Horoscop Urania zilnic: miercuri, 23 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 23 ianuarie 2013




Berbec:

Miercuri, 23 ianuarie 2013, ai cel mai mare spirit de iniţiativă şi cele mai mari şanse să ieşi în faţă. Renunţi la un proiect pentru a te concentra asupra altuia.




Taur:

Astăzi, 23 ianuarie 2013, începe o perioadă de aşteptare, în care va trebui să accepţi tot ceea ce vine în viaţa ta. Răsturnările de situaţie şi surprizele nu pot fi evitate decât temporar.




Gemeni:

Miercuri, 23 ianuarie 2013, pot apărea oameni care să pună o vorbă pentru tine sau să te sprijine. Ziua poate fi de bun augur, mai ales dacă eşti deschis la nou.




Rac:

Astăzi, 23 ianuarie 2013, e posibil ca paşii tăi să fie îndrumaţi spre o carieră. Fii deschis la nou, însă evită deciziile pripite.




Leu:

Miercuri, 23 ianuarie 2013, eşti preocupat de bani, mai degrabă de cheltuirea lor. Noi culoare care se deschid, precum şi dorinţa de a aduce ceva nou în viaţa ta.




Fecioară:

Astăzi, 23 ianuarie 2013, capacitatea de exprimare este la nivel înalt. Horoscopul de astăzi anunţă un nou început la locul de muncă.




Balanţă:

Miercuri, 23 ianuarie 2013, vor răsări oameni peste oameni în calea ta. E posibil să primeşti o propunere nonconformistă.




Scorpion:

Astăzi, 23 ianuarie 2013, începe o perioadă bună pentru vindecarea fizică. Unii nativi se pot hotărî brusc să provoace schimbări în familie.




Săgetător:

Miercuri, 23 ianuarie 2013, ai parte de surprize în ceea ce priveşte banii proveniţi din munca proprie. Dorinţa de libertate te poate îndemna să te implici într-un proiect nou.




Capricorn:

Astăzi, 23 ianuarie 2013, gândeşti mai limpede decât niciodată. E posibil să apară un nou mijloc de câştig sau un nou culoar de afirmare.




Vărsător:

Miercuri, 23 ianuarie 2013, e posibil să iasă la suprafaţă nişte secrete bine ascunse. Astăzi, eşti gata să iei în calcul noi idei, noi drumuri, noi cunoştinţe.




Peşti:

Astăzi, 23 ianuarie 2013, fii atent la propuneri şi nu rata imensele oportunităţi care îţi apar în cale. Este o zi a analizei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS