Horoscop Urania, 8 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - sâmbătă, 8 septembrie 2012




Berbec:

Unele greşeli făcute la final de august se cer a fi corectate. Fii gata să întâlneşti oameni noi şi să-ţi faci noi cunoştinţe.




Taur:

Ziua de astăzi vine să-ţi limpezească situaţia în care te afli din punct de vedere sentimental. Adaptează-te din mers la tot ce apare şi primeşte totul cu mintea deschisă.




Gemeni:

Astăzi vei reflecta mai atent la priorităţile tale. Fii atent la oamenii care-ţi ies astăzi în cale şi la mesajele care ajung la tine.




Rac:

O zi importantă pentru relaţiile din viaţa ta. S-ar putea ca un cadou sau un câştig facilitat de alţii, să te ia prin surprindere.




Leu:

Astăzi se pot relua discuţii pe marginea unui contract. E posibil să primeşti o invitaţie sau să ţi se facă o propunere tentantă.




Fecioară:

Probabil că astăzi vei avea nişte revelaţii, care te vor ajuta să-ţi asumi un nou început. E posibil să te alegi cu surprize foarte frumoase.




Balanţă:

Este posibil ca astăzi să te simţi ceva mai devitalizat. Îţi doreşti armonie şi o vei putea readuce în viaţa ta.




Scorpion:

S-ar putea ca astăzi să-ţi schimbi atitudinea faţă de prieteni. E posibil ca un drum nou profesional să se deschidă în faţa ta.




Săgetător:

Este o zi preţioasă, care poate aduce revelaţii. Atenţia se mută asupra relaţiilor cu cei din jur, comunicării, schimbului de informaţii.




Capricorn:

Nu este exclus ca astăzi să te gândeşti serios la o reorientare profesională. Acum poţi face primii paşi în direcţia care te inspiră.




Vărsător:

Astăzi poţi clarifica nişte termeni de colaborare. Este o zi excelentă pentru a găsi mijlocul potrivit prin care să transmiţi un mesaj oamenilor.




Peşti:

Te apropii de încheierea unui capitol destul de dificil din viaţa ta (o relaţie conjugală sau partenerială). Vei avea parte de revelaţii valoroase şi idei ingenioase.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS