Avertizări pentru zilele de 18 şi 19 septembrie 2023!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Avertizări pentru zilele de 18 şi 19 septembrie 2023, când Soarele va fi în opoziţie cu Neptun!

Soarele în opoziție cu Neptun poate crea un teren propice pentru confuzie și posibile înșelăciuni, ceea ce poate duce la sentimente de nesiguranță și descurajare. Cu toate acestea, în loc să intri în conflicte determinate de ego, poți alege să te retragi într-un loc sigur.

Orice problemă, fie ea și complexă, poate fi rezolvată prin soluții bine gândite și bine puse la punct.

E un interval de timp care necesită atenție sporită din partea oamenilor. Riscul asociat consumului de băuturi alcoo#ice sau a altor substan#e este în creștere.

Prin urmare, este prudent să ne distanțăm de aceste tentații și să ne menținem echilibrul interior. Nu trebuie să permitem supărărilor să ne copleșească sau să cedăm furiei impulsiv.






În această perioadă, este important să renunțăm la generozitatea excesivă în manifestările noastre. Acțiunile noastre în diverse domenii trebuie să fie motivate de logică și planificare, cu toate aspectele corect înregistrate în documente, pentru a evita situațiile neplăcute. Nu trebuie să ne lăsăm dezamăgiți, fie de prieteni, fie de colaboratori.

Sunt zile în care trebuie să punem accent pe raționalitate, claritate și să nu lăsăm sentimentele să ne influențeze deciziile.

Această perioadă cere atenție și clarificări, în special în ceea ce privește documentele și acordurile financiare. Nu ar trebui să acordăm împrumuturi de bani fără documentație adecvată.






În călătorii, este important ca oamenii să fie bine odihniți, calmi și să conducă cu prudență. Trebuie să ținem cont și de condițiile meteorologice și de influențele astrale. Dacă un șofer trebuie să se odihnească, ar trebui să facă acest lucru. De asemenea, călătoriile pe apă trebuie monitorizate cu atenție.

Atenție sporită este necesară în zonele cu ploi abundente sau în situații legate de apă.

Acasă, trebuie să verificăm instalațiile de apă și să ne asigurăm că totul funcționează în mod normal.

Asigurați-vă că apa pe care o consumați este de calitate și nu exagerați cu consumul de lichide. Substanțele ar trebui utilizate doar conform recomandărilor medi#ale, iar instrucțiunile de pe rețeta medi#ală trebuie verificate cu atenție.






Nu depuneți eforturi excesive în această perioadă astrală.

Orice sacrificii depuse s-ar putea să nu fie înțelese de către alții, așa că este mai bine să ne păstrăm realizările pentru noi înșine și să nu așteptăm recunoaștere din partea altora. Ar trebui să ne ferim de dezamăgiri și să fim vigilenți în fața posibilelor înșelătorii. Nu este o perioadă favorabilă să acordăm încredere unei persoane necunoscute, deoarece aparențele pot fi înșelătoare.

Mai mult de atât, este important să ne păstrăm controlul asupra propriilor acțiuni și să fim hotărâți, deoarece în acest context astral, oamenii pot fi ușor influențați de cei mai agresivi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS