Zodiile care mint destul de mult

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile care mint destul de mult

GEMENII. Gemenii nu percep faptul că nu-și amintesc adevărul drept o minciună. Ei recurg la minciuni deoarece consideră că adevărul este un concept fluid, negociabil și neclar. Amintirea faptelor și evenimentelor este percepută de ei în aceeași măsură ca o halucinație absolută.

Relația Gemenilor cu onestitatea este una fluctuantă. Aceasta depinde în totalitate de starea lor de spirit și de lucrurile pe care doresc să le ascundă.

Gemenii se numără printre nativii(ele) care se descurcă de minune în orice situație. Pentru ei(le), nimic nu este prea dificil. Reușesc mereu să găsească o modalitate de a se impune.

SCORPIONII. Scorpionii au o înțelegere profundă a puterii secretelor, iar pentru ei, jocul de putere implică adesea minciuna prin omisiune. Cunoscuți pentru talentul lor în arta omisiunii, Scorpionii folosesc atât minciunile altora, cât și propriile lor minciuni ca pe o armă prețioasă.






Reținerea lor de a spune adevărul și dificultatea de a discuta despre intimitate sunt adesea simptome ale lipsei de încredere în ceilalți(lelalte) și/sau în ei înșiși.

Scorpionii sunt adesea plini de suspiciune și au temerea că toată lumea încearcă să-i învingă ori să-i depășească. Din acest motiv, recurg adesea la minciună în încercarea de a-și domina adversarii(ele), inamicii(ele), copiii(lele), iubiții(tele) sau angajații(tele).






Cu abilități remarcabile în manipularea psihologică, când sunt prinși într-o minciună, Scorpionii reușesc să pună sub semnul întrebării țesătura realității celor care îi acuză, făcând ca conceptul de adevăr să fie pus în dubiu. Aceștia au un talent de a se dezvolta în umbră.

Ca stăpâni ai jocului, Scorpionii sunt rar învinși sau descoperiți.


CAPRICORNII. Capricornii pot folosi minciuna în interesul lor personal, mai ales în contextul afacerilor. Nu mint din plăcere, totul se rezumă la obținerea avantajului financiar. Ei rostesc neadevăruri doar pentru a progresa, a juca jocul și a câștiga bani. Capricornii nu ezită să treacă peste orice obstacol atunci când își doresc să obțină ceva cu orice preț. Nativii acestei zodii aspiră să fie mereu în centrul atenției și să aibă lumea la picioare ori de câte ori își doresc.






Posesivitatea este una dintre caracteristicile distinctive ale Capricornilor. Pentru ceilalți nativi este destul de ușor să observe schimbările în atitudinea lor și să își dea seama la ce se gândesc.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS