7 iulie 2023. Se deschide portalul mistic 777

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
7 iulie 2023. Se deschide portalul mistic 777

Urmează a 7-a zi, din a 7-a lună a unui an de vibrație 7. Iulie este a șaptea lună din an, este luna din mijlocul verii, este luna din mijlocul anului. Luna iulie poartă magia cifrei 7, iar ziua de 7 iulie vine să accentueze acest portal mistic ce se deschide in mijlocul verii.


Portalul magic 777 – semnificații spirituale

Portalul 777 se va deschide în 7 iulie și este în strânsă legătură cu Superluna Plină din Capricorn care a avut loc în 3 iulie 2023. 777 este un număr angelic, numărul lui Dumnezeu și sincronizare divină. Acest număr este un semn de completitudine și înseamnă că sufletul și spiritul tău sunt aliniate, atât timp cât te concentrezi asupra menținerii unei vieți echilibrate. Numărul 7 reprezintă creșterea psihică, intuiția, spiritualitatea și visele… așa că aceste lucruri vor fi sporite pentru că, anul acesta, se triplează.


Dacă te-ai confruntat cu momente dificile, îngerii vor să continui să mergi înainte. Universul lucrează în favoarea ta. Indiferent dacă ți-ai întâlnit sufletul pereche sau nu ai acest număr înseamnă că partenerul tău ar putea apărea în cel mai neașteptat loc! Dacă sufletul tău pereche te-a respins, nu e nicio problemă… Încă poți urca singur. Să știi că Universul te va onora dacă rupi acum legăturile karmice și îți vei continua călătoria cu credință și dragoste.

Scopul este de a ajunge la conștientizarea faptului că iubirea este cheia către cer și unicitate. Este, de asemenea, un flux de energie și o modalitate de a-ți experimenta viața pe Pământ. Putem fie să învățăm să ne trezim în această perioadă de viață, fie să rămânem blocați.


Este timpul să renunți la ceea ce nu este aliniat și să ai încredere în proces. Trebuie să ne eliberăm de ciclurile toxice ale relațiilor și să echilibrăm iubirea, pacea și seninătatea. Fii atent la visele de noapte pentru că vor dezvălui mesaje divine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS