Etalarea şi interpretarea runelor, 28 august - 3 septembrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 28 august - 3 septembrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii încep săptămâna cu o doză puternică de energie și ambiție, pregătiți să facă față unei provocări sau dispute mai intense. Evitați agitația inutilă și păstrați liniștea interioară, deoarece situațiile vor găsi rezolvarea potrivită atunci când rămânem calmi(e).


Taur:

Taurii sunt anunțați că este timpul să își facă bagajele. Configurația astrală anunță o călătorie în viitorul apropiat. Această călătorie poate varia ca durată, poate fi scurtă sau poate dura mai mult. În cuvinte simple, pregătiți-vă și faceți bagajele.


Gemeni:

Gemenii primesc o veste deosebită după o perioadă în care nu au avut astfel de experiențe mari. Pentru voi, săptămâna viitoare aduce în prim-plan runa Wunjo, semn că vă puteți bucura în liniște. Deși această viziune nu a mai apărut în gândurile voastre de mult timp, acum pare că a sosit momentul să vă conectați cu energia sa în zodia voastră.






Rac:

Racii sunt în contact cu un mesaj cu mai multe înțelesuri. În primul rând, vă sfătuiește să lăsați relaxarea să vă cuprindă. Starea de relaxare va apărea odată ce veți înlătura gândurile neplăcute legate de sănătatea unei persoane dragi. Runa vă dezvăluie că acea persoană se bucură acum de o stare de sănătate excelentă.


Leu:

Leii sunt avertizați că au acum pregătirea necesară, în urma experiențelor anterioare, pentru a începe o nouă etapă în viață, o formă de regenerare care implică atât aspectele fizice, cât și cele mentale. Perioada următoare aduce surprize de lungă durată. Această zodie va ține minte pentru mult timp ceea ce urmează.


Fecioară:

Fecioarele au oportunitatea să descopere soluții sau rezolvări pentru problemele care le preocupă, dar cu condiția să inițieze o discuție deschisă cu ceilalți(lelalte) membri(e) ai(le) familiei.






Balanţă:

Balanțele primesc un semn favorabil din partea runei. Următoarea săptămână este sub protecția lor. Această zodie va simți că este într-un mediu sigur, scutită de influențele negative ale Universului.


Scorpion:

Scorpionul primește o veste interesantă. Runa sugerează că va trebui să aibă răbdare și să nu încerce să forțeze evenimentele cu mâna norocului. Momentul surprizelor plăcute aparține celor care știu să aștepte și să își urmeze cursul firesc. Faptele rapide nu vor aduce beneficii.


Săgetător:

Săgetătorii intră într-o săptămână în care vor naviga cu atenție pe o linie subțire, iar prudența va fi cheia în tot ceea ce vor face sau vor spune. Gestionarea bugetului va necesita o abordare foarte chibzuită.






Capricorn:

Pentru nativii(ele) Capricorn, semnul runei indică necesitatea de a rămâne în așteptare pentru o schimbare extrem de semnificativă în sfera locuinței lor, care se poate produce într-un timp foarte scurt. În același timp, Vărsătorii primesc un semnal puternic din partea runelor, indicând un impuls pe care trebuie să îl folosească în mod eficient.


Vărsător:

Pentru cei(le) născuți(te) sub semnul Vărsătorului, runa transmite un puternic imbold. Această semnificație aduce cu sine un mesaj clar: este momentul ca acești(ste) indivizi(de) să-și mobilizeze toate resursele și energiile pentru a-și întări poziția în cadrul familiei, în comunitate și, de asemenea, la locul de muncă.


Peşti:

Peștii se află într-o etapă în care primesc o avalanșă de mesaje. Ar fi bine să primească cu deschidere toate aceste mesaje ce le parvin.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS