Etalarea şi interpretarea runelor, 21-27 august 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 21-27 august 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să-și adune resursele pentru a-și consolida poziția în cadrul familiei, comunității și la serviciu. Prin aceste eforturi, vor putea să triumfe.


Taur:

Taurii, dimpotrivă, primesc avertizări cu privire la vești pozitive în viitorul apropiat. Există posibilitatea să primească un cadou-surpriză sau o sumă semnificativă de bani.


Gemeni:

Gemenii sunt înconjurați de o săptămână de protecție amplă. Această influență le conferă o senzație de siguranță și îi apără împotriva influențelor negative din Univers.






Rac:

Racii sunt îndemnați să manifeste puțină răbdare. Practic, li se sugerează să nu forțeze norocul și să aștepte cu răbdare. Pentru cei(le) care sunt capabili(e) să aștepte, se pregătesc surprize plăcute.


Leu:

Leii au șansa să găsească soluții la problemele care îi preocupă. Cu condiția să poarte discuții sincere cu membrii(ele) familiei, pot mobiliza sprijinul necesar pentru rezolvarea problemelor.


Fecioară:

Fecioarele sunt pregătite să înceapă o nouă etapă în viață, cu aspecte pozitive în planurile fizic, mental, financiar și sentimental. Această perioadă se anunță binecuvântată pentru ele.






Balanţă:

Balanțele se confruntă cu o perioadă care nu este neapărat favorabilă. Se află pe o linie fragilă, iar atenția este necesară în luarea deciziilor financiare, în comunicarea cu alții(tele) și în gestionarea conversațiilor.


Scorpion:

Scorpionii au o săptămână semnificativă în ceea ce privește creșterea și abundența. În curând, visurile lor se vor împlini, aducându-le o săptămână fericită sub toate aspectele.


Săgetător:

Săgetătorii sunt avertizați că vor trebui să se confrunte cu o mică provocare. Totuși, runa indică că nu ar trebui să își facă griji, deoarece ei vor fi cei care vor ieși învingători.






Capricorn:

Capricornii emană o aură de mister. Par să nu fie înclinați să împărtășească gândurile și preocupările lor cu ceilalți(lelalte). Este bine să fie lăsați în pace pentru a-și clarifica sentimentele.


Vărsător:

Vărsătorii nu trec prin cea mai bună săptămână în viitorul apropiat. Aceștia vor avea nevoie de putere, curaj și rezistență pentru a depăși provocările ce apar. Se anunță o săptămână complicată, cu aspecte mai puțin plăcute.


Peşti:

Peștii se bucură de prosperitate în toate planurile. Runa Wunjo le aduce beneficii incontestabile, oferindu-le succes în toate planurile vieții.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS