Cei mai buni parteneri, în funcție de semnul zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cei mai buni parteneri, în funcție de semnul zodiacal

Leu:

Nu vă lăsați ușor și voi, Leii, vă pregătiți să cuceriți prin gesturi mari de iubire pe care le arătați pretutindeni. Nu renunțați atunci când sunteți provocați și reușiți să vă dedicați complet scopului pe care vi-l propuneți.


Berbec:

Nu o să vedeți niciodată niște nativi(e) Berbec dând înapoi de la orice fel de provocare. Cunoscuți(te) pentru spontaneitate, așteptați să-i(le) vedeți în fața casei voastre cu bilete pentru concert sau o escapadă romantică în toiul săptămânii de lucru.


Pești:

Întotdeauna îndrăgostiți(te), voi, nativii(ele) Pești, sunteți o reală surpriză la începutul acestui top. Cu o privire de liniște asupra vieții, vă arătați sentimentele fără a pune vreo piedică în calea lor. Nu vă temeți de consecințe și reușiți să fiți echilibrați(te) foarte mult timp.






Gemeni:

Dacă vreți să fiți îndrăgostiți(te) în permanență, alegeți un/o nativ(ă) din zodia Gemeni. Dualitatea personalității sale înseamnă că viața alături de el/ea este imprevizibilă. Așteptați-vă la întâlniri lungi, priviri romantice atunci când sunteţi împreună.


Săgetător:

Spontaneitatea este numele jocului pe care voi, nativii(ele) Săgetător, îl preferați. Pregătiți-vă pentru distracție la nesfârșit. Nu sunteți genul care să fie înconjurat de o rutină realizată în fiecare zi. Ideea unei aventuri de durată vă va face să vedeți această relație ca pe o idee de a nu fi ratată.


Scorpion:

Dacă vreți să vă pierdeți controlul, un/o nativ(ă) Scorpion vă poate ajuta în acest sens. Vă va conduce într-o relație de iubire cu adevărat pasională. Nu există ideea unei romanțe de o durată scurtă de timp, acesta(asta) fiind pregătit(ă) să cucerească în adevăratul sens al cuvântului.






Capricorn:

Chiar dacă nu sunt foarte vocali(e) atunci când vine vorba despre sentimentele lor, nativii(ele) Capricorn vor găsi alte forme de a vă demonstra că vă iubesc și vă apreciază. Nu sunt fani ai lucrurilor făcute în grabă, așa că așteptați-vă la o călătorie în reluare, pasională, care vă va face să simțiți ceea ce vă doriți cu adevărat.


Fecioară:

Atunci când sunteți îndrăgostiți(te), veți arăta acest lucru prin mici gesturi de iubire. Veți reține tot ceea ce îi place persoanei iubite și veți face tot posibilul pentru a o mulțumi. Nu veți da înapoi atunci când va veni vremea să predați frâiele relației.


Rac:

Chiar dacă sunteți emoționali(e) și sensibili(e), nu sunteți primii(ele) în ceea ce privește romantismul, dar pe parcurs veți arăta toată pasiunea pe care o dețineți în interior. Veți trăi momente pe care persoana iubită nu le-a bănuit că le puteți realiza.






Balanță:

Dacă dragostea ajunge lejer în viața voastră, subiectul infidelității poate deveni prezent. Odată ce ați luat decizia să rămâneți în aceeași poveste pentru o perioadă lungă de timp, veți descoperi că vă pasionează atât aspectul fizic cât și cel emoțional.


Taur:

Încet, dar sigur, vă mișcați în ceea ce privește relațiile sentimentale. Uneori trebuie scoși(ase) din zona de confort și încurajați(te) să aibă încredere într-un viitor incert. Răsplata este o relație plină de angajament, stabilă, care va împlini orice așteptare.


Vărsător:

Nativii(ele) Vărsător nu sunt cei(le) mai dificili(e) parteneri(e) într-o relație. Este vorba aici doar despre ideea de a fi mai vocali(e) decât ceilalți(lelalte) în ceea ce privește sentimentele lor și acceptarea iubirii. Este nevoie de ceva special pentru a le atrage atenția, dar odată ce o dețin, nu vor ezita să-și arate dragostea.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS