primi înzecit în schimb.
Săgetător:

Miercuri, 17 aprilie 2013, una ai vrut şi alta ai spus; în faţă ceva, pe la spate altceva. Poţi trăi momente minunate în familie, cu precădere în a doua parte a zilei.
Capricorn:

Astăzi, 17 aprilie 2013, îţi verşi acum toate insatisfacţiile personale de ordin profesional. Revii la sentimente mai bune, datorită unei întâlniri plăcute.
Vărsător:

Miercuri, 17 aprilie 2013, te poţi gândi tot mai serios la studii sau cursuri de specializare. E necesar să faci o investiţie într-un cadou pentru jumătatea ta.
Peşti:

Astăzi, 17 aprilie 2013, ţi se demonstrează că, dacă te gândeşti doar la ce nu ai, ţi se ia şi din ceea ce ai! Rişti să-ţi consumi toată energia îndreptând întreaga atenţie în exterior.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 16 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 16 aprilie 2013
Berbec:

Marţi, 16 aprilie 2013, s-ar putea să fii neplăcut impresionat de anumite gesturi sau reacţii. Este o zi potrivită pentru odihnă, relaxare, îngrijire personală.
Taur:

Astăzi, 16 aprilie 2013, te frămânţi în legătură cu serviciul, cu cariera. Chiar dacă cineva drag nu răspunde aşteptărilor tale, dă-i spaţiu şi acceptă-l fără să-l judeci.
Gemeni:

Marţi, 16 aprilie 2013, iubirea este energia care pune universul în mişcare. În curând vei vedea foarte clar care este calea de urmat.
Rac:

Astăzi, 16 aprilie 2013, eşti prins într-o situaţie duală, în care ai de ales. Fii deschis la orice informaţie primită şi renunţă la dorinţa de a înţelege totul.
Leu:

Marţi, 16 aprilie 2013, eşti în căutarea unei direcţii, a unei traiectorii. Astăzi scoate-ţi din minte banii, strategiile de câştig sau investiţiile.
Fecioară:

Astăzi, 16 aprilie 2013, nu ai încredere în tine, în ceea ce eşti şi ştii să faci. Doar relaxează-te şi lasă lucrurile în voia lor.
Balanţă:

Marţi, 16 aprilie 2013, se poate face lumină în relaţii, îţi poţi asuma nişte greşeli. Contextul astral al acestei zile te îndeamnă la prudenţă, cumpătare şi odihnă.
Scorpion:

Astăzi, 16 aprilie 2013, evită să te plângi că nu ai suficientă putere, mai ales dacă vrei să urneşti ceva din viaţa altora. Contextul astral de astăzi îţi stimulează intuiţia, imaginaţia.
Săgetător:

Marţi, 16 aprilie 2013, e nevoie să îndrepţi nişte decizii din trecut. Iertarea şi compasiunea pot face minuni astăzi, atât în viaţa ta cât şi în vieţile altora.
Capricorn:

Astăzi, 16 aprilie 2013, familia ar putea să fie calul tău de bătaie. Contextul astral de astăzi aduce confuzie, irascibilitate.
Vărsător:

Marţi, 16 aprilie 2013, devii aproape utopic în aspiraţiile, ideile şi planurile tale. S-ar putea ca cineva apropiat să-ţi ceară bani cu împrumut.
Peşti:

Astăzi, 16 aprilie 2013, ţi se pot anula nişte drepturi, ţi se pot cere bani înapoi. Evită deciziile importante şi încearcă să iei lucrurile aşa cum sunt.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 15 aprilie 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 15 aprilie 2013
Berbec:

Luni, 15 aprilie 2013, poţi să capeţi un nivel superior de înţelegere a lucrurilor. Nu forţa pe nimeni să facă ceva ce nu vrea cu adevărat!
Taur:

Astăzi, 15 aprilie 2013, e bine să-i laşi pe ceilalţi să-ţi facă daruri. Reuşeşti să-i impresionezi uşor pe ceilalţi, te faci ascultat.
Gemeni:

Luni, 15 aprilie 2013, poţi avea revelaţii în legătură cu oameni deosebiţi. Te mişti de colo colo, ieşi în aer, mergi la petreceri etc.
Rac:

Astăzi, 15 aprilie 2013, dacă ceri ascultare, învaţă să asculţi! Ai putea să porţi discuţii interesante pe teme spirituale, psihologice sau religioase.
Leu:

Luni, 15 aprilie 2013, ai ocazia să faci o demonstraţie de înţelepciune. În cazul tău, se impune o atenţionare dacă pleci la drum.
Fecioară:

Astăzi, 15 aprilie 2013, poţi avea parte de favoruri, daruri, beneficii de pe urma familiei. Nu încerca să-ţi impui gusturile tale şi celorlalţi cu forţa.
Balanţă:

Luni, 15 aprilie 2013, poţi cădea la pace cu cineva apropiat. Poziţia şi principiile tale se clătină, aşa că eşti pus în situaţia de a da înapoi.
Scorpion:

Astăzi, 15 aprilie 2013, evită să te cerţi cu partenerul de viaţă sau cu copiii din cauza anturajului. Se creează acum o legătură specială cu familia.
Săgetător:

Luni, 15 aprilie 2013, e bine să nu te mai ascunzi în spatele scuzelor şi al compromisurilor. Dacă te dai peste cap să impresionezi, e posibil să-ţi pară pe urmă tot ţie rău.
Capricorn:

Astăzi, 15 aprilie 2013, e bine să-ţi reformulezi nişte principii de viaţă care se dovedesc acum greşite. Familia este cea care te susţine şi te sponsorizează.
Vărsător:

Luni, 15 aprilie 2013, comunicarea este eficientă, sinceră, bine intenţionată. Partea mai puţin plăcută e că ai de furcă cu prejudecăţile şi ideile rigide ale celorlalţi.
Peşti:

Astăzi, 15 aprilie 2013, poţi face un pas important spre vocaţia ta. Atitudinea plină de compasiune îţi poate lua nişte poveri de pe suflet!