Horoscop Urania, august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna august 2012




Berbec:

Berbecii trebuie să se întoarcă la rezolvarea problemelor concrete. Se reactualizează anumite situaţii ce implică iubirea, copiii, divertismentul, jocurile şi speculaţiile.




Taur:

Viaţa profesională devorează energiile Taurilor în prima jumătate a lunii august. De menţionat că ultimele 5 zile ale lunii reeditează aspecte contractuale sau conversaţionale despre familie, bunuri, investiţii şi proprietăţi.




Gemeni:

În prima jumătate a lunii august, Gemenii se pot considera oficial în vacanţă. În ultimele 5 zile ale lunii se reeditează situaţii ce ţin de acte, contracte, înţelegeri, drumuri, comunicare, publicistică.




Rac:

Prima jumătate a lunii august îi găseşte pe Raci preocupaţi de familie, de casă şi de condiţiile de locuit. Ultimele 5 zile ale lunii îţi pot aduce banii sau, după caz, cheltuielile care s-au arătat la orizont încă de la jumătatea lunii iulie.




Leu:

Căile comunicării sunt încurcate pentru Lei în prima jumătate a lunii august. În ultimele 5 zile din august, se răstoarnă în favoarea ta unele situaţii care la jumătatea lunii iulie păreau compromise.




Fecioară:

Pe Fecioare le aşteaptă o primă jumătate a lunii august în care ar trebui să manifeste o prudenţă maximă în tot ceea ce ţine de bani şi de investiţii. În ultimele 5 zile ale lunii accepţi mai uşor situaţii pe care pe la jumătatea lui iulie îţi “stăteau în gât”.




Balanţă:

E o perioadă bună pentru ca Balanţele să se autoanalizeze şi să caute în interiorul lor minusurile pe care cu generozitate le reproşează celorlalţi. Ultimele 5 zile din august te provoacă să duci la capăt ceva ce ai început la jumătatea lui iulie, acţiuni ce vizează prietenii, planurile de viitor şi statutul în cadrul unui grup.




Scorpion:

Nativii acestei zodii pot fi căutaţi, li se poate cere sfatul, dar şi ei pot conta pe ceilalţi. Ultimele 5 zile ale lunii te pot impune în ochii celorlalţi prin şansa de a-ţi demonstra valoarea cu fapte pe care nu le-ai terminat la jumătatea lunii iulie.




Săgetător:

Pe Săgetători îi interesează acum mai mult ce crede lumea, ce le place celorlalţi, lăsându-se pe ei pe ultimul loc. Eşti şi mai norocos, aşa că ai parte de culoare favorabile care să te propulseze social şi profesional.




Capricorn:

Pentru Capricorni, încep o serie de frământări legate de carieră. Ultimele 5 zile ale lunii îţi pot aduce acele beneficii indirecte aşteptate de care nu ai putut să te bucuri din plin pe la jumătatea lunii iulie.




Vărsător:

Vărsătorul are două săptămâni la dispoziţie să-şi facă ordine în cap. În ultimele 5 zile ale lunii, poţi definitiva planuri în doi pe care nu ai reuşit să le duci la bun sfârşit la jumătatea lunii iulie.




Peşti:

Pentru Peşti luna august bate gongul scadenţelor. Ultimele 5 zile din august sunt mai paşnice, condiţiile de colaborare profesională se îndulcesc şi devin mai clare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS