Horoscopul zilei de azi, 4 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 4 iulie 2011


Berbec
Urmează o zi critică, dominată în general de conflicte şi chiar agresiuni cu urmări grave şi imediate. Pe plan profesional este posibilă chiar o confruntare din care să nu ieşiţi învingător dacă nu încercaţi să ponderaţi situaţia.


Taur
Partenerul continuă să nu deţină rolul de liant al cuplului, ci pe cel de destabilizator al relaţiei. Este unul dintre motivele care contribuie din plin la a vă determina să luaţi o decizie în această privinţă. Încercaţi să vă desprindeţi pentru a nu mai depinde de spusele şi acţiunile sale.


Gemeni
Pe lângă faptul că dispuneţi de o vitalitate deosebită, azi înregistraţi şi cele mai mari succese, făcând abstracţie totodată de energia cheltuită în cantitate cam mare. Pe plan sentimental vedeţi totul în negru, cu pesimismul care vă şi caracterizează.


Rac
A sosit momentul în care să culegeţi roadele unei munci asidue, dar nu inutile. Beneficiaţi de un climat foarte bun pentru desfăşurarea activităţii dumneavoastră profesionale, dar şi pentru transpunerea în realitate a unor proiecte la care vă gândiţi de ceva vreme.


Leu
Încă din prima zi a acestei săptămâni, încrederea dumneavoastră în propriile forţe creşte simţitor, ceea ce contribuie din plin la schimbarea atitudinii dvs atât faţă de colegi cât şi faţă de partener. Azi veţi avea parte de întâlniri benefice şi demersuri ce se dovedesc cu adevărat fructuoase.


Fecioară
Realizaţi o performanţă neaşteptată, fie pe plan profesional, fie pe cel sentimental, şi înregistraţi o o reuşită ce va ajuta să vedeţi lucrurile cu alţi ochi, dar şi cu mai multă încredere în forţele proprii. Rămâneţi sub autoritatea unui partener cu care aveţi tot interesul să colaboraţi.


Balanţă
De astă dată nu mai puteţi spune că sunteţi stăpân pe situaţie, iar această stare de nesiguranţă şi incertitudine va persista încă multă vreme, ea răsfrângându-se asupra activităţii dvs. profesionale. Nu este momentul să vă implicaţi în realizarea vreunui proiect sau în luarea vreunei decizii importante.


Scorpion
Nu mai aveţi motive să amânaţi luarea unei decizii importante pe plan sentimental, unde a sosit momentul să rupeţi o relaţie existentă care nu va aduce satisfacţiile dorite. Dedicaţi-vă noului şi acceptaţi schimbările, binevenite dealtfel şi pe plan profesional.


Săgetător
Confruntat fiind cu o problemă sentimentală, este cazul să o priviţi cu seriozitate şi să vă implicaţi în rezolvarea ei. Sunteţi pus în situaţia de a oferi ajutor unui prieten aflat în impas. Pe plan profesional, vi se oferă ocazia de a le demonstra superiorilor că sunteţi un pion de bază al echipei.


Capricorn
Lucrul în echipă se dovedeşte încă o dată foarte important pentru dumneavoastră, iar pe plan sentimental intenţionaţi să stabilizaţi o relaţie deja existentă. Veţi face unele cheltuieli sau vă veţi angaja financiar în realizarea unui proiect.


Vărsător
Pentru a depăşi o nouă perioadă în care abundă problemele, aveţi nevoie de foarte multă obiectivitate. Încercaţi să fiţi mai temperat pentru a nu avea parte de consecinţe dintre cele mai neplăcute ca urmare a reacţiilor dvs. impulsive. Nu uitaţi: când doi se ceartă, al treilea câştigă!


Peşti
Celălalt vă provoacă la luarea unei decizii în ceea ce priveşte oficializarea unei legături sentimentale. Pe de altă parte, mizaţi pe şansa pentru a obţine o mărire de salariu sau pentru a rezolva o problemă cu care v-aţi familiarizat deja pe plan profesional.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS