Zodiac chinezesc săptămânal, 19-25 iunie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 19-25 iunie 2023

Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

La început de săptămână, cei(le) din zodia Șobolan vor fi în căutare de răspunsuri, pentru rezolvarea unor situații de la serviciu. Este bine să îți păstrezi calmul și să administrezi mai bine emoțiile puternice. În plan sentimental, unii(ele) nativi(e) pot crede că nu au noroc în dragoste.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Cei(le) din zodia Bivol vor avea mult de lucru în această săptămână și se vor simți depășiți(te) de situație. Este bine să îți organizezi timpul într-un mod mai eficient și să nu mai amâni sarcinile pe care le consideri mai puțin importante. În plan financiar, pot să apară cheltuieli neprevăzute, care vor afecta bugetul lunii iunie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Săptămâna este una favorabilă pentru cei(le) din zodia Tigru. Pare că seria ghinioanelor s-a cam terminat și încep să apară și realizările. Este bine să fii prudent(ă) și să nu te bucuri până nu ești sigur(ă) de rezultat.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Nativii(ele) zodiei Iepure au foarte multe lucruri de rezolvat, în această săptămână din iunie. Este bine să te sfătuiești cu partenerul(a) de viață, atunci când trebuie să iei o decizie care poate influența viața privată.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Cei(le) din zodia Dragon vor face planuri de vacanță în această săptămână. S-ar putea să ai mai multe opțiuni și să nu te decizi asupra uneia, așa că ar fi mai bine să asculți și părerea partenerilor(elor) de călătorie. În plan financiar, unii(ele) nativi(e) pot primi o veste legată de o primă sau o mărire de salariu.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Săptămâna este plină de surprize pentru cei(le) din zodia Șarpe. Este bine să îți controlezi emoțiile și să nu îți amâni planurile pentru weekend.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Cei(le) din zodia Cal plănuiesc să facă investiții in proiecte de viitor. Este bine sa iei legătura cu cineva care are experiență în domeniul ales de tine și să îi urmezi sfaturile. În plan sentimental, relația cu partenerul(a) de viață evoluează frumos în această săptămână.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână, nativii(ele) din zodia Capră pot relua legătura cu o rudă mai îndepărtată sau un/o fost(ă) coleg(ă) de liceu. În ceea ce privește sănătatea, ai nevoie de mai multă odihnă, deoarece ai avut o perioadă solicitantă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Cei(le) din zodia Maimuță vor avea parte de distracție și voie bună în această săptămână. Este bine să îți faci timp și pentru persoana iubită în aceste zile, pentru a evita unele certuri. În plan financiar, unii(ele) nativii(e) au nevoie de un venit suplimentar.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Nativii(ele) zodiei Cocoș vor primi laude din partea angajatorilor(arelor), pentru un proiect mai vechi. Este bine să te bucuri de moment și să le demonstrezi în continuare că ești un/o angajat(ă) model. În plan sentimental, unii(ele) nativi(e) simt nevoia de singurătate și au tendința de a se izola de persoanele din jurul lor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Cei(le) din zodia Câine vor avea o săptămână plină de evenimente la birou. Este bine să eviți conflictele cu colegii(ele) și să îți termini sarcinile la timp. În plan sentimental, nativii(ele) singuri(e) au nevoie de o pauză, pentru a se reface după o despărțire.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Săptămâna va începe cu niște vești bune pentru cei(le) din zodia Mistreț. A venit momentul să te relaxezi, deoarece proiectele tale din prima parte a anului, încep să aducă rezultate favorabile, î plan financiar.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS