Etalarea şi interpretarea runelor, 18-24 septembrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 18-24 septembrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii ar trebui să rămână acasă, deoarece se apropie o schimbare deosebit de semnificativă în viețile lor. Această transformare nu se va petrece la serviciu ori în exterior, ci în mediul lor familiar.


Taur:

Taurii vor descoperi la începutul săptămânii un adevăr de o importanță covârșitoare, care ar putea să le marcheze ori să le schimbe cursul vieții. Această perioadă aduce un moment de conștientizare profundă, iar adevărul va fi în concordanță cu propriile lor fapte.


Gemeni:

Gemenii sunt hotărâți să facă o schimbare majoră, fie în locuință, fie la serviciu. Vor acționa în mod pozitiv pentru a rezolva o problemă care îi preocupă, iar direcția pe care o aleg depinde de ei.






Rac:

Racii au parte de câștiguri în toate planurile. Există multe aspecte pozitive în viața lor în această perioadă, așa că este momentul să se bucure de tot ce le oferă viața.


Leu:

Leii trebuie să fie atenți și prudenți, deoarece se află pe un strat de gheață foarte subțire. Sfatul runei este să ia măsuri de precauție pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.


Fecioară:

Fecioarele au o săptămână în care trebuie să își mobilizeze toate resursele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu. Cu inteligență și răbdare, pot lua cele mai bune decizii după o analiză atentă.






Balanţă:

Balanțele sunt într-o stare de fericire, mai ales cele tinere și cele care nu au copii. Semnificația acestei perioade este legată de prosperitate, iar visurile lor se vor împlini în curând.


Scorpion:

Scorpionii primesc un avertisment și li se sugerează să abordeze problemele într-un mod diferit, să schimbe tactica. Această schimbare nu este complicată și ei știu cum să o facă.


Săgetător:

Săgetătorul primește un sfat important: să lase în urmă toate problemele și grijile legate de trecut. Săptămâna va fi mult mai bună după perioadele confuze și încurcăturile anterioare.






Capricorn:

Capricornii sunt sub protecție divină și vor fi în siguranță. Runa îi protejează de forțele malefice și totul va decurge bine în viața lor.


Vărsător:

Vărsătorii primesc o veste extraordinară: vor avea un avans semnificativ și vor face un salt calitativ rapid în viața lor. Vor ajunge în frunte sau vor câștiga o medalie de aur în ceea ce își propun.


Peşti:

Peștii primesc un mesaj dublu: să se relaxeze și să nu își facă griji pentru cineva apropiat, deoarece acea persoană se bucură de o sănătate excelentă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS