Horoscop special. Ultima săptămână cu Venus retrogradă în Leu 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop special: Ultima săptămână cu Venus retrogradă în Leu 2023

Taur:

Venus, guvernatoarea voastră, este în centrul atenției, iar orice se întâmplă cu planeta iubirii pare să aibă o legătură incontestabilă cu tine. Înțelegem sentimentul dacă simți că întreaga ta viață pare să meargă în sens invers în acest moment.

În această lumină, retrogradul actual aduce la suprafață conflicte nerezolvate care încă mai planează în adâncul sferei tale casnice și familiale. Asta te împinge să îți întărești sentimentul de apartenență prin cultivarea iubirii, onestității și implicării personale.


S-ar putea să nu te înțelegi perfect cu toți(ate) din cercul tău de prieteni(e) și asta nu e o problemă, ci o oportunitate. Acest retrograd te încurajează să rezolvi orice te deranjează și să înveți că poți găsi dragostea chiar și în mijlocul dramelor, ajutându-te să-ți regăsești echilibrul interior.






Leu:

Nu e de mirare că această vară a fost deja destul de solicitantă pentru tine. Trebuie să începi să ridici întrebări cu privire la identitatea și încrederea ta. În ciuda strălucirii și curajului caracteristice semnului tău zodiacal, uneori permiți respingerilor să îți afecteze negativ stima de sine și să acorzi prea multă importanță opiniei altora despre tine.


Acest retrograd te încurajează să abordezi cu hotărâre problemele legate de stima de sine care au afectat judecata ta și care au limitat capacitatea ta de a construi conexiuni sănătoase și semnificative cu ceilalți(lelalte).


Aceste probleme legate de încrederea în sine sunt adesea în spatele multor dificultăți pe care le-ai întâmpinat în diverse aspecte ale vieții tale. În acest timp al retrogradului, crește-ți iubirea pentru propria persoană și învață să îți pui egoul în umbră.






Scorpion:

Simți că nu mai ești satisfăcut(ă) de locul de muncă? Poate că te-ai întrebat dacă ești pe calea profesională corectă și ai acordat prea multă atenție recunoașterii pentru eforturile tale.


Dacă ești un Scorpion sau ai Scorpionul în ascendent, retrogradul viitor al planetei Venus va reașeza valorile tale în ceea ce privește cariera, statutul profesional și modul în care te percep ceilalți(lelalte) în lumea profesională.


Dacă ai avut provocări în mediul de muncă, acest retrograd ar putea acționa ca un catalizator binevenit. În același timp, dacă ai acționat într-un mod care nu te onorează, acest retrograd va aduce în evidență ce trebuie să schimbi în abordarea ta. În ambele situații, retrogradul îți va oferi răspunsurile căutate, mai ales dacă simți că proiectele tale profesionale se îndreaptă într-o direcție care nu îți aduce satisfacție.






Vărsător:

Ești pe punctul de a experimenta retrogradarea clasică a lui Venus, cu atât mai mult dacă ești un Vărsător în plină expansiune. Acest tip de retrogradare este cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce în prim-plan problemele relaționale și de a reanima conflictele pe care credeai că le-ai lămurit deja.


Oamenii din viața ta ar putea să te provoace, iar tu vei fi la fel de dornic(ă) să intri în polemici cu ei, în special că Venus este retrogradă în sectorul tău al parteneriatelor, colaboratorilor(arelor), rivalilor(elor) și partenerilor(elor) de viață. Chiar dacă ai tendința de a evita situațiile tensionate sau dramatice, această perioadă îți cere să cauți puncte comune și compromisuri.


Persoanele din jurul tău vor evalua modul în care ai interacționat cu ele, astfel că poți aștepta reîntâlnirea unor vechi iubiri sau prieteni(e) din trecut. Ar putea apărea cereri de scuze și mulțumiri, iar tu ai putea descoperi că cineva păstra în suflet resentimente față de tine. În definitiv, îndrăznim să aducem totul la lumină pentru a găsi soluții, pentru a-ți stabili limitele necesare și pentru a obține închiderea pe care o cauți.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS