Nu fă aceste lucruri când Venus este retrogradă în Leu!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Nu vrei să faci aceste lucruri când Venus este retrogradă în Leu

Toți(ate) cunoaștem importanța acestui retrograd pentru noi și, cu siguranță, sunteți nedumeriți(te) în privința deciziilor pe care ar trebui să le luați sau nu în această perioadă. Continuați să citiți și veți descoperi lucrurile pe care trebuie să le evitați între 23 iulie și 4 septembrie 2023, pe durata mișcării retrograde a planetei Venus, în zodia Leu.


Nu vă agățați de iubiții(tele) din trecut. Trecutul a dispărut și ceea ce s-a întâmplat nu poate fi schimbat. Trebuie să fi existat motive pentru care nu mai sunteți cu niciunul(a) dintre ei(le), așa că ar trebui să vă concentrați asupra vieții voastre de acum, nu asupra lucrurilor care au fost cândva.


Nu ignorați semnele. Amintiți-vă că Universul vă susține mereu și are grijă de voi, așa că nu ignorați semnele pe care vi le aruncă în cale. Acesta este singurul mod de a vă ghida și de a vă duce acolo unde trebuie să fiți.






Nu renunțați la oamenii importanți. Deși este întotdeauna necesar să renunțați la oamenii care vă îngreunează lucrurile și profită de voi, nu vă îndepărtați de oamenii care înseamnă ceva pentru voi în urma unei lupte insignifiante.


Nu lăsați trecutul să vă conducă. Trecutul, ei bine, este în trecut. Ceea ce înseamnă că nu se poate schimba, motiv pentru care, nu are rost să vă gândiți la lucrurile care au fost, deoarece prezentul este ceea ce are nevoie de atenția voastră constantă. Trăiți-vă viața așa cum este menită să fie trăită.


Nu vă ignorați inima. Inima voastră vă înțelege mai bine ca nimeni altul(a). Lăsați-vă inima să ocupe locul întâi; aveți încredere în ea deoarece vă va aduce fericirea.


Nu vă grăbiți. Există întotdeauna o îngrijorare că nu aveți suficient timp, dar amintiți-vă întotdeauna că Universul are un plan pentru voi și ritmul său este potrivit planului. Nu încercați să grăbiți lucrurile, pentru că astfel ați putea pierde multe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS