Mesajele runelor în noua etalare dedicată lunii septembrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată lunii septembrie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii vor primi vești extraordinare în luna septembrie 2023. Este posibil să fie surprinși cu daruri inedite sau sume de bani considerabile. Cu alte cuvinte, luna septembrie vine la ei cu cadouri neașteptate sau sume semnificative de bani. Prin urmare, nativii(ele) din zodia Berbec nu au motive de nemulțumire, anunţă horoscopul runelor pentru luna septembrie 2023.


Taur:

Taurii vor avea un succes remarcabil în luna septembrie 2023. Vor experimenta o creștere semnificativă în viața lor. Pentru aceștia, este o lună extrem de benefică, în care lucrurile se îndreaptă exact în direcția dorită, în concordanță cu acțiunile lor din primele opt luni.


Gemeni:

Gemenii se bucură de o lună plină de protecție. În septembrie, se vor simți în deplină siguranță. Energia cosmică îi va proteja de influențele malefice din Univers, precum și de ochii răutăcioși, vorbele rele și de așa-zișii prieteni(e) care nu le doresc binele.






Rac:

Racii trebuie să fie pregătiți pentru o serie de schimbări majore pe parcursul lunii septembrie, poate chiar începând cu prima zi a lunii. Aceste transformări sunt întotdeauna pozitive și vin să ne inspire pentru viitor.


Leu:

Leii se confruntă cu o lună în care pot fi tentați să intre într-o mică confruntare. Sunt cunoscuți pentru spiritul lor curajos și hotărât. Cu toate acestea, runa le amintește că menținându-și calmul și păstrându-și echilibrul, nu au motive de îngrijorare. Acea potențială confruntare poate fi evitată, nu este obligatoriu să o susțină.


Fecioară:

Fecioarele sunt sfătuite în luna septembrie, luna lor, să lase în urmă toate preocupările legate de trecut. Cu alte cuvinte, să lase necazurile în spate și să se pregătească pentru o lună extrem de promițătoare, mult mai bună decât august 2023.






Balanţă:

Balanțele se bucură de simbolul dragostei, mai ales cei(le) care nu au o relație sau sunt singuri(e). Descoperă o nouă dragoste pasionantă. Pentru Balanțele deja cuplate, este momentul să-și reînnoiască jurămintele, iar iubirea lor este în plină ascensiune, anunţă horoscopul runelor pentru luna septembrie 2023.


Scorpion:

Scorpionii au o lună cu avertismente. Este momentul să abordeze problemele într-un mod diferit. Cu alte cuvinte, să schimbe tactica. În locurile în care au fost prea indulgenți și iertători, ar trebui să fie mai rezervați.


Săgetător:

Săgetătorul se înconjoară de mister și necunoscut. Devine mai puțin comunicativ și se învăluie într-o aură de enigmă. Sfatul este să accepte excentricitățile și dorințele acestui nativ de foc.






Capricorn:

Capricornii au o lună în care, în cele din urmă, pot găsi răspunsul sau soluția la problema care îi preocupă. În luna septembrie, cei(le) hărăziți(te) au șansa și posibilitatea unică de a avea o discuție sinceră cu ceilalți(lelalte) membri(e) ai(le) familiei. Dacă au existat neînțelegeri, acestea pot fi rezolvate printr-un dialog deschis cu toată lumea, nu individual!


Vărsător:

Vărsătorii sunt binecuvântați cu runa Wunjo, cea mai favorabilă. Vor avea succes în toate planurile.


Peşti:

În ceea ce îi privește pe Pești, sunt încurajați să-și facă bagajele. Au o lună plină de călătorii, plimbări și deplasări, anunţă horoscopul runelor pentru luna septembrie 2023.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS